Letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji

CAMBRIDGE, Bellerbys College

POLAZAK SA PRATNJOM Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno (čas od 45 minuta). Veoma je bogat obilascima - učenici će imati dva poludnevna i čak šest celodnevnih obilazaka.

BERKAMHSTED, LAL SCHOOLS

Letnji kursevi programiranja, pravljenja filmova i učenja engleskog u Engleskoj

LONDON, Alpadia Hackey Community College

London City program odvija se pri Hackey Community College u trendi delu Londona – Shoreditch koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada.

LONDON, CAMBRIDGE, CANTERBURY, CATS Summer School

Akademski programi za mlade u Engleskoj i Americi - Oxbridge Preparation Programme, Law, Business and Finance Taster Programme...

CAMBRIDGE, Cambridge School of Visual & Performing Arts

Letnja škola glume, mode, filma, umetnosti i dizajna i pripreme portfolija u Kembridžu

LONDON, Frances King

Škola engleskog idealna za polaznike koji žele da su locirani u samom centru Londona, u prvoj zoni grada nadomak svih atrakcija. Program se održava na malom Heythrop College koji je deo Londonskog Univeziteta.

CAMBRIDGE, Studio Cambridge

Sir Christopher centar (za polaznike od 16-19 godina) nalazi se u centru Kembridža, na samo 5 minuta hoda od najvećih atrakcija grada. Centar je pri kampusu Ridley Hall koledža već 38 godina unazad, tako da tradicionalna atmosfera ove ustanove i idealna lokacija čine pravi izbor za starije tinejdžere koji žele da steknu uvid u studentski život u Kembridžu.

LONDON, EC

EC English Language Shoreditch Campus Uzrast polaznika 13-17 godina EC English je organizacija koja se godinama unazad specijalizuje za podučavanje engleskog j...

LONDON, Sprachcaffe

Izuzev što je glavni grad Engleske i Velike Britanije, London je jedan od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara u svetu. Ovo je grad istorije sa nekim od najboljih muzeja i galerija na svetu, sa prelepim parkovima i palatama. Pored toga, London je muzički, pozorišni, obrazovni i modni centar koji živi 24 sata dnevno.

CAMBRIDGE, Select English

Select English Letnji kampovi, uzrast 14-17 godina Letnji program za mlade Cambridge Juniors se organizuje u zgradi škole koja se nalazi na 10 minuta udaljenos...