Školovanje u Evropi

Studiranje u inostranstvu

Uslužno apliciranje za studije u inostranstvu, direktan upis na fakultete čiji smo predstavnici, UCAS aplikacija

BARCELONA, LCI Barcelona

Osnovne i master studije u Barseloni na engleskom i španskom jeziku. BA in Fashion Design, Master Degree in Technologic Product Design, Master Degree in Experience Interior Design i Master in Creation and Development of Digital Projects

NICOSIA, Near East University

U sklopu univerziteta i kampusa nalazi se 17 fakulteta, 92 departmana, 5 postdiplomskih škola, 4 stručne škole i 28 istraživačkih centara. NEU je trenutno jedina obrazovna institucija na Severnom Kipru koja nudi obrazovanje iz oblasti stomatologije i medicine.

APELDOORN, AMSTERDAM, VIENNA, Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences Wittenborg University of Applied Sciences je osnovan još 1987. godine sa fokusom na 5 ključnih tema: menadžment, in...

BUDAPEST, Budapest Metropolitan University

Budapest Metropolitan University je privatni, internacionalni univerzitet koji je deo visokog obrazovanja Mađarske već više od 10 godina i koji je do sada pohađalo preko 8000 studenata iz 75 zemalja sveta.

LONDON, BERLIN, Met Film School

Met Film School u svojoj ponudi ima OSNOVNE I MASTER STUDIJE, PROGRAME ZA TINEJDŽERE, ali i KRAĆE PROGRAME USAVRŠAVANJA od 2 nedelje do 6 meseci u glumi, kinematografiji, režiji, dokumentarnom filmu, scenariju, produkciji, postprodukciji, filmu, VFX (Visual-effects) i animaciji.

VIENNA, Modul University

MODUL University u Beču je internacionalni privatni univerzitet, koji je osnovala Privredna komora Beča.

UK, IRELAND, GERMANY, British & Irish Modern Music Institute (BIMM)

BIMM je pomogao u stvaranju nekih od najsjajnijih talenata u industriji, od najprodavanijih umetnika kao što su The Kooks, Tom Odell, Radiohead i George Ezra do vodećih tekstopisaca, muzičara, agenata, producenata, novinara, poslovnih profesionalaca i menadžera poznatih muzičkih kompanija. Lokacija je od vitalnog značaja za proboj u muzičkoj industriji i iz tog razloga BIMM Institute je odabrao sedam gradova u kojima je muzika jedna od najbitnijih oblasti života – London, Berlin, Dablin, Birmingem, Mančester, Bristol i Brajton.

PARIS, Ecole Ferrières

Château de Ferrières se smatra najvećim i najraskošnijim zamkom iz 19. veka i nalazi se na 20 km od Pariza. Sagrađen je za Rothschild porodicu i bio je u njihovom vlasništvu sve do 1975. godine, kada je poklonjen Univerzitetu u Parizu. Danas se u čuvenom zamku nalazi Ecole Ferrières škola za hotelijerstvo, gastronomiju i menadžment luksuznih delatnosti. Zamak Ferrières upravo odražava osnivačka načela škole: izuzetnost, tradiciju, otvorenost uma i inovativnost.

BULGARIA, American University in Bulgaria

AUBG se ističe po svom interdisciplinarnom pristupu učenju i širokim izborom akademskih programa, a akreditovan je od strane New England Association of Schools and Colleges i bugarske Nacionalne asocijacije za evaluaciju i akreditaciju. Specifičan je po svojim akademskim programima i kurikulumu, a nudi osam različitih akademskih departmana sa visoko kvalifikovanim i iskusnim predavačima iz različitih delova sveta.