Kursevi španskog jezika u Barseloni

Camino School

Škola

Camino – Barcelona

Ova škola nalazi se u samom centru grada, na oko par minuta pešaka od poznatog trga Plaza Calatuna, dok se u blizini škole nalazi se čuveno Gaudijevo zdanje. Zgrada škole je prostrana sa svetlim učionicama, klimatizovana i sa visokim standardom. Škola poseduje školski internet kafe sa besplatnim pristupom internetu, privatno dvorište i terasu na vrhu zgrade koja je odlična za odmor nakon nastave.

Nastava se održava u malim grupama od maksimalnih 10 polaznika po grupi, dok je prosečan broj polaznika oko 7.

Kurseve španskog jezika drže fakultetski obrazovani profesori sa završenom specijalizacijom u predavanju španskog kao stranog jezika. Sa velikom pažnjom posvećuju se svakom polazniku pojedinačno i prate napredak svakog ponaosob, uz uvažavanje kulturoloških razlika. Nastavno osoblje koristi najmodernije pedagoške metode pri nastavi.

Vreme van nastave – Sama lokacija škole čini da su sve poznate znamenitosti Barselone na dohvat ruke. Škola koristi svoju prednost i u popodnevnim časovima organizujući izlete i šetnje gradom sa svojim vodičima, časove salse i flamenka, večeri španskog filma, internacionalne večeri na kojima polaznici diskutuju o kulturi i običajima zemalja iz kojih potiču i druge.

Destinacija

Ovaj grad smešten na Mediteranskog obali, glavni je grad Katalonije, drugi najveći grad u Španiji, te jedan od njenih najvažnijih ekonomskih centara. Barselona je specifična po mnogo čemu, pre svega po mediteranskoj klimi koja donosi umerene zime i topla i suva leta. Ovaj grad ima  ukupno 7 plaža od kojih se izdvajaju  Sant Sebastia i Barceloneta. Obe plaže dugačke su 1100 metara i spadaju u najfrekventnije, najveće i najstarije place ovog grada.

Kulturni život grada počeo je da se razvija još 2000 godina unazad. Danas, Barselona je prepoznatljiva po nekoliko građevinskih znamenitosti koje ujedno predstavljaju i moderni razvoj arhitekture grada. Reč je o svetski poznatoj crkvi Sagrada Familia u starom delu grada, te specifičnim neboderima Torre Mapfre i Torre Agbar visokim 154 m. Pored navedenog, tokom boravka u Barseloni svakako treba videti i nekoliko gradskih kulturnih utočišta popout Gran Teatre del Liceu, Teatre Lliure i Palau de la Musica Catalana koje imaju svetski renome.

Kursevi

Ova škola španskog jezika u Španiji nudi više različitih kurseva jezika:

  • Intenzivni kurs jezika (20 ili 25 časova nedeljno)
  • Kombinovani kurs jezika (20 časova standardnog španskog        jezika i 5 privatnih časova)
  • Ispitni kurs DELE (20 časova nedeljno). Postoje 3 nivoa DELE ispita (početni, srednji i napredni) i za sva tri nivoa ova škola organizuje polaganje ispita na kraju kursa uz doplatu.

Smeštaj

Porodični smeštaj jeste najbolij za one polaznike koji žele da što više nauče španski jezik, ali i da iz prve ruke upoznaju kulturu i tradiciju zemlje. Sve porodice pažljivo su odabrane od strane škole. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, uz mogućnost izbora tri vrste pansiona: samo doručak, polupansion ili pun pansion. Rezidencijalni smeštaj nalazi se u blizini škole i sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Postoji izbor između polupansiona i punog pansiona. Još jedna opcija smeštaja jeste zajednički stan koji polaznici škole dele sa nekoliko drugih polaznika. Sobe su jednokrevetne ili dvokrvetne, dok su kupatilo i kuhinja na raspolaganju za zajedničku upotrebu. Stanovi i rezidencije višeg standarda su takođe u ponudi i mogu se bukirati na upit.

Politika plaćanja depozita od 100 €, kao osiguranje od moguće štete u smeštaju, vraća se u celosti u slučaju da nije došlo ni do kakvog oštećenja enterijera smeštaja.

Video

Akreditacije

Instituto Cervantes

Cervantes

– Meet certain quality standards in the teaching of Spanish
– Meet the legal requirements for carrying out teaching activities
– Have adequate teaching resources
– Have a properly qualified and trained teaching team
– Have a teaching plan guaranteeing satisfactory progress
– Set a maximum number of students per class
– Issue certificates
– Present publicity which reflects accurately the services offered
– Outline course and supplementary services fees clearly
– Address complaints

CSN

CSN

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print