EKSKLUZIVNI PROGRAMI

Kamp engleskog, francuskog, nemačkog i holandskog u Belgiji

Dečiji kamp u Belgiji organizuje se pri internatskoj srednjoj školi Collège Saint-Roch u mestu Ferie koje karakteriše bezbedno i mirno okruženje.

BOSTON, Ivy League Education

Letnji program za decu i mlade u Bostonu odvija se pri prestižnom Harvard univerzitetu u organizaciji kompanije Ivy League Education, America International. 

VERBIER, Les Elfes

Les Elfes tim čine kvalifikovani instruktori koji rade sa učenicima u grupama od 2 do 7 dece. Celodnevni program uključuje instrukcije, ručak na planini i pauze sa toplom čokoladom.

OXFORD, Oxford Royale Academy

Akademski i jezički zahtevni programi koji se održavaju na različitim fakultetima Oksfordskog univerziteta (St. Catherine's College, St. Peter's College, Balliol College, Lady Margaret Hall...). Svi programi su namenjeni isključivo polaznicima sa vrlo visokim nivoom znanja engleskog jezika

SOTOGRANDE, Sotogrande International School

Letnji program odvija se u kampusu škole San Roque koji je otvoren 2013. godine u mirnom okruženju punom zelenila, sa pogledom na more.

ST. GILGEN, St. Gilgen International School

Letnji program organizuje se u izvanrednim objektima škole koji su raspoređeni po celom selu. Postoiji čak nekoliko rezidencija u kojima su polaznici smešteni. Škola poseduje i IT kabinet i biblioteku, umetničku garažu, prvoklasni studio glume i pozorište – St. Gilgen Kino i još mnoštvo toga. Škola koristi i veliki broj sportkih objekata širom mesta – terene za fudbal, odbojku, košarku, trčanje, skijanje, ragbi, triatlon i drugo.

WARMINSTER, Warminster School

Škola je locirana u istorijskom gradu Vorminster, a u blizini se nalaze rimski grad Bat i Stounhendž i nudi engleski uz tenis, golf, jahanje, umetnost i dizajn.

LONDON, Dulwich College

Koledž se nalazi se južnom delu Londona, a na oko 20 minuta gradskim prevozom od samog centra grada. Izvaja se program ENGLESKI sa DRAMOM ili PLESOM.

ROEDEAN, Roedean Academy

Uz 15 sati nastave engleskog jezika koja se održava u prepodnevnim satima, deca imaju dovoljno vremena i za vannastavne aktivnosti: JEDRENJE, GOLF, PLES, MULTI-SPORT, UMETNOST I DIZAJN

LE ROSEY – PRESTIŽNA LETNJA ŠKOLA LE ROSEY – ŠVAJCARSKA

Le Rosey ima pet različitih kampova na svoja dva kampusa: Rolle – na pola puta između Ženeve i Lozane, a na obali jezera okružen planinama Jura prostire se na površini od 30 hektara; Gstaad i Schonried - zimski kampovi koju u svom sastavu imaju 14 zamkova u jednom od najlepših planinskih odmarališta u Švajcarskoj i Excellence Camp – specijalan program u Švajcarskim Alpima i na Mediteranu.