Međunarodni kongres studenata

Egida International partner II Međunarodnog kongresa studenata turizma i hotelijerstva

 

Egida International  je partner II Međunarodnog kongresa studenata turizma i hotelijerstva, koji će se održati od 27. do 29. novembra na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu. Teme ovogodišnjeg MEKST-a su: omladinski turizam, kulturni turizam, EU projekti i IT u turizmu. Egida je obezbedila gostujuće predavanje jednog od svojih partnera, International Business School fakulteta u Budimpešti. Predavanje će održati profesor Alan Godsave, koji je Programme Director of BSc in Business and Tourism na fakultetu International Business School – Budapest.

International  Business School je prvi privatni mađarski fakultet  koji se može pohvaliti sa, sada već  dvadesetogodišnjim  iskustvom, inovativnim  i modernim načinom rada i veoma  uspešnim studentima.  Sve programe osnovnih studija je akreditovao britanski univerzitet The University of Buckingham, koji se nalazi na sedamnaestom mestu najboljih univerziteta u Velikoj Britaniji. IBS  nudi šest programa osnovnih i šest programa master studija i privlači studente iz oko 65 različitih zemalja sveta. IBS ima dva kampusa jedan u Budimpešti (za osnovne i master studije), a drugi u Beču (samo za master studije). Biti student međunarodnog univerziteta kao što je IBS znači istinski međunarodno iskustvo.

Egida International kao Centar za školovanje u inostranstvu podržava sve aktivnosti u cilju promocije obrazovanja. Naše programe pohađa veliki broj studenata kao pripremu za buduću karijeru. II Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva organizuje udruženje “Fortuns”, u saradnji sa Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH) i Prirodno-matematičkim fakultetom iz Novog Sada. Ovaj događaj je prošle godine okupio preko 400 studenata, a ove godine se očekuje broj od preko 700 studenata iz zemalja jugoistočne Evrope. Učesnici će pored predavanja imati priliku da upoznaju kulturno-istorijske znamenitosti Novog Sada. Predavanje će se održati u najvećem amfiteatru Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

Više informacija o kongresu možete saznati klikom na: II Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva.

Promo video: MEKST2015

header

Share