Golf, španski i engleski kamp u Španiji

Škola

Sotogrande International School

Uzrast polaznika 8-14 i 12-17 godina

Sotogrande International School je internacionalna internatska škola smeštena u primorskom naselju južne Španije. Škola je prepoznatljiva po tome što neguje ličan pristup učenju, čime doprinosi odličnim akademskim rezultatima učenika. Učenici imaju pristup savremenim objektima u školi, ali i ekskluzivnom životnom stilu mesta kao što je Sotogrande.

Letnji program odvija se u kampusu škole San Roque koji je otvoren 2013. godine, u mirnom okruženju punom zelenila, sa pogledom na more. Polaznicima kampa je na raspolaganju mnoštvo objekata za zabavne i sportske aktivnosti: veliki bazen, košarkaški teren, teretana, muzički i plesni studio, biblioteka, TV soba i besplatan WiFi Internet. Kamp pruža idealne uslove za  učenje, zabavu, druženje i odmor sa vršnjacima iz celog sveta.

Vannastavne aktivnosti – Ceo program kampa se bazira na aktivnostima ili sportovima koje interesuju polaznika, i koje se svakodnevno sprovode u kombinaciji sa učenjem španskog i engleskog jezika.

Pored toga, organizuju se obilasci i ekskurzije do prelepih peščanih plaža Tarife, odlazak do Malage – glavnog grada Andaluzije, obilasci znamenitosti Kadiza, jednog od najstarijih gradova Evrope, poseta tematskom parku Isla Magica koji ima neverovatne atrakcije, kao i mnoge druge posete i aktivnosti.

Destinacija

Sotogrande je najveće privatno apartmansko naselje u Andaluziji, smešteno na 90 km zapadno od Malage u sunčanoj oblasti Costa del Sol. Ovo ekskluzivno naselje prepoznatljivo je jer ima sve sadržaje koje možete poželeti – golf i polo terene, bazene, jahački klub, luksuzne nekretnine, spa, hotele, restorane, mnoštvo prodavnica, internacionalnu školu, blizinu mora i još mnogo toga.

U ponudi je mnoštvo aktivnosti poput sportova na vodi, jahanja i biciklizma u nekim od najlepših predela Španije. Blizu Sotograndea su gradovi Marbelja, Malaga, Kadiz i Tarifa, koji se mogu obilaziti ili jednostavno možete uživati i kupati se na jednoj od lokalnih plaža.

Kursevi

Sam program, u zavisnosti od uzrasta, obuhvata ukupno 14 ili 15 sati nedeljno nastave engleskog ili španskog jezika, nakon kojih sledi 12-15 sati nedeljno aktivnosti ili sporta po izboru polaznika, kao što su: GOLF, JEDRENJE, JAHANJE, TENIS, FUDBAL, SPORTOVI NA VODI, UMETNOST I POZORIŠTE. Svi sportski i akademski programi podrazumevaju posvećene trenere i predavače, profesionalce u svojoj oblasti.

Smeštaj

Organizovan je u kampusu San Roque, u prostranim i svetlim sobama od kojih svaka ima sopstveno kupatilo, a polaznici se u sobe smeštaju prema polu. Ceo kampus pokriven je besplatnim WiFi internetom. Sobe su uglavnom dvokrevetne, ali mogu biti i višekrevetne. U rezidenciji postoje zajedničke prostorije za relaksaciju sa televizijom, ali i zajedničke kuhinje i kantina u kojoj se služe obroci, a polaznicima je obezbeđen pun pansion.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju