Učenje nemačkog jezika u Austriji

VIENNA, ActiLingua

POLAZAK SA PRATNJOM Program za učenike od 11 do 18 godina organizuje se u samom centru Beča u prestižnoj privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija.

ST. GILGEN, St. Gilgen International School

Letnji program organizuje se u izvanrednim objektima škole koji su raspoređeni po celom selu. Postoiji čak nekoliko rezidencija u kojima su polaznici smešteni. Škola poseduje i IT kabinet i biblioteku, umetničku garažu, prvoklasni studio glume i pozorište – St. Gilgen Kino i još mnoštvo toga. Škola koristi i veliki broj sportkih objekata širom mesta – terene za fudbal, odbojku, košarku, trčanje, skijanje, ragbi, triatlon i drugo.

ZELL AM SEE, Village Camps

Village Camps svojim polaznicima nudi najviši nivo nadzora i veliku pažnju obraća na zdravlje i bezbednost. Konstantno se radi na postizanju savršene ravnoteže između obrazovnih i zabavnih aktivnosti.

VIENNA, Humboldt

Kursevi nemačkog jezika za tinejdžere uzrasta 15-18 godina u Beču.

VIENNA, ActiLingua

Ova škola nemačkog jezika u Austriji otvorena je 1988. godine, a do dana današnjeg stekla je svetsku reputaciju kao privatna škola sa širokom i uspešnom ponudom kurseva nemačkog jezika, idealnom sredinom za učenje i modernom nastavnom opremom.