Škola engleskog jezika u centru Londona

Škola

Frances King 

Ova škola jezika smeštena je u prvoj zoni Londona u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su u neposrednoj blizini jedan drugoga, okruženi najvećim atrakcijama grada. Svi centri poseduju tehnički dobro opremljene učionice, kao i dodatne prostorije za učenje i druženje.

U ponudi je nekoliko različitih školskih centara, u zavisnosti od programa za koji se polaznik odluči. Ovo garantuje visok nivo nastave u svakom centru. Svi objekti su centralno locirani u tradicionalnim i rezidencijalnim delovima Londona – Kensington u toku cele godine, kao i dodatni centar u toku letnjih meseci Belgravia.

Svaki školski centar se sastoji iz više objekata. Pohađanjem kursa jezika u ovoj školi garantuje se visok standard nastave ali i svih propratnih elemenata. Ova škola član je British Council-a i English UK, vodeće svetske asocijacije za učenje jezika. Škola stavlja poseban akcenat na razvijanje praktičnih veština, sa naglaskom na komunikaciju, izgovor i slušanje, sa ciljem da se postigne napredak u svakodnevnom korišćenju engleskog jezika.

Vannastavne aktivnosti – Jedan od razloga zašto se polaznici odlučuju da uče engleski u školama jezika u Engleskoj je taj što se jezik uči i nakon nastave u svakodnevnoj komunikaciji sa stanovnicima Londona, kroz razne aktivnosti i posete. Škola organizuje razne izlete, obilaske grada, ali i glavnih turističkih atrakcija. Ukoliko želite više privatnosti i samostalni obilazak, škola na raspolaganju ima razne karte sa popustom za ulazak u mnoge gradske galerije, pozorišta i poznate znamenitosti. 

Destinacija

Glavni grad Velike Britanije i Engleske, London, jedan je od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara u svetu. Prevashodno, ovo je grad istorije koja je vidljiva na svakom koraku, a ujedno je i dom britanske kraljevske porodice.

U toku boravka u Londonu svakako treba da vidite poznate znamenitosti poput Palace of Westminster, Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, kao i brojne muzeje, galerije, prodavnice, restorane i mnoge druge atrakcije koje ovaj grad čine veličanstvenim i posebnim.

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve:

– Standardni kurs jezika  (20 časova nedeljno);

– Intenzivni kurs jezika (28 časova nedeljno);

– Standardna i intenzivna priprema za ispite (20 ili 28 časova pripreme za IELTS, Cambridge FCE i CAE);

Club 8 programi (20 ili 28 časova u mini grupi za polaznike od 24 ili više godina);

Privatni časovi (20 ili 28 časova nedeljno) i drugi.

Škola nudi mogućnost slušanja nastave u popodnevnim satima koja je istog kvaliteta, a ekonomski povoljnija. Radno vreme velikog broja muzeja i znamenitosti u Londonu je do 17 časova, što je još jedna prednost ovakve nastave.

Smeštaj

Škola svojim polaznicima nudi tri tipa smeštaja u zavisnosti od kriterijuma: porodični smeštaj, smeštaj u rezidenciji/studiju/zajedničkom stanu i smeštaj u privatnom apartmanu/studiju. Porodični smeštaj dobra je opcija za one koji žele da iskuse način života u Londonu, ali i praktikuju govor kroz svakodnevnu komunikaciju. Postoje tri kategorije porodičnog smeštaja – standard, premium i deluks, a svaka kategorija nudi jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (privatno/zajedničko kupatilo) na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. Rezidencije/zajednički stanovi izbor su za one koji žele više privatnosti i samostalnosti tokom boravka, ali i internacionalno okruženje gde borave ljudi iz različitih delova sveta. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu bez obroka (privatno/zajedničko kupatilo i privatna/zajednička kuhinja). Privatni partmani i studio namenjeni su zrelijim polaznicima ili onima koji žele punu privatnost. Spadaju u luksuznije varijante smeštaja i cene su vrlo često na upit.

Akreditacije

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Quality English

Quality English schools are committed to providing high quality English language courses to international students.

Quality English member schools are:

specialists in teaching English as a foreign language (EFL)
accredited by an appropriate authority
independently and locally managed (not part of a chain)
carefully selected by means of
asking the opinion of past and present clients
– asking the opinion of past and present clients
– a personal inspection by the Chief Executive of Quality English

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju