Letnje škole francuskog jezika u Francuskoj

VERNE SUR AVRE, Ecole des Roches

Ecole des Roches Uzrast polaznika 8-18 godina Ecole des Roches je prestižna internatska škola, osnovana davne 1899. godine. Do danas se ponosi hiljadama polaz...

CANNES, Atoll

Atoll Uzrast polaznika 13-17 godina Atoll je organizacija letnjih škola jezika širom Francuske i pruža tinejdžerima vrhunsku uslugu učenja francuskog jezik...

NICE, Azurlingua

Škola francuskog u Nici raspolaže sa tri kampusa u kojima oragnizuje letnje kurseve francuskog jezika za mlade: Parc Imperial, Estienne D’ orves i Collinettes. U svim kampusima odvijaju se programi koji podrazumevaju sve na jednom mestu – nastavu francuskog jezika, smeštaj, obroke i vannastavni program.

PARIS, Alpadia Igny

Uživati u pogledu na grad sa vrha Ajfelove kule, posmatrati gradske mostove iz brodića, uživati u 3D projekcijama u Muzeju nauke, pozirati pored voštane figure omiljene slavne ličnosti, šetati živopisnim ulicama ili uživati u čudima Versaja… sve to i više možete doživeti pohađanjem kursa jezika u Parizu!

NICE, Sprachcaffe

Škola francuskog za mlade u Nici je locirana u samom centru grada neposredno kraj jedne od najlepših crkvi - katedrale Notre Dame. Na oko 15 minuta hoda od škole, nalazi se i jedna od najlepših plaža sa čuvenim šetalištem.