ELTA 2010, Beograd, hotel Continental

Egida International je drugi put za redom bila pokrovitelj i učesnik godišnje konferencije Udruženja profesora engleskog jezika Srbije (ELTA). Čast nam je što smo bili u društvu profesora engleskog jezika jer imamo istu misiju — širenje znanja.

Ove godine, ELTA Iatefl Conference je organizovana u hotelu Continental u Beogradu, od 7. do 9. maja, uz vrhunsku organizaciju
predavanja, izlagčkog prostora i događaja u celosti.

Zadovoljstvo je bilo upoznati se i pozdraviti mnoge profesore kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske, Slovenije BIH i Makedonije.

Ponovo ove godine, Egida je za nagradnu lutriju, poklonila kurs engleskog jezika u Londonu. Reč je o kursu poslovnog engleskog jezika u skoli United International College. Nagrada uključuje i porodični smeštaj za vreme trajanja kursa, što je opcija smeštaja koja najbolje omogućava da se upozna engleska kultura i način života.

Srećna profesorica je Nada Ćiraković iz Lazarevca. Ova veoma aktivna i zaposlena dama radi u gimnaziji i vodi privatnu školu jezika. Profesori, učesnici konferencije, su pohvalili naš nastup. Naime, na našem štandu su imali priliku da okušaju srecću i zavrte Egidin rulet. Mnogo slatkih, utešnih nagrada smo podelili, ali i nekoliko flaša šampanjca.

Technology mediated education, necessity or luxury? je bila tema ovogodišnje konferencije. Mišljenje Egide International je:

All that helps and improves education is never a luxury but a pure
necessity!

Share

Ostavite Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *