Aplikacija za UCAS

UCAS aplikacija

Državni fakulteti u Velikoj Britaniji – UCAS aplikacija

Egida International je ovlašćeni predstavnik velikog broja univerziteta u Velikoj Britaniji na koje možemo direktno da šaljemo aplikacije studenta i besplatno vodimo procedure upisa studenta.

Za studente koji su zainteresovani za studijski program koji nije u ponudi fakulteta sa kojima sarađujemo, vršimo apliciranje na državne univerzitete u Velikoj Britaniji kroz sistem UCAS. UCAS (Universities and Colleges Admission Service) je centralizovani servis koji se koristi za apliciranje na univerzitete, preko kojeg se student može prijaviti na do 5 studijskih programa.

Usluga apliciranja obuhvata sledeće:

  • neophodno istraživanje (uslovi upisa, neophodna dokumentacija za prijavu, rokovi za apliciranje…)  za 5 studijskih programa koje je naveo student,
  • apliciranje na 5 odabranih fakulteta/smerova studija,
  • UCAS taksa za aplikacije,
  • savet za pisanje motivacionih pisama, pisama preporuke i njihovu proveru,
  • apliciranje za smeštaj na fakultetu (ako fakultet nudi smeštaj),
  • apliciranje za eventualne stipendije/popuste ukoliko postoje u ponudi univerziteta,
  • apliciranje za studentsku vizu,
  • apliciranje na dodatni fakultet/fakultete iz Egidine ponude,
  • organizacija puta do destinacije (avio karte i transferi).

Cena apliciranja preko UCAS sistema: 60.000 rsd

Napomena: Apliciranje ne uključuje troškove registracije i prijave koje fakultet može da zahteva, prevode dokumenta, slanje dokumentacije brzom poštom, kao ni ostale troškove koji proizilaze iz prijave i studiranja na odabranom fakultetu.

Zašto Egida

Egida International je centar za školovanje u inostranstvu i savetuje Vas prilikom izbora adekvatnog programa nastavka studiranja.  Svoje iskustvo i partnerstva za obrazovnim institucijama u inostranstvu razvijamo od osnivanja 1982. godine.

Prvenstveno, Egida pruža svima besplatno savetovanje tokom kojeg se dobije više informacija o studiranju u inostranstvu, troškovima školovanja po zemljama, opštoj proceduri apliciranja, kao i fakultetima i uslugama koje možemo da Vam ponudimo.

Nebrojeno je dobrih razloga da se odlučite za studiranje u inostranstvu, a svaki student pored toga treba da nađe i lični razlog i inspiraciju koja će ga motivisati tokom školovanja. Ono što je izvesno je da se kroz studiranje u inostranstvu upoznaje svet, druge i drugačije nacije i kulture i na taj način mladi ljudi i sebe bolje upoznaju, osamostale se, nauče da razmišljaju i delaju van dotadašnjih okvira, usavrši se jedan ili više stranih jezika, školuje se na sasvim drugačiji način od naviknutog, stiču se velike mogućnosti za razvoj karijere kroz prakse u inostranim kompanijama i institucijama kao i poslovni kontakti, stiču se uspomene i prijateljstva za ceo život…

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print