Letnji jezički kamp na Malti

Škola

EC English Centres

Uzrast polaznika 8-13 / 13-17 godina

EC English Language Centres je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika koja u svojoj ponudi ima programe za decu i odrasle u 24 školska centra širom sveta. Na Malti u letnjem periodu ova organizacija nudi tri različita programa, u zavisnosti od uzrasta polaznika.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje 5 dnevnih i 5 večernjih atkivnosti nedeljno za svoje polaznike, plus jednu ekskurziju subotom. Pored poseta ostrvu Comino i glavnom gradu Valeti, tu su i posete znamenitostima ostrva, žurke i zabave uz roštilj, salsa, DVD i karaoke večeri, šoping dan, igre na vodi i mnoge druge aktivnosti koje će Vam uveličati boravak na ovom šarmantnom ostrvu.

Destinacija

Ova najmanja i najgušće naseljena ostrvska zemlja u Evropi nalazi se u Sredozemnom moru, a čine je tri ostrva od kojih je najveće Malta, zatim Gozo i nenaseljeno ostrvo Comino. Topla mediteranska klima čini Maltu idealnom za učenje engleskog jezika uz aktivan odmor i zabavu. Odlikuju je blage zime, pa sneg gotovo nikada ni ne pada.

Službeni jezik na ostrvu je engleski, dok pojedini stanovnici još uvek koriste malteški. Samo neke od turističkih atrakcija koje bi svakako trebalo posetiti u toku boravka na Malti jesu zaliv Spinola, trg Balluta i popularno naselje prepuno restorana, kafića i klubova Paceville u gradu St. Julian’s, katedralu St. John’s, istorijski muzej Saluting Battery i mnoga pozorišta, vrtove, galerije, muzeje i istorijske građevine. Osim obilazaka poznatih mesta, turistima su na raspolaganju mnogobrojne sportske i zabavne aktivnosti

Kursevi

Summer Camp Island Campus (8-13 god.) organizuje se u kompleksu St. Martin’s College u mirnom malteškom mestu Swatar. Program je posebno prilagođen najmlađima i omogućava im da dožive Maltu na drugačiji način, uživajući u moru i morskim aktivnostima uz zabavan način učenja jezika i upoznavanja dece iz celog sveta. Ceo program uključujući nastavu i smeštaj odvija se u zatvorenom kampusu koji ima nadzor 24 časa dnevno.

Classic Island Club Residence (13-17 god) – nastava na ovom programu odvija se u glavnoj školi EC u mestu St. Julians ili u koledžu St. Martins, dok je smeštaj dece organizovan u hotelu u primorskom gradiću Qawra na severu ostrva. Udaljenost od škole do hotela je 25 minuta, ali je svakodnevno organizovan EC autobus u kojem sa decom putuje škoski tim za nadzor.

Classic Island Economy Residence (13-17 god) – Nastava se isto organizuje u glavnoj školi EC u mestu St. Julians ili u koledžu St. Martins, dok je smeštaj dece organizovan u hotelu Bella Vista u mestu St. Pauls Bay, na 30 minuta od škole. Deca svaki dan od/do škole i aktivnosti putuju pod nadzorom školskog tima i organizovano EC autobusom.

Sva tri programa obuhvataju standardni kurs jezika koji uključuje 20 časova nastave nedeljno, ali je koncept nastave drugačiji u zavisnosti od uzrasne kategorije. Po dolasku na Maltu deca rade test jezika radi procene trenutnog nivoa znanja I nakon toga se raspoređuju u jezičke grupe. Po završetku programa, deca dobijaju sertifikat o svom postignuću tokom boravka na Malti.

Smeštaj

Deca na programu 8-13 godina smeštena su u zatvorenom kampusu St. Martins gde je obezbeđeno apsolutno sve, od nastave, obroka i vannastavnih aktivnosti, do smeštaja. Smeštaj obuhvata višekrevetne sobe u koje se deca raspoređuju po polu, a kupatila su zajednička i deli ih oko 5 polaznika po kupatilu. Deca na programu Classic Island (Club Residence i Economy Residence) smeštena su u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama koje imaju privatno kupatilo.

Galerija

Akreditacije

ACCET

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

avgust 2014.

“Zdravo, ja sam Miloš. Bio sam na Malti 2014. godine u avgustu .

Smešten sam u hotelu Winsdor .

Išao sam u skolu EC Malta i dobio na kraju diplomu. Sviđa mi se ovo iskustvo i možda bih opet sve ovo ponovio sledeće godine!”

Miloš, 17 godina

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju