Škola španskog jezika u Barseloni

Škola

ABC Humboldt

Škola španskog jezika nalazi se u modernoj, novoj zgradi, u rezidencijalnom delu Barselone, odlično povezanoj sa plažom i ostalim delovima grada. Kursevi španskog jezika se održavaju u klimatizovanim učionicama opremljenim  najsavremenijim nastavnim sredstvima. U školi radi preko 60 kvalifikovanih profesora sa dugim radnim iskustvom u podučavanju jezika.

Zgrada škole poseduje i veliku bibilioteku, salu za konferencije, bar i terasu koja je idealan prostor za predah i druženje.

Vreme van nastave – Škola organizuje bogat kulturni program koji uključuje posete muzejima i festivalima, dok tokom letnjih meseci polaznik može da obiđe, u okviru dodatnih ekskurzija, mesta kao što su Figueras, Tarragona, Port Aventura, Ave Costa Brava i Montserat.

Destinacija

Ovaj grad smešten je na severoistočnoj obali Mediterana. Barselona je glavni grad Katalonije i drugi najveći grad Španije, te jedan od najvažnijih, najdinamičnijih i ekonomskih centara u ovoj državi. Grad nudi pregršt kulturnih i istorijskih sadržaja, a specifičan je po umetnosti, muzici, brojnim prelepim plažama, katedralama, muzejima i istorijskim centrima.

Svakako jedna od najpoznatijih znamenitosti grada jeste čuvena crkva Sagrada Familia. Pored crkve svakako treba posetiti i pozorište Gran Teatre del Liceu,  trg Placa Catalunya i druge građevine poput Casa Batlo, La Pedrera i Casa Guell.  Pored znamenitosti, predlažemo vam da obavezno obiđete i najvažniju sporednu stvar u Barseloni – fudbalski stadion Camp Nou, te čuvenu ulicu Las Ramblas koja je puna uličnih svirača, zabavljača, ljudi-statua, te restorana i kafića.

Kursevi

Škola organizuje sledeće kurseve jezika:

  • Intenzivne kurseve jezika u mini grupama;
  • Individualnu nastavu;
  • Kombinovane kurseve jezika (mini grupa + individualna nastava);
  • Specijalizovane kurseve;
  • Internship + kurs jezika.

Škola organizuje i polaganje zvaničnih ispita DELE I CCSE.

Na kraju svakog kursa dobija se sertifikat o pohađanju kursa. Sva literatura, nastavna sredstva i internet su uključeni u cenu kursa.

Polaznici svih grupnih kurseva mogu besplatno, svakodnevno, da pohađaju čas konverzacije i analizu štampe. Nastava se odvija pre ili poslepodne, u zavisnosti od broja polaznika.

Smeštaj

Sve porodice se nalaze najviše 25 minuta od škole, peške ili javnim prevozom. Druga mogućnost smeštaja su dve studentske rezidencije koje se nalaze na 15-20 minuta peške od škole. Sastoje se od jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, sa zajedničkim kupatilima. Polaznicima su na raspolaganju zajednička TV soba, kuhinja i mašina za veš i bezični internet. Takođe, u ponudi su i zajednički, apartmani (koji se dele sa vlasnikom ili ostalim polaznicima ABC škole) i hoteli, svi u blizini škole.

Akreditacije

Instituto Cervantes

– Meet certain quality standards in the teaching of Spanish
– Meet the legal requirements for carrying out teaching activities
– Have adequate teaching resources
– Have a properly qualified and trained teaching team
– Have a teaching plan guaranteeing satisfactory progress
– Set a maximum number of students per class
– Issue certificates
– Present publicity which reflects accurately the services offered
– Outline course and supplementary services fees clearly
– Address complaints

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print