Letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji

LONDON, Embassy English

Kao što i sam naziv kaže, ova škola engleskog jezika se nalazi u samom srcu grada i predstavlja obrazovnu ustanovu visokog standarda. Lociran je u okviru Pravnog fakulteta, a nalazi se na pešakoj udaljenosti od čuvene Oksford ulice poznate po šopingu.

ARSENAL Soccer School

Program predstavlja kombinaciju usavršavanja engleskog jezika (15 sati nedeljno) sa fudbalskim treninzima (20 sati treninga nedeljno).

Nastava engleskog podrazumeva časove kroz koje se usavršava fudbalska terminologija upotebom specijalizovanog fudbalskog udžbenika.

LONDON, The Language in Group

Specifičnost ovog programa ogleda se u tome što se svaki čas održava na drugoj lokaciji, posetom neke od znamenitosti grada. Nastava podrazumeva rad u parovima i sastoji se od 15 sati engleskog jezika nedeljno.

WARMINSTER, Warminster School

Škola je locirana u istorijskom gradu Vorminster, a u blizini se nalaze rimski grad Bat i Stounhendž i nudi engleski uz tenis, golf, jahanje, umetnost i dizajn.

KINGHAM, Kingham Hill

Letnji kamp engleskog na koledžu sa golfom, jahanjem, fudbalom, plesom, dramskom sekcijom, umetnosti i dizajnom. U okviru kampusa nalazi se bazen na zatvorenom, moderne sportske hale, igrališta, tereni sa veštačkom travom, umetnički studio, prostorija sa računarima i drugo.

LONDON, Dulwich College

Koledž se nalazi se južnom delu Londona, a na oko 20 minuta gradskim prevozom od samog centra grada. Izvaja se program ENGLESKI sa DRAMOM ili PLESOM.

LONDON, UCL

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

CAMBRIDGE, Studio Cambridge

Sir Christopher centar (za polaznike od 16-19 godina) nalazi se u centru Kembridža, na samo 5 minuta hoda od najvećih atrakcija grada. Centar je pri kampusu Ridley Hall koledža već 38 godina unazad, tako da tradicionalna atmosfera ove ustanove i idealna lokacija čine pravi izbor za starije tinejdžere koji žele da steknu uvid u studentski život u Kembridžu.

Oxford Royale Academy

Akademski i jezički zahtevni programi koji se održavaju na različitim fakultetima Oksfordskog univerziteta (St. Catherine's College, St. Peter's College, Balliol College, Lady Margaret Hall...). Svi programi su namenjeni isključivo polaznicima sa vrlo visokim nivoom znanja engleskog jezika

EDINBURGH, St. Andrews College Language School

Pored poludnevnih eskurzija u Edinburgu ovaj program učenja engleskog jezika za mlade je obogaćen i sa celodnevnim eskurzijama (St. Andrews & Falkland Palace, Stirling & Loch Lomond i Glasgow).