Čime se bavimo

Osnovna delatnost Egide International je pružanje usluge posredovanja i savetovanja u vezi sa edukacijom u inostranstvu širokog spektra – od osnovnog obrazovanja, preko srednjoškolskog i univerzitetskog, kao i preko brojnih specijalizovanih kurseva. Takođe omogućujemo učenje i usavršavanje svetskih jezika u inostranstvu za mlade, ali i učenje i usavršavanje svetskih jezika u inostranstvu za odrasle ko direktni predstavnici velikog broja škola jezika širom sveta. Delatnost agencije omogućava da svako ko želi, ili ima potrebu da uči ili usavršava neke od svetskih jezika može  to da ostvari, bez obzira na svoje godine ili profesionalno usmerenje, u brojnim zemljama sveta, na svih 5 kontinenata.

Rad agencije usko se specijalizovao i u oblasti obrazovanja kada je reč o srednjim školama i fakultetima. Pri odabiru škola koje će agencija predstavljati, fokus se stavlja na kvalitete koje škola ima, što potvrđuju standardi koje one ispunjavaju. Kod svih škola fokus je stavljen na akreditacije koje škole imaju, nivo i kvalitet koji pružaju, kao i na univerzalnu priznatost istih.

Za naše studente posredujemo i kod dobijanja stipendija, kako za studente koji se bave sportom, tako i za ostale studente koji zadovoljavaju određene uslove.

Dodatne usluge Egide International su pružanje mogućnosti rezervacije i kupovine avio karata i rezervacija smeštaja u preko 10.000 hotela, hostela i privatnih kuća širom sveta, po najpovoljnijim cenama.

U sklopu zadnjeg, zastupamo i međunarodne organizacije ISIC, ITIC i EURO26 i posredujemo kod izdavanja studentskih kartica.