Letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji

ROEDEAN, Roedean Academy

Uz 15 sati nastave engleskog jezika koja se održava u prepodnevnim satima, deca imaju dovoljno vremena i za vannastavne aktivnosti: JEDRENJE, GOLF, PLES, MULTI-SPORT, UMETNOST I DIZAJN

BOURNEMOUTH, Cavendish School of English

Bornmut je jedna od najomiljenih destinacija za odmor u Velikoj Britaniji, jer obuhvata sve u jednom – prirodu, zabavu, rekreaciju i mnoštvo aktivnosti za različite uzraste. U svetu je prepoznatljiv po 7 milja dugačkim peščanim plažama koje se protežu duž zaliva, a koje ga čine izuzetno atraktivnim turističkim centrom tokom cele godine. Program za decu organizuje se u elegantnoj viktorijanskoj zgradi u mirnom delu Bornmuta, na 5 minuta od samog centra grada.

CAMBRIDGE, Select English

Select English Letnji kampovi, uzrast 14-17 godina Letnji program za mlade Cambridge Juniors se organizuje u zgradi škole koja se nalazi na 10 minuta udaljenos...

LONDON, St. Mary’s University

POPUST 100 $ za prijave do 31.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Velika prednost ovog programa je odlična organizacija nastave i izleta. Program podrazumeva 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, koja se sluša određenim danima u nedelji, a između časova učenici imaju pauze za odmor, druženje i ostale vannastavne aktivnosti. Danima kada se odlazi u obilaske Londona i na druge izlete učenici nemaju nastavu, a učenje se nastavlja kroz diskusije o znamenitostima koje razgledaju.

ARDINGLY, Ardingly College

POPUST 300 £ za prijave do 28.04.2016.POPUST Ardingly College je škola osnovana 1858. godine, čiji kampus se prostire na preko 4000 m². Letnji kurs engleskog jezika u ovoj školi pruža deci mogućnost da iskuse atmosferu tradicionalne Engleske, ali i da steknu uvid u to kako je pohađati britansku srednju školu. Tokom godine, jedna je od najboljih britanskih srednjih škola, koja se nalazi na top 10 listi IB škola u Velikoj Britaniji.

LONDON, Chelsea Independent College

Chelsea Independent College Academic Summer Courses Uzrast polaznika 14-17 godina Letnji program škole pruža mogućnost učenicima da se uz usavršavanje engl...

YORK, Village Camps

Veličanstven kampus Queen Ethelburga’s College je smešten usred zelenih livada i pitomih šumaraka u neposrednoj blizini grada. Škola spada u jednu od najbolje opremljenih internatskih srednjih škola u Velikoj Britaniji, sa prostranim i kompletno klimatizovanim sportskim centrom u sklopu koga se nalaze košarkaški tereni i zatvoreni bazen od 25m.

LONDON, South Bank

Kampus Southbank se nalazi u sklopu istoimenog univerziteta. Lokacija škole u Londonu je izvanredna – na samo 10 minuta metroom od Piccadily Circus, a na pešačkoj udaljenosti od London Eye-a, galerije Tate i Millenium Bridge-a. Moderno opremljene i svetle učionice predstavljaju idealno okruženje za učenje.

ARSENAL Soccer School

Program predstavlja kombinaciju usavršavanja engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa fudbalskim treninzima (20 sati treninga nedeljno).

Nastava engleskog podrazumeva časove kroz koje se usavršava fudbalska terminologija upotebom specijalizovanog fudbalskog udžbenika.

WARMINSTER, Warminster School

Škola je locirana u istorijskom gradu Vorminster, a u blizini se nalaze rimski grad Bat i Stounhendž i nudi engleski uz tenis, golf, jahanje, umetnost i dizajn.