Besplatna poseta Fontys univerzitetu

eindhoven_studiranjeFontys univerzitet u Ajndhovenu u Holandiji organizuje DANE OTVORENIH VRATA za buduće studente ICT ili Engineering bečelor programa. Dolazak u Ajndhoven planiran je za 24. ili 25. novembar, a povratak za 27. novembar. Odabranima za posetu fakultetu biće obezbeđena dva besplatna noćenja sa doručkom u omladinskom hotelu. Ceo program otvorenih vrata je besplatan, a studenti koji budu primljeni na program otvorenih vrata sami snose troškove prevoza.

Dan otvorenih vrata je odlična prilika za buduće studente da iz prve ruke saznaju kako izgledaju studije na Fontys univerzitetu. Budući studenti će imati priliku da postave sva pitanja sadašnjim studentima, nastavnicima i osoblju. Veoma je važno da se otkrije da li je izabrani studijski program prikladan za određenog đaka, a dan otvorenih vrata odlična je prilika da se postave pitanja i razreše dileme u vezi sa nastavkom školovanja. Pored dana otvorenih vrata, budućim studentima je u ponudi i program da istraže Ajndhoven ili Fenlo.

Način prijave:

  • Možete se prijaviti kontaktiranjem beogradske ili novosadske poslovnice Egide International.
  • Zainteresovani studenti treba da napišu motivaciono pismo (1 stranica).
  • Prijave traju do 9. novembra.

O UNIVERZITETU
U Holandiji postoje dve grupe univerziteta: univerziteti primenjenih nauka (University of Applied Sciences) i istraživački univerziteti (Reserch University). Fontys je vodeći holandski, ali i evropski univerzitet primenjenih nauka koji nudi nastavne programe na engleskom, holandskom i nemačkom jeziku u nekoliko centara širom Holandije. Tri najveća kampusa ovog univerziteta se nalaze u Ajndhovenu (Eindhoven), Tilburgu i Fenlou (Venlo). Sa preko 200 studijskih programa, preko 3.000 zaposlenih i 35.000 studenata Fontys predstavlja jednu od najvećih obrazovnih institucija u Holandiji. Preko 3.500 studenata ovog univerziteta dolaze iz inostranstva, iz 70 različitih zemalja.

STIPENDIJA
Egida International u saradnji sa Fontys univezitetom u mogućnosti je da pomogne studentima pri dobijanju stipendije od 1.600 € za prvu godinu studija inženjerstva, informatičkih i komunikacionih tehnologija. Broj stipendija je ograničen i ostvaruju je najbolji kandidati koji ispunjavaju uslove univerziteta.

CENA PROGRAMA za školsku 2016/17. godinu bez stipendije: 6.400€ 

Više informacija o studijskim programima i mogućnosti za stipendiju možete saznati klikom na: studiranje u Holandiji.

fontys

 

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *