Čime se bavimo

Osnovna delatnost Egide International je pružanje usluge posredovanja i savetovanja u vezi sa edukacijom u inostranstvu širokog spektra – od osnovnog obrazovanja, preko srednjoškolskog i univerzitetskog, kao i preko brojnih specijalizovanih kurseva.

Ako ste zainteresovani za  učenje i usavršavanje svetskih jezika u inostranstvu za mlade, ili učenje i usavršavanje svetskih jezika u inostranstvu za odrasle Egida International je direktni predstavnik velikog broja škola jezika širom sveta, što znači da poslujemo po ZVANIČNIM školskim cenovnicima. Svako ko želi, ili ima potrebu da uči ili usavršava neke od svetskih jezika može  to da ostvari, bez obzira na svoje godine ili profesionalno usmerenje, u brojnim zemljama sveta, na svih 5 kontinenata.

“Ako razgovaraš sa čovekom na jeziku koji on poznaje, to ide u njegovu glavu. Ako razgovaraš sa čovekom na njegovom jeziku, to ide u njegovo srce.”

Nelson Mendela

Naš rad se usko specijalizovao i u oblasti obrazovanja kada je reč o srednjim školama i fakultetima u INOSTRANSTVU.  Fokus se stavlja na kvalitete koje škola ima, što potvrđuju standardi koje one ispunjavaju. Kod svih škola akcenat je stavljen na akreditacije koje škole imaju, nivo i kvalitet koji pružaju, kao i na univerzalnu priznatost istih.

 

Zakažite BESPLATNO SAVETOVANJE i saznajte na koji način Vam Egida može pomoći da dobijete vrhunsko školovanje, a po svojim kriterijumima (destinacija, program, budžet sa kojim raspolažate…).

Za naše đake i studente posredujemo i kod dobijanja STIPENDIJA, prvenstveno na osnovu akademskih kriterijuma, ali isto tako za studente koji se bave sportom. S obzirom da škole traže kvalitetne, svestrane malde ljude, Egida će Vam pomoći da se u motivacionom pismu predstavite školi ili fakulteti u najboljem svetlu, sa jasno istaknutim svim svojim kvalitetima.

Zastupamo međunarodne organizacije ISIC, ITIC i EYCA i posredujemo kod izdavanja studentskih kartica.

Dodatne usluge Egide International su pružanje mogućnosti rezervacije i kupovine avio karata i rezervacija smeštaja u preko 10.000 hotela, hostela i privatnih kuća širom sveta, po najpovoljnijim cenama.