Škola engleskog jezika u centru Londona

waterloo-bridge

Škola

Frances King 

Ova škola jezika smeštena je u prvoj zoni Londona u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su u neposrednoj blizini jedan drugoga, okruženi najvećim atrakcijama grada. Svi centri poseduju tehnički dobro opremljene učionice, kao i dodatne prostorije za učenje i druženje. U ponudi je nekoliko različitih školskih centara, u zavisnosti od programa za koji se polaznik odluči. Ovo garantuje visok nivo nastave u svakom centru. Svi objekti su centralno locirani u tradicionalnim i rezidencijalnim delovima Londona – Kensington u toku cele godine, kao i dodatni centar u toku letnjih meseci Belgravia.

Svaki školski centar se sastoji iz više objekata. Pohađanjem kursa jezika u ovoj školi garantuje se visok standard nastave ali i svih propratnih elemenata. Ova škola član je British Council-a i English UK, vodeće svetske asocijacije za učenje jezika. Škola stavlja poseban akcenat na razvijanje praktičnih veština, sa naglaskom na komunikaciju, izgovor i slušanje, sa ciljem da se postigne napredak u svakodnevnom korišćenju engleskog jezika.

Vreme van nastave – Jedan od razloga zašto se polaznici odlučuju da uče engleski u školama jezika u Engleskoj je taj što se jezik uči i nakon nastave u svakodnevnoj komunikaciji sa stanovnicima Londona, kroz razne aktivnosti i posete.

Škola organizuje razne izlete, obilaske grada, ali i glavnih turističkih atrakcija. Ukoliko želite više privatnosti i samostalni obilazak, škola na raspolaganju ima razne karte sa popustom za ulazak u mnoge gradske galerije, pozorišta i poznate znamenitosti.

Destinacija

Glavni grad Velike Britanije i Engleske, London, jedan je od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara u svetu. Prevashodno, ovo je grad istorije koja je vidljiva na svakom koraku, a ujedno je i dom britanske kraljevske porodice.

U toku boravka u Londonu svakako treba da vidite poznate znamenitosti poput Palace of Westminster, Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, kao i brojne muzeje, galerije, prodavnice, restorane i mnoge druge atrakcije koje ovaj grad čine veličanstvenim i posebnim.

Kursevi

  1. Standardni kurs jezika – pogodan za polaznike koji žele da pored učenja jezika imaju dovoljno slobodnog vremena za upoznavanje grada;
  2. Intenzivne kurseve jezika namenjene ambicioznijim polaznicima koji žele intezivniju nastavu;
  3. Pripremu za polaganje ispita IELTS i Kembridž ispitne kurseve – FCE, CAE i CPE; podrazumevaju pripremu iz sve četiri lingvističke grupe (čitanje, pisanje, govor i razumevanje);
  4. Kurs Club 8 (intenzivni, biznis, za pravnike, kombinovani, 1 na 1) je namenjen profesionalcima koji žele da steknu znanje engleskog jezika iz svojih specijalizovanih oblasti.

Škola nudi mogućnost slušanja nastave u popodnevnim satima koja je istog kvaliteta, a ekonomski povoljnija. Radno vreme velikog broja muzeja i znamenitosti u Londonu je do 17 časova, što je još jedna prednost ovakve nastave.

Smeštaj

Porodični smeštaj je zanimljiva opcija smeštaja za polaznike, jer omogućava učenje jezika i van nastave. Škola garantuje smeštaj u dobrim rezidencijalnim oblastima, u zonama 1-3 (centralni London). Za polaznike koji žele veću privatnost tokom boravka u Londonu, na raspolaganju su studentske rezidencije (sa zajedničkim ili privatnim kupatilom, sa obrocima ili bez obroka), zajednički stanovi (koje delite sa drugim stanarima), privatni apartmani standardne, srednje ili luksuzne varijante, kao i hotelski smeštaj na upit.

U ponudi škole postoji i transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, sprovodi ga do smeštaja i tako i u povratku kući (smeštaj-aerodrom). Ova opcija može se uzeti u jednom pravcu ili kao povratni transfer.

Akreditacije

IALC

IALC

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme. Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Quality English

Quality English

Quality English schools are committed to providing high quality English language courses to international students.

Quality English member schools are:

specialists in teaching English as a foreign language (EFL)
accredited by an appropriate authority
independently and locally managed (not part of a chain)
carefully selected by means of
asking the opinion of past and present clients
– asking the opinion of past and present clients
– a personal inspection by the Chief Executive of Quality English

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print