EC London

Škola

EC English Language

Shoreditch Campus

Uzrast polaznika 13-17 godina

EC English je organizacija koja se godinama unazad specijalizuje za podučavanje engleskog jezika na lokacijama na engleskom govornom području. U ponudi ima različite programe za odrasle i decu, a program u Londonu organizovan je na koledžu u popularnom i veoma živom delu Londona zvanom Shoreditch.

Kampus je smešten na samo 4 minuta hoda od smeštaja u delu grada zvanom Will Wyatt Court u blizini metro stanice Old Street u prvoj zoni Londona. Pored učionica, smeštajnog objekta i kantine, kampus raspolaže bibliotekom, računarskom prostorijom i terenom za košarku.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje razne aktivnosti za svoje najmlađe polaznike. U cenu programa uključeno je 5 dnevnih i 4 večernje aktivnosti, kao i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno.

Neke od aktivnosti mogu biti obilasci znamenitosti grada, potraga za blagom, filmske večeri, časovi plesa, disko večeri i mnoge druge. Celodnevna ekskurzija podrazumeva celodnevni obilazak nekog od gradova poput Kembridža, Oksforda i dr.

Destinacija

London je kosmopolitski grad, najveća metropola, ekonomski, transportni i kulturni centar Velike Britanije. Kontinuirani rast i razvoj grada vidi se i danas, jer predstavlja zanimljiv spoj viktorijanskog nasleđa i tekovina savremenog društva. Važi za jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija i vrlo važno poslovno odredište, pa grad godišnje poseti preko 1,5 miliona ljudi.

Samo neke od znamenitosti po kojima je prepoznatljiv su Tower Bridge, The Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Museum of London, The Monument, Big Ben i mnoge druge. Za ljubitelje zabave tu su biciklističke ture, vožnja kanuom, krstarenje Temzom, zabavni centri poput HintHunt, ClueQuest, parkovi, prodavnice, butici i još mnogo toga.

Kursevi

Nastava se odvija u dobro opremljenim učionicama u okviru kampusa. Sastoji se od 20 časova jezika nedeljno koji se održavaju radnim danima. Svaki čas traje 45 minuta i nastava se odvija u malim grupama od maksimalno 15 polaznika. Grupe su internacionalne i polaznici se raspoređuju nakon urađenog testa, na osnovu pokazanog nivoa znanja engleskog jezika.

Sadržaj nastave doprinosi usavršavanju osnovnih jezičkih veština sa fokusom na razvoj samopouzdanja u komunikaciji na engleskom jeziku.

Smeštaj

SMEŠTAJ polaznika organizovan je u dobro opremljenim rezidencijama udaljenim 4 minuta hoda od kampusa na kom se održava nastava. Sobe polaznika su jednokrevetne sa sopstvenim kupatilom. Sve sobe imaju radni sto, orman, ogledalo i WiFi internet, a polaznicima je na raspolaganju i zajednička prostorija za druženje sa ostalim polaznicima. Recepcija i obezbeđenje dežuraju 24 h. Posteljina je obezbeđena, a potrebno je poneti sopstvene peškire. Pored toga, polaznici mogu da koriste uslugu pranja veša besplatno. Program traje od subote do subote.

Obroci se služe u kantini u okviru kampusa, a u cenu je uključen pun pansion. Uglavnom se priprema lagani doručak (cerealije, tost, džem, kafa/čaj), dok je ručak topao obrok (izuzev vikendom i danima kada se organizuje celodnevna ekskurzija kada se priprema lanč paket). Večera se sastoji od jednog ili dva topla jela u kombinaciji sa mešanim salatama, hlebom, jogurtom, sokom ili vodom.  

Nadzor u kampusu je celodnevni i osoblje škole sve vreme vodi računa o polaznicima. Nadzor je organizovan kako u zgradi u kojoj se odvija nastava, tako i u rezdenciji u kojoj su polaznici smešteni. Pored toga, sve vreme tokom vannastavnog programa osoblje škole vodi računa o deci.

Akreditacije

ACCET

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju