Letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji

ROEDEAN, Roedean Academy

Uz 15 sati nastave engleskog jezika koja se održava u prepodnevnim satima, deca imaju dovoljno vremena i za vannastavne aktivnosti: JEDRENJE, GOLF, PLES, MULTI-SPORT, UMETNOST I DIZAJN

BOURNEMOUTH, Cavendish School of English

Bornmut je jedna od najomiljenih destinacija za odmor u Velikoj Britaniji, jer obuhvata sve u jednom – prirodu, zabavu, rekreaciju i mnoštvo aktivnosti za različite uzraste. U svetu je prepoznatljiv po 7 milja dugačkim peščanim plažama koje se protežu duž zaliva, a koje ga čine izuzetno atraktivnim turističkim centrom tokom cele godine. Program za decu organizuje se u elegantnoj viktorijanskoj zgradi u mirnom delu Bornmuta, na 5 minuta od samog centra grada.

CAMBRIDGE, Select English

Select English Letnji kampovi, uzrast 14-17 godina Letnji program za mlade Cambridge Juniors se organizuje u zgradi škole koja se nalazi na 10 minuta udaljenos...

LONDON, Kingswood Hall

POPUST 100 $ ZA PRIJAVE DO 20.03.2018. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog jezika za mlade u Londonu, u Kingswood Hall kampusu poznatog univerziteta Royal Holloway.

BRIGHTON, Sprachcaffe

Po dolasku u školu se novim polaznicima organizuje veče dobrodošlice na kojoj se svi međusobno upoznaju. Svako popodne se realizuju sportske aktivnosti, odlasci u muzeje, zabavne parkove i na plažu. U večernjim satima se organizuju kvizovi znanja, karaoke zabave ili disko večeri.

LONDON, Chelsea Independent College

Chelsea Independent College Academic Summer Courses Uzrast polaznika 14-17 godina Letnji program škole pruža mogućnost polaznicima da se uz usavršavanje eng...

YORK, Village Camps

Veličanstven kampus Queen Ethelburga’s College je smešten usred zelenih livada i pitomih šumaraka u neposrednoj blizini grada. Škola spada u jednu od najbolje opremljenih internatskih srednjih škola u Velikoj Britaniji, sa prostranim i kompletno klimatizovanim sportskim centrom u sklopu koga se nalaze košarkaški tereni i zatvoreni bazen od 25m.

LONDON, South Bank

Kampus Southbank se nalazi u sklopu istoimenog univerziteta. Lokacija škole u Londonu je izvanredna – na samo 10 minuta metroom od Piccadily Circus, a na pešačkoj udaljenosti od London Eye-a, galerije Tate i Millenium Bridge-a. Moderno opremljene i svetle učionice predstavljaju idealno okruženje za učenje.

LONDON, Sprachcaffe

Izuzev što je glavni grad Engleske i Velike Britanije, London je jedan od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara u svetu. Ovo je grad istorije sa nekim od najboljih muzeja i galerija na svetu, sa prelepim parkovima i palatama. Pored toga, London je muzički, pozorišni, obrazovni i modni centar koji živi 24 sata dnevno.

ARSENAL Soccer School

Program predstavlja kombinaciju usavršavanja engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa fudbalskim treninzima (20 sati treninga nedeljno).

Nastava engleskog podrazumeva časove kroz koje se usavršava fudbalska terminologija upotebom specijalizovanog fudbalskog udžbenika.