Čime se bavimo

Osnovna delatnost Egide International je pružanje usluge posredovanja i savetovanja u vezi sa edukacijom u inostranstvu širokog spektra. Od osnovnog obrazovanja, preko srednjoškolskog i univerzitetskog, kao i preko brojnih specijalizovanih kurseva. Takođe pomažemo učenjem i usavršavanjem svetskih jezika u inostranstvu za mlade, ali i učenjem i usavršavanjem svetskih jezika u inostranstvu za odrasle osobe. Delatnost Agencije omogućava da svako ko želi, ili ima potrebu, da uči ili usavršava neke od svetskih jezika može da to ostvari, bez obzira na svoje godine ili profesionalno usmerenje, u brojnim zemljama sveta na svih 5 kontinenata.

Rad Agencije usko se specijalizovao i u oblasti obrazovanja kada je reč o srednjim školama i fakultetima. Pri odabiru škola koje će Agencija predstavljati fokus se stavlja na kvalitete koje škola ima, što potvrđuju standardi koje one ispunjavaju. Kod svih škola fokus je stavljen na akreditacije koje škole imaju, nivo i kvalitet koji pružaju, kao i na univerzalu priznatost istih.

Za naše studente posredujemo i kod dobijanja stipendija, kako za studente koji se bave sportom, tako i za ostale studente koji zadovoljavaju određene uslove.

Dodatne usluge Egida Int. su pružanje mogućnosti rezervacije i kupovine avio karata i rezervaija smeštaja u preko 10 000 hotela, hostela i privatnih kuća širom sveta, po najpovoljnijim cenama.

U sklopu zadnjeg, zastupamo i međunarode organizacije ISIC, ITIC i EURO26, i posredujemo kod izdavanja studentskih kartica.