Letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji

WARMINSTER, Warminster School

Škola je locirana u istorijskom gradu Vorminster, a u blizini se nalaze rimski grad Bat i Stounhendž i nudi engleski uz tenis, golf, jahanje, umetnost i dizajn.

KINGHAM, Kingham Hill

Letnji kamp engleskog na koledžu sa golfom, jahanjem, fudbalom, plesom, dramskom sekcijom, umetnosti i dizajnom. U okviru kampusa nalazi se bazen na zatvorenom, moderne sportske hale, igrališta, tereni sa veštačkom travom, umetnički studio, prostorija sa računarima i drugo.

LONDON, Dulwich College

Koledž se nalazi se južnom delu Londona, a na oko 20 minuta gradskim prevozom od samog centra grada. Izvaja se program ENGLESKI sa DRAMOM ili PLESOM.

LONDON, UCL

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

CAMBRIDGE, Studio Cambridge

Sir Christopher centar (za polaznike od 16-19 godina) nalazi se u centru Kembridža, na samo 5 minuta hoda od najvećih atrakcija grada. Centar je pri kampusu Ridley Hall koledža već 38 godina unazad, tako da tradicionalna atmosfera ove ustanove i idealna lokacija čine pravi izbor za starije tinejdžere koji žele da steknu uvid u studentski život u Kembridžu.

Oxford Royale Academy

Akademski i jezički zahtevni programi koji se održavaju na različitim fakultetima Oksfordskog univerziteta (St. Catherine's College, St. Peter's College, Balliol College, Lady Margaret Hall...). Svi programi su namenjeni isključivo polaznicima sa vrlo visokim nivoom znanja engleskog jezika

LONDON, Chalfont campus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kampus, sa svojim sportskim terenima za fudbal, ragbi, tenis, odbojku, bejzbol, košarku na raspolaganju je svim polaznicima koji žele svoje slobodno vreme da ispune baveći se sportom. Pored ovog deca imaju organizovan i ples, aerobik, lov na blago, pravljenje maski, a u večernjim satima se organizuju internacionalno veče, kvizovi , modne revije, veče talenata, karaoke i disko večeri.

LONDON, Docklands campus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

OXFORD, St. Hugh’s College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM St Hugh’s College je osnovan 1886. godine i nalazi se na pešačkoj udaljenosti od centra grada. Zgrada koledža je okružena sa 6 hektara predivnih bašti. Mlađim polaznicima je pored konstantnog nadzora školskog osoblja, boravak na koledžu dodatno obezbeđen sigurnosnim kamerama koje pokrivaju celu zgradu i okolinu.

LONDON, Tasis Summer Programs

Škola želi dobrodošlicu svim mladim avanturistima koji tragaju za izazovima i žele da prošire svoje vidike. Od 1976. godine škola se razvila u prepoznatljivu školu sa impresivnim kampusom i stekla zavidnu reputaciju među internacionalnim školama.