Kursevi jezika u Engleskoj

LONDON, EC

Pogodnost škole je program namenjen uzrastu polaznika od 30+ godina. Poseban deo zgrade namenjen je zrelijim polaznicima koji jezik žele da usavršavaju u okruženju svojih vršnjaka. Kursevi u ponudi su General English, Intensive English i English for Work, kao i kursevi sa organizovanim obilascima Londona.

BRIGHTON, Oxford International English Schools

Školski centar u Brajtonu deo je grupacije škola pod nazivom Oxford International Education Group. Prostorije škole jezika su smeštene u lepoj zgradi u istorijskom delu grada na samo dva minuta hoda od plaže. Škola u Brajtonu je klimatizovana, svetla i prostrana sa modernim učionicama. ola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike, koji će dodatno omogućiti upoznavanje Brajtona i posete glavnim atrakcijama grada. Neke od aktivnosti su: Ghost walk, filmske večeri, trka pasa, odlazak u tradicionalni pab, fish and chip večere…

CAMBRIDGE, Select English

Select English Cambridge je škola u porodičnom vlasništvu i kako takva, neguje gostoprimiljiv i topao odnos sa svojim polaznicima. Dolaskom u školu dobija se najviši standard u nastavi, što dokazuje akredutacije British Council-a i ISI.

LONDON, Frances King School of English

Frances King škola jezika situirana je u prvoj zoni Londona, u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su blizu jedan drugog, okruženi najvećim atrakcijama grada.

LONDON, South Bank

Kampus Southbank se nalazi u sklopu istoimenog univerziteta. Lokacija škole u Londonu je izvanredna – na samo 10 minuta metroom od Piccadily Circus, a na pešačkoj udaljenosti od London Eye-a, galerije Tate i Millenium Bridge-a. Moderno opremljene i svetle učionice predstavljaju idealno okruženje za učenje.

LONDON, Embassy English

Kao što i sam naziv kaže, ova škola engleskog jezika se nalazi u samom srcu grada i predstavlja obrazovnu ustanovu visokog standarda. Lociran je u okviru Pravnog fakulteta, a nalazi se na pešakoj udaljenosti od čuvene Oksford ulice poznate po šopingu.

LONDON GREENWICH, Oxford International English Schools

Škola engleskog jezika koja je u centru Londona, Big Ben, Piccadilly Circus i Trafalgar Square su na korak od škole, a nekoliko minuta je udaljena od metro stanice Oxford Circus.

LONDON, The London School of English

Najstarija akreditovana škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji, osnovana još 1912. godine. Neosporivo iskustvo u obuci profesionalaca i poslovnih ljudi čini školu neprikosnovenom. Škola se nalazi na Westcroft Square-u, veoma prijatnom rezidencijalnom delu Londona, a na svega 20 minuta od centra grada.

LONDON, OXFORD - Center of English Studies

Škola engleskog u Londonu locirana je u delu grada Wimbledon, na oko 20 minuta gradskim prevozom od centra grada. Škola engleskog u Oksfordu nalazi se u selu Wheatley, na oko 9 kilometara udaljenosti od centra grada.

LONDON, Family program

Porodični program uključuje kurs engleskog jezika u prepodnevnim časovima i slobodno vreme, za provod i uživanje u Londonu i njegovoj okolini, tokom poslepodneva i večernjih časova. Cilj je pre svega da, zajedno, dete/deca, uzrasta između 8 i 16 godina, i njegov/i roditelj/i provedu period za pamćenje u Londonu i da u isto vreme napreduju u znanju jezika.