EC London

EC London

Škola

EC English Language

St. Margaret’s 13 – 17 godina

Reč je o organizaciji koja se godinama unazad specijalizuje za podučavanje engleskog jezika na lokacijama u engleskom govornom području. U ponudi ima različite programe za odrasle i decu, a program u Londonu organizovan je u kompleksu koledža St. Margaret’s.

Kampus je smešten u delu grada pod nazivom Bushey u severnoj zoni Londona, a na oko 30 minuta od centra grada. Pored učionica, smeštajnog objekta i kantine, kampus raspolaže sa bibliotekom, računarskom prostorijom, sportskim centrom sa bazenom i mnoštvo drugih objekata.

Vreme van nastave – Škola organizuje razne aktivnosti za svoje najmlađe polaznike. Cenu programa uključeno je 5 dnevnih i 4 večernje aktivnosti, kao i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno.

Neke od aktivnosti mogu biti obilasci znamenitosti grada, potraga za blagom, večeri filma, časovi plesa, disko večeri,  i mnoge druge. Celodnevna ekskurzija podrazumeva uključuje celodnevni obilazak nekog od gradova poput Kembridža, Oksforda i dr.

Destinacija

Ovaj kosmopolitski grad daleko je najveća metropola, ekonomski, transportni i kulturni centar Velike Britanije. Kontinuirani rast i razvoj grada vidi se i danas, jer predstavlja zanimljiv spoj prošlosti i modernog. Smatra se sigurnom turističkom destinacijom i vrlo važnim poslovnim odredištem, pa grad godišnje poseti preko 1,5 miliona ljudi godišnje.

Samo neke od znamenitosti po kojima je preopoznatljiv su Tower Bridge, The Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Museum of London, The Monument i mnoge druge. Za ljubitelje zabave tu su biciklističke ture, vožnja kanuom, krstarenje Temzom, zabavni centri poput HintHunt, ClueQuest, parkovi, prodavnice, butici i još mnogo toga.

Kursevi

Nastava se odvija u dobro opremljenim učionicama u okviru kampusa. Sastoji se od 20 časova jezika nedeljno koji se odvijaju radnim danima. Svaki čas traje 45 minuta i nastava se odvija u malim grupama od maksimalno 15 polaznika po grupi. Grupe su internacionalne i polaznici se u njih smeštaju nakon urađenog testa jezika i po proceni o trenutnom jezičkom nivou koji imaju.

Sadržaj nastave je usavršavanje osnovnih jezičkih veština, sa fokusom na razvoj samopouzdanja i tečnosti u komunikaciji na engleskom jeziku.

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u okviru kampusa u kojem se odvija nastava i deo vannastavnog programa. Sobe polaznika mogu biti jednokrevetne ili dvokrevetne, a kupatila su zajednička (maksimalno 6 polaznika po kupatilu). Smeštaj poseduje sportske objekte, zajedničke prostorije za odmor i razonodu (TV, DVD, stoni fudbal i dr), vešeraj i WiFi internet. Program traje od nedelje do nedelje.

Obroci se služe u kantini u okviru kampusa, a u cenu je uključen pun pansion. Uglavnom se priprema lagani doručak (cerealije, tost, džem, kafa/čaj), dok je ručak topao obrok (izuzev danima kada organizuje celodnevna ekskurzija kada se priprema paket ručak za poneti). Večera se sastoji od kombinacije toplih i hladnih jela, na izbor polaznika.

Nadzor u kampusu je celodnevni i osoblje škole sve vreme vodi računa o polaznicima. Nadzor je organizovan kako u zgradi u kojoj se odvija nastava, tako i u rezdenciji u kojoj su polaznici smešteni. Pored toga, sve vreme tokom vannastavnog programa osoblje škole vodi računa o deci.

Akreditacije

ACCET

accet

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print