Škola engleskog jezika u Irskoj

Škola

ACET

Active Centre of English Training

Škola je osnovana 1975. godine i sa preko 38 godina iskustva, razvila je internacionalnu reputaciju kao škola jezika sa odličnih rezultata u podučavanju engleskog jezika. Nalazi se u samom srcu grada na obali reke Li u dve tradicionalne zgrade iz XVIII veka.

Škola raspolaže sa 24 komforne učionice koje su moderno opremljene, pa polaznici škole jezika imaju savremen pristup nastavnim sredstvima i učenju. Pored učionica škola raspolaže sa prostorijom sa besplatnim pristupom internetu, školskom kafeterijom i atraktivnom baštom  za odmor nakon nastave.

Vreme van nastave – Jedrenje, skijanje na vodi, golf, jahanje i tenis samo su neki od sportova u kojima polaznik može da se oproba. Organizuju se različite aktivnosti poput učenja tradicionalnog irskog plesa ceili, roštiljanja, konverzacije i mnoge druge. U samom gradu ima mnoštvo bioskopa i pozorišta, kafića, restorana, barova, prodavnica i butika. Škola vikendima organizuje ekskurzije, a posećuju se okolna sela, dvorci, nacionalni parkovi. Neki od programa su besplatni, dok za neke treba doplata u zavisnosti od odabrane aktivnosti.

Destinacija

Kork je živopisan grad u južnoj Irskoj. Reka Li na čijim je obalama grad smešten se ovde nakratko razdvaja na dva dela i tako obrazuje ostrvo na kome je centar grada. Čine ga uzane ulice i prostrani trgovi, stepenice, brežuljci, mostovi, tornjevi i šetališta. Grad je čuven po svojim umetnicima, poznat je kao centar Irske kulture – u Korku se održavaju brojni festivali: filmski, muzički i džez.

Samo neke od znamenitosti koje vredi posetiti dok ste u Korku svakako su katedrala St Fin Barre’s, istorijski muzej Cork City Gaol, crkva Holy Trinity, park Fitzgerald, ali i turističke atrakcije i zanimljivosti poput zološkog vrta Fota Wildlife Park, centra za aktivnosti Ballyhass Activity Centre, unutrašnjeg kartinga Karmania i mnoge druge.

Kursevi

Škola u svojoj ponudi ima velik izbor kurseva jezika engleskog jezika u zavisnosti od potreba polaznika:

  • Standardni kurs engleskog jezika;
  • Intenzivni kurs engleskog jezika;
  • Kurs jezika za profesionalce i rukovodioce;
  • Priprema za Kembridž ispite;
  • Kurs za profesore engleskog jezika;
  • Zlatni program 50+.

Nastava se odvija u malim grupama što pruža mogućnost da se nastavnik fokusira na individualne potrebe svakog polaznika, a grupe se formiraju prema jezičkom nivou.

Smeštaj

Polaznicima su na raspolaganju različiti tipovi smeštaja. Najčešći vid smeštaja jeste porodični smeštaj i dobra je opcija za one polaznike koji žele da upoznaju način života u Irskoj, ali i da praktikuju stečeno znanje engleskog jezika kroz komunikaciju sa svojim domaćinom. Smeštaj u porodici obuhvata polupansion radnim danima, dok su vikendom obezbeđena sva tri obroka. Tokom leta polaznici mogu da odaberu smeštaj u rezidencijalnim apartmanima, koji se sastoje od više jednokrevetnih soba. Sve prostorije u apartmanima zajedničke su za sve stanare (opremljena kuhinja, kupatilo, dnevna soba ili druge).

Galerija

Akreditacije

ACELS

EAQUALS

All members are committed to providing opportunities for language study in a teaching/learning environment of high quality and within a clearly organised curriculum framework.
EAQUALS members undertake not to discriminate in any way against students on grounds of gender, race or religion. Where appropriate, however, mother tongue quotas may be applied for educational reasons.

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print