Kursevi jezika u Engleskoj

LONDON Revealed

London Revealed je kratak, ali veoma intenzivan program koji pruža punu fleksibilnost i mnoštvo mogućnosti. Delovi programa mogu da uključuju obrazovni deo sa manje ili više intenzivnom nastavom jezika, gde će se akcenat najviše staviti na komunikaciju, dok drugi deo programa može da uključi svakodnevno razgledanje Londona i njegovih kulturno istorijskih znamenitosti. Večeri su slobodne i moguće je organizovati obilaske nekih od čuvenih londonskih klubova za mlade.

LONDON, Embassy English

Kao što i sam naziv kaže, ova škola engleskog jezika se nalazi u samom srcu grada i predstavlja obrazovnu ustanovu visokog standarda. Lociran je u okviru Pravnog fakulteta, a nalazi se na pešakoj udaljenosti od čuvene Oksford ulice poznate po šopingu.

LONDON, UIC

Škola engleskog jezika koja je u centru Londona, Big Ben, Piccadilly Circus i Trafalgar Square su na korak od škole, a nekoliko minuta je udaljena od metro stanice Oxford Circus.

LONDON, The London School of English

Najstarija akreditovana škola engleskog jezika na svetu, osnovana još 1912. godine. Neosporivo iskustvo u obuci profesionalaca i poslovnih ljudi čini školu neprikosnovenom. Škola se nalazi na Westcroft Square-u, veoma prijatnom rezidencijalnom delu Londona, a na svega 20 minuta od centra grada.

LONDON, OXFORD - Center of English Studies

Škola engleskog u Londonu lociran je u delu grada Wimbledon, na oko 20 minuta gradskim prevozom od centra grada. Škola engleskog u Oksfordu nalazi se u selu Wheatley, na oko 9 kilometara udaljenosti od centra grada.

LONDON, Family program

Porodični program uključuje kurs engleskog jezika u prepodnevnim časovima i slobodno vreme, za provod i uživanje u Londonu i njegovoj okolini, tokom poslepodneva i večernjih časova. Cilj je pre svega da, zajedno, dete/deca, uzrasta između 8 i 16 godina, i njegov/i roditelj/i provedu period za pamćenje u Londonu i da u isto vreme napreduju u znanju jezika.

CANTERBURY, Stafford House

Kenteberi pruža nezaboravan doživljaj tradicionalnog engleskog grada prepunog kulture i istorije u čuvenom okrugu Kent koji se još naziva i “bašta Engleske”. Nedavno je grad dobio nagradu “najbezbedniji grad” za studente u Engleskoj i Velsu.

LONDON, Stafford House

Škola sa preko 60 godina iskustva u pružanju kurseva učenja engleskog jezika internacionalnim polaznicima. Nalazi se u srcu grada, odmah do metro stanice Holborn tube i na oko 5 minuta od British Museum, Oxford Street i Covent Garden.

BRIGHTON, Stafford House

Brajton (Brighton) je kosmopolitski, dinamičan grad pun mladih, na južnoj obali Engleske, 50 minuta od Londona. Ulice i obale grada su pune života, naročito u toku letnjih meseci kada se organizuju muzički festivali, koncerti i bioskop na otvorenom.

OXFORD, The Eckersley School of English

Škola je locirana u samom centru grada, okružena najznamenitijim fakultetima, i naspram čuvenog muzeja Ashmolean.

Izuzev kvaliteta, ovo je škola jezika koja ima deset učionica sa najsavremenijom opremom, jezičku laboratoriju, kompjutersku salu, savremeni softver za učenje engleskog, bogatu biblioteku i internet (dostupan svim polaznicima škole).