Školovanje u Evropi

VIENNA, Webster University

Webster University je američki univerzitet osnovan 1915. godine u SAD u St.Louis-u, u državi Misuri, a danas ima mnogobrojne kampuse širom sveta u čak 9 zemalja i 60 gradova (Amerika, Evropa i Azija).

PARIS, IFA International Fashion Academy

IFA International Fashion Academy je savremena škola za dizajn i biznis osnovana 1982. godine u Parizu, a danas sa ponosom ističe još dva svoja kampusa – u Šangaju i Istanbulu. IFA partneri su neka od najpoznatijih svetskih modnih imena poput Calvin Klein, D&G, Chloe, Giorgio Armani, L’Oréal, Louis Vuitton, Max Mara, Prada, Swarovski, Replay i drugi.

MAYNOOTH, Maynooth University

Univerzitet nudi osnovne, master i doktorske studije u oblasti umetnosti, biznisa, ekonomije, finasija, računovodstva, kompjuterskih nauka, inženjeringa, obrazovanja, stranih jezika, prava, humanističkih i društvenih nauka.

DUBLIN, Dublin Institute of Technology

DIT Dublin Institute of Technology jedan je od najvećih univerziteta u Irskoj koji status visokoobrazovne institucije ima od 1992. godine, ali datira još iz 1887. kada je osnovan kao prva tehnička škola u ovoj zemlji.

DUBLIN, Dublin City University

Univerzitet nudi oko 70 programa osnovnih i master studija iz humanističkih i društvenih nauka, zdravstva, inženjeringa, računarstva i biznisa, a čine ga tri fakulteteta i dve škole.

Studiranje u inostranstvu

Uslužno apliciranje za studije u inostranstvu, direktan upis na fakultete čiji smo predstavnici, UCAS aplikacija

BARCELONA, LCI Barcelona

Osnovne i master studije u Barseloni na engleskom i španskom jeziku. BA in Fashion Design, Master Degree in Technologic Product Design, Master Degree in Experience Interior Design i Master in Creation and Development of Digital Projects

NICOSIA, Near East University

U sklopu univerziteta i kampusa nalazi se 17 fakulteta, 92 departmana, 5 postdiplomskih škola, 4 stručne škole i 28 istraživačkih centara. NEU je trenutno jedina obrazovna institucija na Severnom Kipru koja nudi obrazovanje iz oblasti stomatologije i medicine.

APELDOORN, AMSTERDAM, VIENNA, Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences Wittenborg University of Applied Sciences jedan je od najbrže rastućih privatnih, međunarodnih univerziteta koji ak...

BUDAPEST, Budapest Metropolitan University

Budapest Metropolitan University je privatni, internacionalni univerzitet koji je deo visokog obrazovanja Mađarske već više od 10 godina i koji je do sada pohađalo preko 8000 studenata iz 75 zemalja sveta.