Kursevi jezika u Engleskoj

Škola

Anglo-Continental

Osnovana 1950. godine, ova škola jedna je od vodećih škola engleskog jezika na svetskom nivou. Priznanje za uspešan rad dobila je od samog početka od britanskog Ministarstva obrazovanja, a tokom svog profesionalnog razvoja akreditovana je od strane British Council-a i asocijacije English UK.  

Glavna školska zgrada se sastoji od 70 modernih učionica, jezičke laboratorije, multimedijalnog centra sa sobama za učenje, „Paviljona” – moderne zgrade za različite namene, centra za rukovodioce, studentskog centra sa restoranom, nagrađivanih bašta i terasa. 

Vreme van nastave – Svoja saznanja o Engleskoj polaznik može proširiti upoznajući zemlju i njene ljude. Škola jezika nudi stimulativni program vannastavnih aktivnosti (besplatne video večeri, posete diskotekama, fudbal, tenis, košarku, sportove na vodi i slično).

Slobodno vreme može se ispuniti i opcionim ekskurzijama u neke od gradova Engleske.

Destinacija

Ovaj primorski grad smešten je na južnoj obali Engleske u okrugu Dorset. Grad ima umerenu klimu koja mu daje najtoplija i najsunčanija leta u Britaniji, a plaža duga preko 11 kilometara razlog je zbog kojeg važi za jednu od najpopularnijih destinacija za letovanje u Velikoj Britaniji.

Grad nudi veliki broj različitih atrakcija za sve uzraste, a samo  neke od znamenitosti koje Vam preporučujemo da posetite jesu čuveno pristanište Bournemouth Pier, akvarijum Oceanarium, Russell-Cotes muzej, zamak Highcliffe, čuvene plaže, mnogobrojni vrtovi, restorani, pabovi i mnoge druge atrakcije po kojima je specifičan.

Kursevi

Ova škola nudi više različitih kurseva engleskog jezika:

– Intenzivni kurs engleskog u okviru kojeg skoro svi mogu da zadovolje svoje potrebe za usavršavanjem jezika, sa nedeljnim fondom od 20, 25 ili 30 časova.

– Ispitni kursevi (IELTS, TOEFL, FCE, CAE) se usredsređuju na pripreme za neke od ispita (IELTS, FCE) ili se sastoje iz kombinacije standardnog kursa jezika i pripreme za ispit (IELTS, CAE, TOEFL). Rade se praktične vežbe i sve ono što se na ispitima često pojavljuje.

 

Ono što školu posebno izdvaja jeste veliki izbor kurseva za profesionalce i specijalizovanih kurseva:

– Biznis i specijalizovani kursevi – engleski za poslovnu komunikaciju, finansije i bankarstvo, menadžment, marketing i prodaju, medicinu, pravo. Kombinacija intenzivnog kursa i specijalizovane nastave;

– Kursevi za rukovodioce – biznis i specijalizovani kursevi koji se održavaju u veoma malim grupama, veoma intenzivni.

– Kurs za profesore engleskog – ove kurseve izdvaja kratak period trajanja i fleksibilni datumi početka kursa;

– Akademski program za polaznike koji planiraju da nastave školovanje u zemljama engleskog govornog područja;

– Klub 50+ kurs za polaznike starije od 50 godina, sa 2 ekskurzije nedeljno.

Smeštaj

Idealan vid smeštaja je u porodicama, jer pruža priliku da polaznik vežba engleski i van učionica, u realnim situacijama. Ova škola posebno je orijentisana ka porodičnom vidu smeštaja za svoje polaznike. Sobe su jednokrevetne, sa polupansionskom ishranom radnim danima i punim pansionom vikendom. Ukoliko se polaznik opredeli za neku drugu opciju smeštaja, moguće je rezervisati studio ili hotel.

Video

Akreditacije

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print