Akcija za nemački za decu u Beču

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da za prijave do 15. maja za kurseve nemačkog jezika za decu u školi ActiLingua u Beču dobijate jednu poludnevnu ekskurziju gratis.

Holiday Course namenjen je tinejdžerima starosti od 16 do 19 godina , dok  Summer School mogu pohađati mladi između 12 i 17 godina.

Škola za mlade između 12 i 17 godina (junior kurs) locirana je u centru Beča, u prestižnoj privatnoj školi koju je osnovala još Marija Terezija. Prostrana zgrada škole poseduje veliki park u centralnom delu kampusa i nudi pregršt mogućnosti za sportske aktivnosti poput fudbala, odbojke i tenisa.

Škola za starije tinejdžere nalazi se u diplomatskom naselju Beča, blizu čuvenog dvorca i muzeja Schloss Belvedere. U blizini se nalazi park sa sportskim terenima, a do centra grada se gradskim prevozom stiže za 15 minuta. Ova škola nemačkog u Beču namenjena je polaznicima koji žele da provedu vreme sa svojim vršnjacima i za razliku od junior kursa nudi više slobode i samostalnosti shodno uzrastu polaznika.

actilingua

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *