Kursevi poslovnog engleskog u Velikoj Britaniji

Škola

Bournemouth Business School International

Ovo je priznata i specijalizovana škola engleskog jezika i poslovni koledž pod okriljem MLS International College-a. Kvalitet ove škole potvrđuju akreditacija Britanskog Saveta, ISO9001, članstvo u English UK kao i mnoge druge akreditacije (NCFE, IALC, CMI, CIPS) za specijalizovane kurseve.

Škola poseduje dve viktorijanske zgrade, locirane u centru grada, koje omogućavaju polaznicima najsavremenije školovanje u 25 savremeno opremljenih učionica (video i audio oprema i powerpoint projektor) i 2 multimedijalna centra (30 kompjutera i internet pristup), kao i prostorije za učenje i odmor.

Vreme van nastave Škola pruža bogat izbor sportskih i društvenih aktivnosti u dnevnim i večernjim terminima: turniri u fudbalu, odbojka na pesku, ekskurzije, večeri igre i druženja, dnevni izleti u London, karaoke večeri, zabave na plaži, posete muzejima, pozorištu, Welcome i Goodbye party i dr. U planiranju aktivnosti škola uzima u obzir kulturne raznolikosti života u Engleskoj i običaje zemlje odakle polaznici dolaze.

Destinacija

Smešten na južnoj obali Engleske, grad ima umerenu klimu sa najtoplijim i najsunčanijim letima u zemlji. Sa svojih 7 milja plaže i kristalno plavim morem, ovo je kosmopolitski grad sa sadržajima za svakoga. Plaže Bornmuta su pogodne za plivanje i za velik broj sportova na vodi, kako za početnike tako i za iskusnije. Bornmut je univerzitetski grad i konferencijski centar značajan za poslovni svet. Koncerti i pozorišna dešavanja ga čine i centrom kulture, a restorani, kafei i klubovi atraktivnim za večernju zabavu. Grad je poznat po Bornemouth Pier sa zabavnim parkom i mnoštvom dešavanja tokom cele godine.

Kursevi

Škola pruža veliki izbor kurseva standardnog engleskog jezika i priprema za polaganje međunarodno priznatih ispita, ali nudi i posebnu paletu specijalizovanih kurseva. Svaki od poslovnih kurseva škole BBSI namenjen je polaznicima koji imaju ograničeno vreme da efikasno savladaju poslovne jezičke komponente i pogodni su za polaznike kojima je neophodno znanje engleskog jezika iz konkretnih poslovnih oblasti, polaznicima koji studiraju ili imaju radno iskustvo.

Od velikog broja kurseva, Bournemouth Business School International izdvaja kurseve iz oblasti biznisa:

  • Komunikacija i poslovne veštine je kurs koji razvija komunikaciju u poslovnom i profesionalnom kontekstu, obezbeđuje osnovno znanje poslovnih veština (pisanje elektronskih i formalnih pisama, efikasno vođenje sastanaka i prezentacija, pregovaranje, telefoniranje) i razvija internacionalnu komunikaciju na engleskom jeziku kod polaznika; dostupan je u više opcija – 20 časova nedeljno, 30 časova nedeljno i 30+ časova nedeljno (pored standardnih 30, uključuje dva dodatna individualna časa ili dva časa u maloj grupi do 6 polaznika, gde se obrađuje konkretna poslovna oblast koju polaznik izabere).

Pored navedenog, polaznici se mogu odlučiti i za neki od sledećih spezijalizovanih kurseva:

  • Menadžment i poslovne veštine je kurs koji razvija kod polaznika menadžerske sposobnosti i omogućava im da razviju odgovarajući poslovni rečnik i veštine.
  • Marketing i poslovne veštine razvija adekvatnan rečnik i poboljšava kod polaznika sposobnost komunikacije na engleskom jeziku iz oblasti marketinga i odnosa sa javnošću.
  • Finansije i poslovne veštine omogućava detaljno upoznavanje internacionalne teorije i prakse u sektoru finansija.

Svi kursevi uključuju 30 časova nastave nedeljno (10 časova specijalizovanog engleskog + 10 časova poslovne komunikacije + 10 časova standardnog engleskog).

Specijalizovani kursevi su dostupni i u letnjem periodu, sa dodatnom opcijom od 20 časova nedeljno (10 časova specijalizovanog engleskog + 10 časova poslovne komunikacije).

Smeštaj

Da biste doživeli jedinstvenost jezika, kulture i običaja, polaznicima se uvek preporučuje porodični smeštaj (jednokrevetne sobe, polupansion i pun pansion vikendom), kao i luksuzni porodični smeštaj, gde sobe imaju TV, sopstveno kupatilo i internet pristup. Sve porodice su locirane u neposrednoj blizini škole i zadovoljavaju propisane standarde.

Moguć je smeštaj i u rezidencijama, gostinskim kućama i hotelima.

Galerija

Akreditacije

CSN

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Ostavite Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print