Engleski za farmaciju

farmacija, kurs engleskog

Škola

Experience English

Ova škola jezika u Londonu osnovana je 1977. godine i do danas važi za jednu od najboljih škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji sa školskim centrima u četiri grada – London, Jork, Mančester i Edinburg. Školski centar u Londonu raspolaže sa 33 učionice opremljene interaktivnim projektorima i tablama, studentskom bibliotekom, WiFi internetom kroz celu školu, dva prelepa dvorišta i zajedničkom prostorijom za odmor polaznika nakon nastave.

Škola jezika se nalazi blizu pomodnog dela grada Hempsteda koji je jedan od najočuvanijih starih delova Londona. Na pešačkoj je udaljenosti od čuvenog londonskog parka Hampstead Heath, jedne od najvećih zelenih površina u gradu sa travnjacima, sportskim terenima, jezercima, 3 otvorena bazena…

U svojoj ponudi škola ima različite kurseve za profesionalce koji imaju potrebu za usavršavanjem engleskog jezika u određenoj oblasti poslovanja.

Vreme van nastave – Škola organizuje zanimljiv vannastavni program za svoje polaznike, a na nedeljnom nivou planiraju se različite aktivnosti kako bi polaznici imali priliku da upoznaju grad i njegove znamenitosti. Svake nedelje organizuje se klub konverzacije u lokalnom pabu, kafeu ili u parku, a na raspolaganju su šetnje po gradu, obrazovne radionice koje su besplatne, ali i posete različitim atrakcijama grada koje se doplaćuju oko 20 £ nedeljno.

Destinacija

London je glavni i najveći grad Velike Britanije, ali i jedan od najnaseljenijih gradova u svetu. Specifičan je po čak 300 različitih nacionalnosti, što ga čini najkosmopolitskijim gradom Evrope. London je jedan od vodećih globalnih gradova sa izuzetnim uticajem u oblasti umetnosti, trgovine, obrazovanja, zabave, mode, medija i turizma.

Grad obiluje znamenitostima koje su njegova obeležja i koje bi svaki turista trebalo da poseti dok je u Londonu. Neke od njih su British Museum, National Galery, čuveni Madame Tussauds, Tower of London, ali i Palace of Westminster, Victoria Memorial, Buckingham Palace, Houses of Parliament i mnoge druge.

Kursevi

Kurs engleskog za farmaceutsku industriju namenjen je profesionalcima koji rade u okviru globalne farmaceutske industrije, ali je pogodan i za studente i one polaznike koji imaju potrebu da usavrše engleski jezik u ovoj oblasti. Kroz kurs ćete usavršiti i poboljšati veštine svoje komunikacije sa međunarodnim kolegama, da proširite vokabular u oblasti hemijskih i bioloških uslova, kao i celokupnog procesa i svih faza proizvodnje lekova i njihovog pakovanja.

Organizovan je kroz individualne časove ili u kombinaciji sa standardnim kursom od 15 ili 20 časova nedeljno (50′). Individualni časovi traju 60 minuta. Dužinu trajanja i broj časova polaznik kreira u odnosu na svoje želje i potrebe, a minimalan uzrast polaznika 21 godina. Da bi se pohađali specijalizovani kursevi jezika, potrebno je da polaznici imaju minimalno B2 nivo engleskog jezika.

Smeštaj

Škola u ponudi ima smeštaj u studiju ili porodični smeštaj. Smeštaj u studiju namenjen je polaznicima koji žele više privatnosti i samostalnosti tokom boravka u Londonu. Sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilom. Porodični smeštaj namenjen je polaznicima koji još više žele da usavrše jezik, a kroz svakodnevnu komunikaciju sa svojim domaćinom. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu dok preostale prostorije delite sa svojim domaćinom.

Škola u ponudi ima i doplatu za povratni transfer od/do aerodroma. Transfer podrazumeva predstavnika škole koji Vas dočekuje na aerodromu, sprovodi do odabranog smeštaja i tako i u povratku kući.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print