Kursevi jezika u Francuskoj

NICE, Institut Alpha.b

VELIKI POPUST 50€ po nedelji kursa, za kurseve u trajanju od 2 do 7 nedelja! Institut Alpha.b od maja ’99. godine ima novu školsku zgradu koja je locirana u najužem centru Nice. Reč je zapravo o pansionu, sa početka veka, građenom u tzv. Belle Epoque stilu koji je u potpunosti renoviran i usaglašen sa svim najvišim standardima Evropske Unije.

PARIS, France Langue

Svake godine školu pohađa preko 7000 polaznika iz celog sveta (preko 100 različitih nacionalnosti), a polaznicima je na raspolaganju 5 školskih centara od kojih se 2 nalaze u Parizu. Ova škola francuskog jezika osnovana je 1988.

MONTPELLIER, ILA

Grad je otvoren ka Mediteranu svojim dugim peščanim plažama i lagunama koje su stanište velikih kolonija ružičastih flamingosa. Unutrašnjost regije je fascinantna i netaknuta sa mnogim klisurama, potocima i živopisnim selima. Ovo je takođe najveća vinogradarska oblast na svetu. Sunce sija više od 300 dana godišnje.

PARIS, Sprachcaffe

U Parizu škola se nalazi u mirnoj uličici u 9. arondismanu , u blizini opere, pariske berze i restorana, kafea, butika poznatog Boulevard Hausmann. Blizina metro stanice omogućava dobru povezanost sa svim delovima Pariza.

RAMBOUILLET, Planete Langues

Glavna školska zgrada je zamak preuređen za potrebe škole, sa laboratorijama za učenje i učionicama na spratu, dok se u prizemlju nalazi TV soba, kantina, klavir, perionica veša sa mašinama za pranje i sušenje garderobe. Polaznicima su na raspolaganju i restoran, prostorija sa internetom i računarima, stoni tenis, diskoteka i igralište za sportske aktivnosti na otvorenom (tenis, odbojka, fudbal i drugi).