Školovanje u Evropi

GREECE, Hellenic American University

Hellenic American University Studiranje u inostranstvu na američkom univerzitetu u Atini, Grčka. Hellenic American Univerzitet je osnovan kao institucija Sjed...

BARCELONA, GENEVE, MUNICH, European University

EU donosi američki model obrazovanja u Evropu povezujući teoriju iz učionice sa profesionalnim veštinama. Nastava se drži na engleskom jeziku koristeći metod studije slučaja u cilju približavanja i razumevanja poslovne teorije.

EINDHOVEN, Fontys University of Applied Sciences

Vodeći holandski ali i evropski univerzitet primenjenih nauka koji nudi nastavne programe na engleskom, holandskom i nemačkom jeziku u nekoliko centara širom Holandije. Odobrava stipendije za određene programe.

BUDAPEST, VIENNA International Business School

IBS nudi osam programa osnovnih i četiri programa master studija i privlači studente iz oko 75 različitih zemalja sveta. Biti student međunarodnog univerziteta kao što je IBS znači istinski međunarodno iskustvo.

ISTITUTO MARANGONI

Istituto Marangoni predstavlja jednu od vodećih evropskih škola za modu i dizajn, koja mladim, kreativnim ljudima omogućava da usavršavaju stečene veštine i razviju nove, uz rad sa najvećim imenima sveta mode i dizajna.