Škola engleskog jezika na Malti

Škola

EC

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim kursevima engleskog jezika, a želite istovremeno i lep odmor na egzotičnom ostrvu, ova škola je pravi izbor za vas. Lepa i moderna škola koja postoji još od 1991. godine nalazi se u gradu St. Julian’s, turističkom i zabavnom centru Malte.  Škola u sezoni može da primi i do 500 polaznika u 44 svetle i moderne učionice, a školski objekat izuzev učionica ima i internet kafe i dva prelepa vrta na krovu škole, bežični internet, biblioteku, studentski i biznis foaje.

Vreme van nastave – Svakako ne treba propustiti posetu plažama Golden Bay i Paradise beach, obilazak Nemog grada, izlet brodom do prirodnog fenomena Plavi Groto, posetiti ostrvo Gozo kao i Plavu  lagunu  na ostrvu Comino.

Obavezno iskoristite priliku i posetite znamenitosti svetske kulturne baštine – neolitske hramove i lokalitet Tri grada.

Pored ovih obilazaka, škola za svoje polaznike organizuje i niz zabavnih aktivnosti, druženja, krstarenja i sportova na vodi.

Destinacija

Malta je mnogima poznata kao dragulj Mediterana i jedna je od najmanjih i najgušće naseljenih ostrvskih zemalja Evropske Unije. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije, u arhipelagu od sedam ostrva u Mediteranskom moru.

Topla mediteranska klima klima, bezbrojne plaže i predivna opuštajuća atmosfera čine je idealnom za odmor, zabavu, nova poznanstva i učenje engleskog jezika. Malta ima po nešto za svakoga: kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima.

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve jezika:

  • General English (20 časova nedeljno)
  • Intensive English (30 časova nedeljno)
  • English for Work (30 časova nedeljno, 20+10 poslovni)
  • English in the City (30 časova nedeljno, 20+10 u gradu)
  • Exam Preparation (IELTS,TOEFL) sa 30 časova specijalizovane nastave nedeljno koji pripremaju polaznike za što bolji rezultat na ispitu.
  • Cambridge Exam Preparation (FCE,CAE,CPE) su ispitni kursevi u trajanju od 4+ nedelja priprema za polaganje ovih ispita priznatih širom sveta.
  • Club 50+ (paket program koji obuhvata nastavu i aktivnosti interesantne ljudima od 50 i više godina. Kurs počinje određenim datumima u godini).

Smeštaj

Škola obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja za svoje polaznike. Smeštaj u porodici predstavlja najbolji način za upotrebu engleskog jezika i nakon  nastave i sjajna je prilika za upoznavanje malteške kulture i običaja. Porodice su udaljene 10-30 minuta putovanja autobusom do škole. Postoji izbor između jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba sa doručkom ili polupansionom. Posteljina, peškiri i pranje veša su obezbeđeni. Pored porodičnog, škola nudi i smeštaj u zajedničkim apartmanima, što učenicima predstavlja još nezavisniji vid boravka, a ujedno i odličnu priliku za druženje sa ostalim polaznicima kursa i sklapanje brojnih internacionalnih prijateljstava. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, a nekoliko polaznika deli kuhinju i kupatilo. Zajednički apartmani su udaljeni od škole od 5 do 30 minuta hoda.

Na zahtev, pored gore pomenutih smeštaja, mogu se rezervisati i hoteli svih kategorija.

 

Akreditacije

ACCET

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Pozdrav Ana!

Utisci su odlični! Prezadovoljna sam EC-om,ostala bih još jednu nedelju nego sam imala neki dogovor ovde. Malo je bilo hladnije, subjektivni osećaj, nego što sam očekivala ali ok, smetale su mi neke praktične stvari kod moje domaćice ali ok, preživela sam.. J Sledeći put, i stvarno planiram, odlučiću se za njihove apartmane. Plan je da još malo poradim na mom engleskom pa na“ poslovni English„. Grupa je fantastična, upoznala sam puno divnih ljudi, i imamo kontakt i verovatno se viđamo na dalje. Stvarno predivno iskustvo! I ti si mi zlatna J Moja prijateljica je preko vas, sa tvojom koleginicom Gordanom dogovorila Winchester, ali mislim da si ti najbolja, ja sam imala sreću. J Za dve nedelje je napredak fantastičan, stvarno sam prezadovoljna. Malta je divna, lako se snaći, obilazila sam sama (ja to volim), ali i grupno sa školom ili sa ljudima iz grupe.

Srdačan pozdrav!

Dragana

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print