Škola engleskog jezika na Malti

malta

Škola

EC

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim kursevima engleskog jezika, a želite istovremeno i lep odmor na egzotičnom ostrvu, ova škola je pravi izbor za vas. Lepa i moderna škola koja postoji još od 1991. godine nalazi se u gradu St. Julian’s, turističkom i zabavnom centru Malte.  Škola u sezoni može da primi i do 630 polaznika, a školski objekat izuzev učionica ima i internet kafe i dva prelepa vrta na krovu škole, bežični internet, biblioteku, studentski i biznis foaje.

Vreme van nastave – Svakako ne treba propustiti posetu plažama Golden Bay i Paradise beach, obilazak Mdine „Nemog gradaˮ, izlet brodom do prirodnog fenomena Plavi Groto, posetiti ostrvo Gozo kao i „Plavu lagunuˮ na ostrvu Comino.

Obavezno iskoristite priliku i posetite svetske kulturne baštine – neolitske hramove i lokalitet „Tri gradaˮ.

Pored ovih obilazaka, škola za svoje polaznike organizuje i niz zabavnih aktivnosti i druženja – disko večeri, odlaske u bioskop, roštiljanje, kuglanje, šetnje i slično.

Destinacija

Malta je jedna od najmanjih i najgušće naseljenih ostrvskih zemalja Evropske Unije. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije, u arhipelagu od sedam ostrva u Mediteranskom moru.

Topla mediteranska klima čini je idealnom za odmor i učenje engleskog jezika. Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima – a da biste sve to iskusili, najpovoljniji i najlakši način jeste da se vozite autobusom (mnogi tradicionalni malteški autobusi još uvek su u upotrebi).

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve jezika:

  • Standardni kurs jezika (20 časova nedeljno)
  • Intenzivni kurs jezika (30 časova nedeljno)
  • Poslovni engleski (30 časova nedeljno, 20+10 poslovni)
  • Biznis kurs je kratak intenzivni kurs u mini grupama sa najviše 6 polaznika
  • Ispitni kursevi (IELTS,TOEFL) sa 30 časova specijalizovane nastave nedeljno koji pripremaju polaznike za što bolji rezultat na ispitu.
  • Kembridž kursevi (FCE,CAE,CPE) su ispitni kursevi u trajanju od 4+ nedelja priprema za polaganje ovih ispita priznatih širom sveta.
  • Klub 50+ je paket program koji obuhvata nastavu i aktivnosti interesantne ljudima od 50 i više godina. Kurs počinje određenim datumima u godini.

Smeštaj

Škola posebnu pažnju polaže na smeštaj svojih polaznika.

Porodični smeštaj je najbolji način za upotrebu engleskog jezika i upoznavanje malteške kulture i običaja. Škola poznaje sve porodice sa kojima sarađuje i sve one zadovaljavaju tačno određene standarde. Udaljene su od 10 minuta peške, a najviše do 30 minuta putovanja autobusom do škole. Postoji izbor između jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba sa polupansionom.

Drugi vid smeštaja je u EC rezidenciji. Rezidencija se nalazi na samoj obali, duž šetališta. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, sa kuhinjom i kupatilom koje deli nekoliko studenata. Rezidencija se nalazi na 20 minuta peške ili 10 minuta autobusom do škole.

Apartmani pružaju još nezavisniji vid boravka, a nekoliko polaznika deli kuhinju i kupatilo, dok su sobe dvokrevetne ili trokrevetne. Udaljeni su od jednog minuta peške do 15 minuta autobusom od škole.

Na zahtev, pored gore pomenutih smeštaja, mogu se rezervisati i hoteli svih kategorija.

Akreditacije

ACCET

accet

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print