Engleski za menadžere ljudskih resursa

Škola

The London School of English

Osnovana još 1912. godine, ova škola je jedna od najstarijih akreditovanih škola engleskog jezika. Neosporivo iskustvo u obuci poslovnih ljudi čini je neprikosnovenom. Škola se nalazi u Holland Park-u, jednom od najekskluzivnijih rezidencijalnih delova Londona, a na svega 20 minuta od centra grada.

Svi predavači su visoko kvalifikovani i veoma iskusni, sa odgovarajućim profesionalnim iskustvom. Školska zgrada je ekskluzivna, a mogućnosti za rad i učenje su veoma visokog standarda. Kada je reč o polaznicima ove škole, prosek starosti je 38 godina, što daje dobar uvid u to o kakvom profesionalnom okruženju se radi. Zbog činjenice da svako ima određeni način učenja, postoji fleksibilnost u izboru kurseva jezika (grupni, individualni i kombinovani kursevi). Koji god tip da odaberete, možete očekivati da ćete unaprediti vaš engleski jezik na sledeće načine: komuniciraćete sa više samopouzdanja, proširiti profesionalni rečnik, ispravnije ćete se izražavati, unapredićete pisani engleski i gramatiku, uspešnije ćete učestvovati na sastancima i radićete uspešnije u multikulturalnom okruženju.

Vreme van nastave – Budući da su kursevi intenzivni, važno je odvojiti vreme za opuštanje i uživanje. Škola organizuje aktivnosti tokom nekoliko večeri svake nedelje, a one obuhvataju šetnje i obilaske, druženja u pabovima, posete muzejima i galerijama, vožnju brodom po Temzi, odlaske u restorane i organizovane vikend ekskurzije van Londona.

Destinacija

London je glavni grad Velike Britanije, najurbanija teritorija Engleske i jedna od najvećih gradskih površina na svetu. Ova najkosmopolitskija sredina u Evropi, vodeći je svetski centar na polju ekonomije, politike i kulture. Sa svojom neverovatno bogatom istorijom i kulturom i sa nekim od najboljih muzeja i umetničkih kolekcija na svetu, London je poznat po mnogim znamenitostima. Kroz njegovu arhitekturu prepliće se tradicionalno i moderno. Iako kosmopolitski grad, finansijsko i poslovno središte Evrope, mnoštvo pažljivo uređenih velikih parkova opravdava čest naziv “zeleni grad”.

Kursevi

SPECIJALIZOVANI KURS NAMENJEN HR MENADŽERIMA

Ovaj  intenzivni, specijalizovani kurs kreiran je da pomogne HR stručnjacima da rade sa više samopouzdanja i postanu efikasniji u polju međunarodnog poslovanja. Tipični polaznici kursa jesu iskusni HR profesionalci iz renomiranih svetskih kompanija. Mnogim polaznicima kasnije koriste i novostečena profesionalna poznanstva.

Polaznici kursa mogu da očekuju napredovanje u jezičkim veštinama neophodnim za niz radnih situacija poput učestvovanja na sastancima, vođenje prezentacija, telefoniranja, pisane komunikacije, ubeđivanja i pravljenja kompromisa… Teme koje će se obrađivati mogu da budu: organizacija i upravljanje, regrutovanje uz tehnike intervjuisanja, obuka, motivisanje i nagrađivanje, pravo u oblasti zapošljavanja (uz posetu Sudu za rešavanje sporova između radnika i poslodavaca, kao i gosta predavača, stručnjaka iz ove oblasti poslovanja), konfliktne situacije, procedure otpuštanja, tehnike ocenjivanja. Stečene veštine će imati pozitvan uticaj kako na formalne tako i na društvene situacije u kojima se polaznici mogu naći. Kao dodatak navedenim prednostima ovog kursa jezika, treba spomenuti i da ćete komunicirati na engleskom jeziku ispravnije, elokventnije i sa više samopouzdanja, uspešnije ćete izvršavati poslovne zadatke i efikasnije voditi pisanu komunikaciju.

Smeštaj

Porodični smeštaj nudi udobno i opušteno okruženje i mogućnost da se govori engleski i van škole. Sve porodice su pažljivo odabrane, jer klijenti očekuju visok standard u smeštaju kao i u školi. Većina porodica živi u drugoj zoni Londona, u kojoj je i škola, pa se do škole lako stiže peške ili kratkom vožnjom. Većina porodica, takođe, nudi i besplatan internet ako ponesete vaš laptop. Postoje dva tipa porodičnog smeštaja: Silver – nudi visok standard smeštaja, različite opcije hrane, a škola je lako dostupna; Gold – uz prethodno navedeno, polaznicima je na raspolaganju i privatno kupatilo. Za one koji ipak žele drugačiji vid smeštaja, na raspolaganju su: hoteli, studentske rezidencije, ekskluzivne rezidencije, apartmani i apart hoteli.

Akreditacije

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Quality English

Quality English schools are committed to providing high quality English language courses to international students.

Quality English member schools are:

specialists in teaching English as a foreign language (EFL)
accredited by an appropriate authority
independently and locally managed (not part of a chain)
carefully selected by means of
asking the opinion of past and present clients
– asking the opinion of past and present clients
– a personal inspection by the Chief Executive of Quality English

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print