Arsenal fudbalski kamp u Engleskoj

arsenal2

Škola

Arsenal Soccer School

Uzrast polaznika 10-17 godina

Školu fudbala organizuje škola Stafford House koja ima svoje školske centre za decu i odrasle širom Engleske, a program je priznat od strane fudbalskog kluba Arsenal.

Vreme van nastave – Škola organizuje zanimljiv vannastavni program za svoje polaznike. U cenu nedeljnog programa uključena je 1 celodnevna ekskurzija (London, Oksford, Bat, Kembridž), obilazak Emirates Stadium u Londonu – terena fudbalskog kluba Arsenal, kao i opcione ekskurzije uz doplatu (Vorčester, Kardif, Salisburi i Stounhendž i druge).

U večernjem terminu organizuju se različiti tematski programi poput disko večeri, kviz, veče talenta, žurke na plaži, filmske večeri i drugo.

Destinacija

Čeltenem je smešten u južnom delu centralne Engleske. Od skromnog trgovinskog grada koji je nekada bio, Čeltenem danas predstavlja jedno od najmodernijih lečilišta u zemlji. Neke od atrakcija i znamenitosti koje treba da posetite su Walks With Hawks rezervat sa divljim životinjama, park Pittville, pozorište Cheltenham Town Hall, vodeni park Sandford Parks Lido, bioskopi, restorani, kafei i drugo.

Arsenal škola fudbala se odvija se u okviru kampusa koledža Hartpury koji je deo Univerziteta West England. Kampus je izuzetno dobro opremljen i obuhvata učionice u kojima se odvija nastava, spavaonice, restoran u kojem se služe obroci, kao i objekte za vannastavni program.  Takođe, raspolaže sa bazenom, igralištem, impresivnim sportskim objektima poput 2 sportske dvorane, sportskim terenima, objektima za golf, konjičkim centrom i drugim objektima.

Felsted je malo idilično englesko selo na pola puta između Londona i Kembridža. Arsenal škola fudbala se odvija u čuvenoj internatskoj školi Felsted School koja ima dugotrajnu tradiciju i reputaciju kada su učenje i sport u pitanju. Ova škola je osnovana pre 450 godina i pohađale su je mnoge istorijske ličnosti.

Program

Program predstavlja kombinaciju usavršavanja engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa fudbalskim treninzima (20 sati treninga nedeljno).

Nastava engleskog podrazumeva časove kroz koje se usavršava fudbalska terminologija upotrebom specijalizovanog fudbalskog udžbenika. Sportski program od 20 sati nedeljno obuhvata fudbalske seminare i treninge. Treninzi se odvijaju u prepodnevnom terminu, dok su seminari organizovani poslepodne i obuhvataju predavanja u vezi sa zdravom ishranom, nutricionizmom, psihologijom, timskim taktikama i veštinama profesionalnih fudbalskih igrača.

Smeštaj

Čeltenem-polaznici su smešteni u okviru kampusa Hartpury koledža (gde se odvija nastava i treninzi), a smeštaj podrazumeva jednokrevetne sobe sa privatnim kupatilom. U cenu programa uključen je pun pansion, a obroci se služe u restoranu u okviru kampusa. Smeštaj počinje u nedelju pred početak programa i traje do nedelje nakon završetka programa.

Felsted- polaznici su smešteni u internatu u okviru školskog kampusa u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili višekrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i punim pansionom. Svaka kuća poseduje i zajedničku prostoriju sa televizorom i malom kuhinjom. Polaznici imaju na raspolaganju i perionicu veša. Smeštaj počinje u nedelju pred početak programa i traje do nedelje nakon završetka programa.

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print