Engleski u Engleskoj uz tenis, golf, jahanje, umetnost i dizajn

Study Group

Škola

Warminster

Uzrast polaznika od 12-17 godina

Ovo je jedna od vodećih nezavisnih škola internatskog tipa u jugozapadnoj Engleskoj. Odlični kapaciteti uključuju moderne učionice, veliku sportsku dvoranu, teren za skvoš, teniske terene sa veštačkom travom i tvrdom podlogom, otvoreni bazen za grejanom vodom, sportske terene i umetničku radionicu. Škola je locirana u istorijskom gradu Vorminster, a u blizini se nalaze rimski grad Bat i Stounhendž.

Embassy Summer Academy je organizator letnjih škola engleskog jezika u izuzetno kvalitetnim i ekskluzivnim privatnim školam internatskog tipa u Velikoj Britaniji i Americi. Izdvajamo dve škole u Velikoj Britaniji, a to su Kingham Hill i Warminster.

Letnji kursevi engleskog jezika, uz brojne vannastavne aktivnosti imaju za cilj da deca kroz komunikaciju postignu što bolje znanje engleskog jezika. Osim punog programa poslepodnevnih i večernjih aktivnosti koje su organizovane u kampusu, u sklopu programa nalaze se i dve celodnevne i jedna poludnevna ekskurzija nedeljno, kao i povremeni odlasci u tematske zabavne parkove. Svakom detetu dodeljen je vaspitač, a odnos vaspitača i dece uglavnom je jedan vaspitač na petoro dece.

Destinacija

Warminster School je locirana u istoimenom gradiću, udaljenom 2 sata vozom od Londona, a u blizini Bata, Bristola i Salisberija.

Kursevi

Uz 15 sati nastave engleskog jezika koja se održava u prepodnevnim satima, deca imaju dovoljno vremena i za ostale aktivnosti. Zato mogu, već pri samoj prijavi, da biraju program aktivnosti koji će najviše odgovarati njihovim interesima. Ti programi su:

  • MULTI-SPORTOVI  – 12 sati sportskih aktivnosti nedeljno: fudbal, tenis, umetničke radionce, timske igre, plivanje, ples.
  • TENIS  – 8 sati profesionalnog treninga tenisa nedeljno, u malim grupama + 4 sata nedeljno sportskih aktivnosti poput: plivanja, fudbala, košarke i slično.
  • UMETNOST I DIZAJN  – 12 sati profesionalno vođenih različitih umetničkih radionica nedeljno.
  • GOLF  – 8 sati golf treninga nedeljno sa profesionalnim trenerom + 4 sata nedeljno sportskih aktivnosti poput: plivanja, fudbala, košarke i slično.
  • JAHANJE 8 sati nastave jahanja u lokalnim konjičkim klubovima (staze za jahanje su u prirodi, u okolini kluba i škole) + 4 sata nedeljno sportskih aktivnosti poput : plivanja, fudbala, košarke i slično.

Sledeća dva programa se baziraju na učenju u prepodnevnim satima, dok su vannastavne aktivnosti u toku kasnih poslepodnevnih sati i uveče.

  • „STUDY“ 23 sata nastave nedeljno iz oblasti poput matematike, geografije, biznisa, engleskog jezika i nauke + 4 sata nedeljno sportskih aktivnosti poput: plivanja, fudbala, košarke i slično.
  • INTENZIVNI PROGRAM 23 sata nastave nedeljno (15 časova nedeljno standardnog kursa + 8 časova nedeljno intenzivnog kursa u mini grupi) + 4 sata nedeljno sportskih aktivnosti poput: plivanja, fudbala, košarke i slično.

Smeštaj

Smeštaj podrazumeva jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, kupatilo je zajedničko, a obezbeđen je pun pansion.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print