Besplatni vebinari – USMLE ispit

Iskoristite jedinstvenu priliku da kroz besplatne vebinare saznate sve neophodne informacije u vezi sa sticanjem licence za lekare u Americi. Vebinari pokrivaju širok spektar tema medicinske struke – od predavanja stručnjaka iz oblasti medicine do aplikacije za boravišnu dozvolu u Americi, interpretacije USMLE dijagnostičkog testa i mnogih drugih tema.

Egide International je ovlašćeni agent za Kaplan Medical programe i preko nas se možete prijaviti za besplatne vebinare u vezi sa USMLE – pripremom za državni ispit za sticanje lekarske licence u SAD.

Kaplan Medical je svetski lider u pripremi USMLE (United States Medical Licensing Exam) ispita već više od 40 godina. USMLE je američki državni ispit za sticanje lekarske licence odnosno dozvole za rad u Americi. Ovaj ispit procenjuje sposobnost lekara da primeni znanja, medicinske pojmove i principe, kao i da pokaže fundamentalne veštine neophodne u radu sa pacijentima.

Teme vebinara:

Interpreting Your USMLE Diagnostic Test – 06.06.2019.

Understanding the USMLE Exams: Step 1 – 13.06.2019.

Researching Residency Programs – 19.06.2019.

Manage Your USMLE Study Time – 27.06.2019.

Ukoliko želite da se prijavite na neki od ovih besplatnih vebinara, informacije o datumima i vremenu održavanja  možete saznati klikom OVDE.

NEOPHODNO JE PRIJAVITI SE 24 ČASA RANIJE, KAKO BI SE OSIGURALO MESTO NA VEBINARU.

Share