Akademski Programi

BERKAMHSTED, LAL SCHOOLS

Letnji kursevi programiranja, pravljenja filmova i učenja engleskog u Engleskoj

BOSTON, Ivy League Education

Letnji program za decu i mlade u Bostonu odvija se pri prestižnom Harvard univerzitetu u organizaciji kompanije Ivy League Education, America International. 

LONDON, Alpadia Hackey Community College

London City program odvija se pri Hackey Community College u trendi delu Londona – Shoreditch koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada.

MUNICH, EU Business Winter School

Akademski sadržaj je preuzet i prilagođen sa EU Business School MBA programa, omogućujući polaznicima da se pripreme za svoje buduće profesionalne karijere. Nastava se održava na engleskom jeziku, a časove drže visokokvalifikovani profesori i biznis lideri, koji predaju na najbolje rangiranim MBA programima na EU Business School.

BOSTON, CATS Summer School

Ivy Leadership i STEM at CATS Boston programi - letnji akademski programi u Bostonu

LONDON, CAMBRIDGE, CANTERBURY, CATS Summer School

Akademski programi za mlade u Engleskoj i Americi - Oxbridge Preparation Programme, Law, Business and Finance Taster Programme...

OXFORD, Oxford Royale Academy

Akademski i jezički zahtevni programi koji se održavaju na različitim fakultetima Oksfordskog univerziteta (St. Catherine's College, St. Peter's College, Balliol College, Lady Margaret Hall...). Svi programi su namenjeni isključivo polaznicima sa vrlo visokim nivoom znanja engleskog jezika

LOS ANGELES, ECL English Language Centre

Letnji program u LA-u organizuje se u okviru jednog od najčuvenijih američkih univerziteta, univerziteta UCLA, tokom jula i avgusta. Polaznici pohađaju sveobuhvatan program učenja jezika u kombinaciji sa mnoštom aktivnosti, obilazaka i ekskurzija.

BARCELONA, EU Business School - International Summer School

Program letnje biznis škole u Barseloni je namenjen mladim profesionalcima iz oblasti biznisa, studentima bečelor studija, studentima koj su nedavno diplomirali, kao i đacima koji su zainteresovani za studije biznisa i ekonomije. Tokom ovog programa polaznici će steći osnovna znanja i pojmove iz ekonomije i nekih njenih oblasti, savladaće terminologiju i obogatiti poslovni vokabular, ali će takođe moći da procene kompleksnost savremenih internacionalnih organizacija, kao i da shvate odnose između njih.

LONDON, Chelsea Independent College

Chelsea Independent College Academic Summer Courses Uzrast polaznika 14-17 godina Letnji program škole pruža mogućnost polaznicima da se uz usavršavanje eng...