Kursevi jezika u Engleskoj

LONDON, UIC

Škola engleskog jezika koja je u centru Londona, Big Ben, Piccadilly Circus i Trafalgar Square su na korak od škole, a nekoliko minuta je udaljena od metro stanice Oxford Circus.

LONDON, The London School of English

Najstarija akreditovana škola engleskog jezika na svetu, osnovana još 1912. godine. Neosporivo iskustvo u obuci profesionalaca i poslovnih ljudi čini školu neprikosnovenom. Škola se nalazi na Westcroft Square-u, veoma prijatnom rezidencijalnom delu Londona, a na svega 20 minuta od centra grada.

LONDON, OXFORD - Center of English Studies

POPUST 50% na dve nedelje kursa, 30% na 3 nedelje kursa, 25% na 4 nedelje kursa. Škola engleskog u Londonu lociran je u delu grada Wimbledon, na oko 20 minuta gradskim prevozom od centra grada. Škola engleskog u Oksfordu nalazi se u selu Wheatley, na oko 9 kilometara udaljenosti od centra grada.

LONDON - AKCIJA

Ova AKCIJA podrazumeva podrazumeva nastavu standardnog kursa engleskog jezika 20 časova nastave nedeljno (16.7h nedeljno). Nastava se održava radnim danima od 13.45h do 17.20h sa pauzom od sat vremena. Ovakav raspored daju mogućnost polaznicima da upoznaju London i pre i posle časova.

LONDON, Family program

Porodični program uključuje kurs engleskog jezika u prepodnevnim časovima i slobodno vreme, za provod i uživanje u Londonu i njegovoj okolini, tokom poslepodneva i večernjih časova. Cilj je pre svega da, zajedno, dete/deca, uzrasta između 8 i 16 godina, i njegov/i roditelj/i provedu period za pamćenje u Londonu i da u isto vreme napreduju u znanju jezika.

CANTERBURY, Stafford House

Kenteberi pruža nezaboravan doživljaj tradicionalnog engleskog grada prepunog kulture i istorije u čuvenom okrugu Kent koji se još naziva i “bašta Engleske”. Nedavno je grad dobio nagradu “najbezbedniji grad” za studente u Engleskoj i Velsu.

LONDON, Stafford House

Škola sa preko 60 godina iskustva u pružanju kurseva učenja engleskog jezika internacionalnim polaznicima. Nalazi se u srcu grada, odmah do metro stanice Holborn tube i na oko 5 minuta od British Museum, Oxford Street i Covent Garden.

BRIGHTON, Stafford House

Brajton (Brighton) je kosmopolitski, dinamičan grad pun mladih, na južnoj obali Engleske, 50 minuta od Londona. Ulice i obale grada su pune života, naročito u toku letnjih meseci kada se organizuju muzički festivali, koncerti i bioskop na otvorenom.

OXFORD, The Eckersley School of English

Škola je locirana u samom centru grada, okružena najznamenitijim fakultetima, i naspram čuvenog muzeja Ashmolean.

Izuzev kvaliteta, ovo je škola jezika koja ima deset učionica sa najsavremenijom opremom, jezičku laboratoriju, kompjutersku salu, savremeni softver za učenje engleskog, bogatu biblioteku i internet (dostupan svim polaznicima škole).

CAMBRIDGE, The New School of English

Škola se nalazi na petnaest minuta hoda od strogog centra grada. Osnovana je davne 1962. godine, ima 9 učionica, a vremenom je modernozovana tako da sada ima kompjutersku salu, najsavremeniju digitalnu jezičku laboratoriju, salu za samostalan rad, biblioteku i veliku gostinsku sobu za druženje.