Letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji

LONDON, UCL

Embassy Summer-UCL Uzrast polaznika 14-19 godina GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM termin: 19.07- 02.08.2015. Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitet...

CAMBRIDGE, Studio Cambridge

Sir Christopher centar (za polaznike od 16-19 godina) nalazi se u centru Kembridža, na samo 5 minuta hoda od najvećih atrakcija grada. Centar je pri kampusu Ridley Hall koledža već 38 godina unazad, tako da tradicionalna atmosfera ove ustanove i idealna lokacija čine pravi izbor za starije tinejdžere koji žele da steknu uvid u studentski život u Kembridžu.

Oxford Royale Academy

Akademski i jezički zahtevni programi koji se održavaju na različitim fakultetima Oksfordskog univerziteta (St. Catherine's College, St. Peter's College, Balliol College, Lady Margaret Hall...). Svi programi su namenjeni isključivo polaznicima sa vrlo visokim nivoom znanja engleskog jezika

LONDON, Chalfont campus

Kampus, sa svojim sportskim terenima za fudbal, ragbi, tenis, odbojku, bejzbol, košarku na raspolaganju je svim polaznicima koji žele svoje slobodno vreme da ispune baveći se sportom. Pored ovog deca imaju organizovan i ples, aerobik, lov na blago, pravljenje maski, a u večernjim satima se organizuju internacionalno veče, kvizovi , modne revije, veče talenata, karaoke i disko večeri.

LONDON, Docklands campus

Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

OXFORD, St. Hugh’s College

St Hugh’s College je osnovan 1886. godine i nalazi se na pešačkoj udaljenosti od centra grada. Zgrada koledža je okružena sa 6 hektara predivnih bašti. Mlađim polaznicima je pored konstantnog nadzora školskog osoblja, boravak na koledžu dodatno obezbeđen sigurnosnim kamerama koje pokrivaju celu zgradu i okolinu.

LONDON, Tasis Summer Programs

Škola želi dobrodošlicu svim mladim avanturistima koji tragaju za izazovima i žele da prošire svoje vidike. Od 1976. godine škola se razvila u prepoznatljivu školu sa impresivnim kampusom i stekla zavidnu reputaciju među internacionalnim školama.

HASTINGS, Buckswood summer school

Tradicionalna britanska škola internatskog tipa koja tokom leta internat otvara svoja vrata internacionalnim studentima i daje im priliku u ovom izuzetnom okruženju da nauče engleski jezik, ali i da se upoznaju sa britanskom kulturom.

LONDON, Frances King

Škola za mlade je idealna za polaznike koji žele da su locirani u samom centru Londona, u prvoj zoni grada nadomak svih atrakcija. Program se održava na malom Heythrop College koji je deo Londonskog Univeziteta.