Kursevi poslovnog engleskog u Velikoj Britaniji

business skola engleskog

Škola

Bournemouth Business School International

Kvalitet ove  škola za učenje engleskog jezika potvrđuju akreditacija Britanskog Saveta, ISO9001, članstvo u English UK kao i mnoge druge akreditacije (NCFE, IALC, CMI, CIPS) za specijalizovane kurseve. Škola poseduje dve viktorijanske zgrade, locirane u centru grada, koje omogućavaju polaznicima najsavremenije školovanje u 25 savremeno opremljenih učionica (video i audio opremom i powerpoint projektor) i 2 multimedijalna centra (30 kompjutera i internet pristup), kao i prostorije za učenje i odmor.

Vreme van nastave Škola pruža bogat izbor sportskih i društvenih aktivnosti u dnevnim i večernjim terminima: turniri u fudbalu, odbojka na pesku, ekskurzije, večeri igre i druženja, dnevni izleti u London, karaoke večeri, zabave na plaži, posete muzejima, pozorištu, Welcome i Good bye party i dr. U planiranju aktivnosti škola uzima u obzir kulturne raznlikosti života u Engleskoj i običaje zemlje odakle polaznici dolaze.

Destinacija

Smešten na južnoj obali Engleske, Bornmut ima umerenu klimu sa najtoplijim i najsunčanijim letima u zemlji. Sa svojih 7 milja plaže i kristalno plavim morem, ovo je kosmopolitski grad sa sadržajima za svakog, Bornmut je univerzitetski grad, konferencijski centar značajan za poslovni svet, koncerti i pozorišna dešavanja ga čine i centrom kulture. Restorani, kafei, klubovi diskoteke čine grad aktivnim i za večernju zabavu.

Plaže Bornmuta su pogodne za plivanje i za velik broj sportova na vodi, kako za početnike tako i za iskusnije. Najpoznatije znamenitosti su Bornemouth Pier sa zabavnim parkom i mnoštvom dešavanja tokom cele godine.

Kursevi

Škola pruža veliki izbor kurseva standardnog engleskog jezika i priprema za polaganje međunarodno priznatih ispita, ali nudi i posebnu paletu specijalizovanih kurseva. Svaki od poslovnih kurseva škole BBSI namenjen je polaznicima koji imaju ograničeno vreme da efikasno savladaju poslovne jezičke komponente i pogodni su za polaznike kojima je neophodno znanje engleskog jezika iz konkretnih poslovnih oblasti, polaznicima koji studiraju ili imaju radno iskustvo.

  • Komunikacija i poslovne veštine je kurs koji razvija komunikaciju u poslovnom i profesionalnom kontekstu, obezbeđuje osnovno znanje poslovnih veština (pisanje elektronskih i formalnih pisama, efikasno vođenje sastanaka i prezentacija, pregovaranje, telefoniranje) i razvija internacionalnu komunikaciju na engleskom jeziku kod polaznika;
  • Poslovni engleski fokusiran je na razvijanje adekvatnih poslovnih komunikativnih veština iz sledećih oblasti: menadžment, regrutovanje, finansije, medjunarodna trgovina, marketing, opšte poslovanje. Posebno je osmišljen da razvije samopouzdanje kroz aktivno učešće u diskusijama;
  • Menadžment i poslovne veštine je kurs koji razvija kod polaznika menadžerske sposobnosti i omogućava im da razviju odgovarajući poslovni rečnik i veštine.
  • Marketing i poslovne veštine razvija adekvatnan rečnik i poboljšava kod polaznika sposobnost komunikacije na engleskom jeziku iz oblasti marketinga i odnosa sa javnošću.
  • Finansije i poslovne veštine omogućava detaljno upoznavanje internacionalne teorije i prakse u sektoru finansija;
  • Turizam i poslovne veštine pomaže polaznicima da razviju adekvatnu komunikaciju iz oblasti turističke industrije, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Smeštaj

Da bi doživeli jedinstvenost jezika, kulture i običaja, polaznicima se uvek preporučuje porodični smeštaj (jednokrevetne sobe, polupansion i pun pansion vikendom), kao i luksuzni porodični smeštaj gde sobe imaju TV, sopstveno kupatilo i internet pristup. Sve porodice su locirane u neposrednoj blizini škole i zadovoljavaju propisane standarde.

Moguć je smeštaj i u rezidencijama, gostinskim kućama i hotelima.

Galerija

Akreditacije

CSN

CSN

IALC

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print