Engleski u Engleskoj uz tenis, golf, jahanje, umetnost i dizajn

Škola

Embassy Academy – Warminster

Uzrast polaznika  9-17 godina

Embassy Academy je organizator letnjih škola engleskog jezika u izuzetno kvalitetnim i ekskluzivnim privatnim školama internatskog tipa u Velikoj Britaniji i Americi. 

Letnji kursevi engleskog jezika, uz brojne vannastavne aktivnosti, imaju za cilj da deca kroz komunikaciju steknu što bolje znanje engleskog jezika. Osim punog programa poslepodnevnih i večernjih aktivnosti koje su organizovane u kampusu, u sklopu programa nalaze se i dve celodnevne i jedna poludnevna ekskurzija nedeljno, kao i povremeni odlasci u tematske zabavne parkove.

Svakom detetu dodeljen je vaspitač, a odnos vaspitača i dece uglavnom je jedan vaspitač na petoro dece.

Warminster je jedna od vodećih nezavisnih škola internatskog tipa u jugozapadnoj Engleskoj. Odlični kapaciteti uključuju moderne učionice, veliku sportsku dvoranu, teren za skvoš, teniske terene sa veštačkom travom i tvrdom podlogom, otvoreni bazen za grejanom vodom, sportske terene i umetničku radionicu. Škola je locirana u istorijskom gradu Vorminster, a u blizini se nalaze rimski grad Bat i Stounhendž.

Destinacija

Warminster School  je locirana u istoimenom gradiću, udaljenom dva sata vozom od Londona, a u blizini Bata, Bristola i Salisberija.

Kursevi

PROGRAMI KOJE DECA MOGU DA ODABERU:

Uz 15 sati nastave engleskog jezika koja se održava u prepodnevnim satima, deca imaju dovoljno vremena i za vannastavne aktivnosti. Zato mogu, već pri samoj prijavi, da izaberu program aktivnosti koji će najviše odgovarati njihovim interesovanjima. Ti programi su:

  • MULTI-SPORTOVI – 8 sati sportskih aktivnosti nedeljno: fudbal, tenis, plivanje, timske igre, lov na blago.
  • TENIS – 8 sati profesionalnog treninga tenisa nedeljno, u malim grupama + 4 sata nedeljno sportskih aktivnosti poput: plivanja, fudbala, košarke i slično.
  • AVANTURE NA OTVORENOM 8 sati nedeljno uzbudljivih aktivnosti (2 sata dnevno po jedna aktivnost): streljaštvo, veštine preživaljavanja, vožnja kanua i penjanje sa kvalifikovanim i iskusnim instruktorima.
  • UMETNOST I DIZAJN – 8 sati profesionalno vođenih različitih umetničkih radionica nedeljno (crtanje, ilustracija, slikanje, vajanje i sl).
  • JAHANJE – 8 sati nastave jahanja u lokalnim konjičkim klubovima (staze za jahanje su u prirodi, u okolini kluba i škole)
  • STUDY – 23 sata nastave nedeljno iz oblasti poput matematike, geografije, istorije, biznisa, medija, engleskog jezika, filozofije i nauke.
  • INTENZIVNI PROGRAM – 23 sata nastave nedeljno (15 časova nedeljno standardnog kursa + 8 časova nedeljno intenzivnog kursa u mini grupi).

Tokom boravka moguće je odlučiti se za samo jedan od ovih  programa ili za kombinaciju više njih.

Smeštaj

Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, dok je kupatilo zajedničko. Polaznicima je obezbeđen pun pansion.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju