Škola engleskog jezika na moru

brighton_image

Škola

Sprachcaffe

Sprachcaffe je organizacija koja omogućava učenje 7 svetskih jezika na 30 destinacija u svetu. Ono što je izdvaja je 35 godina iskustva u odličnim školama i u atraktivnom okruženju.
Brajton je jedna od destinacija, sa svedenim urbanim životom i mirisom mora, daleko od zamornih temperatura i tipične ostrvske klime.
Škola se nalazi gotovo na raskrsnici puteva koji vode ili do plaže ili tržnih centara, neki do centra grada ili značajne građevine.

Školski centar u svom sklopu, pored učionica, ima i prostor za druženje na zatvorenom i otvorenom.

Vreme van nastave – Učenje engleskog jezika se nastavlja i van učionice. Škola organizuje različita druženja i odlaske u pozorište, pab, na plažu, tradicionalno veče za Fish and Chips, English Cream Tea Afternoon i drugo. Kursevi jezika u inostranstvu su prilika da se jezik koristi tokom celog dana, a interakcija sa polaznicima koji su na istom nivou znanja kao i vi olakšaće vam da prevaziđete početne blokade u govoru. Vreme nakon nastave takođe treba iskoristiti za konverzaciju na engleskom jeziku.

Destinacija

Krajem 18. veka kraljevska porodica je izabrala Brajton za svoju zvaničnu letnju rezidenciju i time u ovaj grad privukla krem engleskog društva. To je razlog što Brajton i danas važi za najelegantnije britansko primorsko odmaralište, atraktivne arhitekture i ukrašen brojnim cvetnim baštama. Živopisan intenacionalni turistički centar ima mnogo toga što bi moglo da privuče mlade.

Sjajan izbor prodavnica, bioskopa, pozorišta, diskoteka i uslova za sve moguće sportove – Brajton je istinski uzbudljiv grad sa svojim ulicama uvek krcatim mladim ljudima. Polaznici škole mogu da posete čuveni kraljevski paviljon građen od strane Džordža IV u orijentalnom stilu, veliki Sea Life centar, akvarijum, kao i da šetaju po prelepom pristaništu, a u maju se održava čuveni muzički festival Brighton Festival.

Kursevi

Kursevi koje možete pohađati su:

  • Standardni kurs (20 časova nedeljno) na kome se obrađuju svi elementi engleskog jezika;
  • Intenzivni kurs (30 časova nedeljno) koji omogućava brži napredak;
  • Individualni kursevi;
  • Ispitni kurs koji priprema za neki od zvaničnih ispita (FCA, CAE, IELTS);
  • Biznis kurs (20 iili 30 časova nedeljno) dizajniran za potrebe poslovne komunikacije.

Smeštaj

Ukoliko želite da odsednete na šetalištu na gotovo samoj obali mora i na 15 minuta od škole, izbor treba da bude školska rezidencija, sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa kupatilom. Porodični smeštaj je takođe moguć izbor. Sobe u porodicama su jednokrevetne i dvokrevetne i u cenu je uključen polupansion. Postoji mogućnost smeštaja u apartmanima sa 5 ili 6 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, kuhinja i kupatilo su zajednički.

Galerija

Video

Akreditacije

ACCET

accet

Instituto Cervantes

Cervantes

– Meet certain quality standards in the teaching of Spanish
– Meet the legal requirements for carrying out teaching activities
– Have adequate teaching resources
– Have a properly qualified and trained teaching team
– Have a teaching plan guaranteeing satisfactory progress
– Set a maximum number of students per class
– Issue certificates
– Present publicity which reflects accurately the services offered
– Outline course and supplementary services fees clearly
– Address complaints

WYSETC

WYSE

WYSETC (World Youth Student & Educational Travel Confederation) emerged from the joint venture of FIYTO and ISTC in 2009 to a 550+ member organization representing the global community of youth travel, student travel, cultural exchange and international education specialists. The Confederation’s mission is „to increase international understanding through the promotion of travel and educational opportunities for students and youth”.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Tijana, 25

U školi Sprachcaffe ne samo da sam poboljšala svoje znanje engleskog, već sam upoznala i različite ljude iz celog sveta. Sprijateljila sam se bukvalno sa svima, od kolega s kursa, do nastavnika i osoblja. Svi u školi su bili uvek spremni da nam pomognu u vezi sa našim pitanjima. Zaista lepo i vredno iskustvo.

Kristina, 23

Pre nego što sam došla u Brajton, bila sam baš zabrinuta kako ću se snaći i kako će mi biti. Međutim, kad sam došla, shvatila sam da nema razloga za brigu, jer je Brajton divan studentski grad, gde su ljudi prijateljski nastrojeni. Zapravo, ispalo je bolje nego što sam očekivala, bilo mi je savršeno! Verujem da sam odabrala najbolju školu, gde su svi kao jedna mala porodica i niko nikada nije sam. Samo mi je žao što su te dve nedelje prebrzo prošle.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print