Kursevi jezika u Engleskoj

LONDON, Frances King School of English

Frances King škola jezika situirana je u prvoj zoni Londona, u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su blizu jedan drugog, okruženi najvećim atrakcijama grada.

BOURNEMOUTH, Cavendish School of English

Bornmut je jedno od najatraktivnijih mesta Velike Britanije. Ovaj grad prostire se duž 11 km peščane plaže na jugoistočnoj obali Engleske, a viktorijanska arhitektura i bogat društveni i kulturni život čine ga jednim od najzanimljivijih gradova za turiste.

TORQUAY, Torquay International School

Torki, rodno mesto čuvene Agate Kristi, predstavlja popularnu turističku destinaciju već više od 200 godina.

LONDON, EC 30+

Kursevi engleskog u Londonu za polaznike starije od 30 godina.

LONDON, EC

Pogodnost škole je program namenjen uzrastu polaznika od 30+ godina. Poseban deo zgrade namenjen je zrelijim polaznicima koji jezik žele da usavršavaju u okruženju svojih vršnjaka. Kursevi u ponudi su General English, Intensive English i English for Work, kao i kursevi sa organizovanim obilascima Londona.

BRIGHTON, Oxford International English Schools

Školski centar u Brajtonu deo je grupacije škola pod nazivom Oxford International Education Group. Prostorije škole jezika su smeštene u lepoj zgradi u istorijskom delu grada na samo dva minuta hoda od plaže. Škola u Brajtonu je klimatizovana, svetla i prostrana sa modernim učionicama. ola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike, koji će dodatno omogućiti upoznavanje Brajtona i posete glavnim atrakcijama grada. Neke od aktivnosti su: Ghost walk, filmske večeri, trka pasa, odlazak u tradicionalni pab, fish and chip večere…

CAMBRIDGE, Select English

Select English Cambridge je škola u porodičnom vlasništvu i kako takva, neguje gostoprimiljiv i topao odnos sa svojim polaznicima. Dolaskom u školu dobija se najviši standard u nastavi, što dokazuje akredutacije British Council-a i ISI.

LONDON, South Bank

Kampus Southbank se nalazi u sklopu istoimenog univerziteta. Lokacija škole u Londonu je izvanredna – na samo 10 minuta metroom od Piccadily Circus, a na pešačkoj udaljenosti od London Eye-a, galerije Tate i Millenium Bridge-a. Moderno opremljene i svetle učionice predstavljaju idealno okruženje za učenje.

LONDON GREENWICH, Oxford International English Schools

Škola engleskog jezika koja je u centru Londona, Big Ben, Piccadilly Circus i Trafalgar Square su na korak od škole, a nekoliko minuta je udaljena od metro stanice Oxford Circus.

LONDON, The London School of English

Najstarija akreditovana škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji, osnovana još 1912. godine. Neosporivo iskustvo u obuci profesionalaca i poslovnih ljudi čini školu neprikosnovenom. Škola se nalazi na Westcroft Square-u, veoma prijatnom rezidencijalnom delu Londona, a na svega 20 minuta od centra grada.