Školovanje u Evropi

PARIS, IFA International Fashion Academy

IFA International Fashion Academy je savremena škola za dizajn i biznis osnovana 1982. godine u Parizu, a danas sa ponosom ističe još dva svoja kampusa – u Šangaju i Istanbulu. IFA partneri su neka od najpoznatijih svetskih modnih imena poput Calvin Klein, D&G, Chloe, Giorgio Armani, L’Oréal, Louis Vuitton, Max Mara, Prada, Swarovski, Replay i drugi.

MAYNOOTH, Maynooth University

Univerzitet nudi osnovne, master i doktorske studije u oblasti umetnosti, biznisa, ekonomije, finasija, računovodstva, kompjuterskih nauka, inženjeringa, obrazovanja, stranih jezika, prava, humanističkih i društvenih nauka.

DUBLIN, Dublin Institute of Technology

DIT Dublin Institute of Technology jedan je od najvećih univerziteta u Irskoj koji status visokoobrazovne institucije ima od 1992. godine, ali datira još iz 1887. kada je osnovan kao prva tehnička škola u ovoj zemlji.

DUBLIN, Dublin City University

Univerzitet nudi oko 70 programa osnovnih i master studija iz humanističkih i društvenih nauka, zdravstva, inženjeringa, računarstva i biznisa, a čine ga tri fakulteteta i dve škole.

Studiranje u inostranstvu

Uslužno apliciranje za studije u inostranstvu, direktan upis na fakultete čiji smo predstavnici, UCAS aplikacija

BARCELONA, LCI Barcelona

Osnovne i master studije u Barseloni na engleskom i španskom jeziku. BA in Fashion Design, Master Degree in Technologic Product Design, Master Degree in Experience Interior Design i Master in Creation and Development of Digital Projects

NICOSIA, Near East University

U sklopu univerziteta i kampusa nalazi se 17 fakulteta, 92 departmana, 5 postdiplomskih škola, 4 stručne škole i 28 istraživačkih centara. NEU je trenutno jedina obrazovna institucija na Severnom Kipru koja nudi obrazovanje iz oblasti stomatologije i medicine.

APELDOORN, AMSTERDAM, VIENNA, Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences Wittenborg University of Applied Sciences je osnovan još 1987. godine sa fokusom na 5 ključnih tema: menadžment, in...

BUDAPEST, Budapest Metropolitan University

Budapest Metropolitan University je privatni, internacionalni univerzitet koji je deo visokog obrazovanja Mađarske već više od 10 godina i koji je do sada pohađalo preko 8000 studenata iz 75 zemalja sveta.

LONDON, BERLIN, Met Film School

Met Film School u svojoj ponudi ima OSNOVNE I MASTER STUDIJE, PROGRAME ZA TINEJDŽERE, ali i KRAĆE PROGRAME USAVRŠAVANJA od 2 nedelje do 6 meseci u glumi, kinematografiji, režiji, dokumentarnom filmu, scenariju, produkciji, postprodukciji, filmu, VFX (Visual-effects) i animaciji.