GOSTI IZ INOSTRANSTVA NA SAJMU

Dragi naši putnici,

Pozivamo vas da posetite štand Egide International na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, u hali 2 (23-26. februar 2017).

I ove godine odabrani Egidini edukatvni partneri će nam se pridružiti na sajmu da bi direktno sa zainteresovanim razgovarali o mogućnostima i prednostima školovanja u njihovim institucijama, kao i o mogućnostima dobijanja popusta i stipendija.

Egidini gosti na sajmu su:

Oxford International, UK
Organizacija u čijem okrilju se nalaze britanske internatske srednje škole (Oxford Tutorial College, D’Overbroecks College Oxford), pripremni programi za upis na fakultete u Velikoj Britaniji, kao i škole jezika za odrasle i decu.

John Cabot University – Rome, Italy –  Američki univerzitet u srcu Rima, sa studijskim programima osnovnih i master studija na engleskom jeziku.

Swiss Education Group (Cézar Ritz, SHMS-Swiss Hotel Management School, IHTTI School of Hotel Management,  Culinary Arts Academy, HIM Hotel Institute Montreux) Grupacija od 5 prestižnih švajcarskih fakulteta za menadžment u hotelijerstvu, turizmu, ugostiteljstvu, gastronomiji, luksuznim uslužnim delatnostima, menadžment događaja…). Studijske programe na ovima fakultetima izdvaja kombinovanje akademskog dela sa opsežnom  radna praksa u trajanju od 4 do 6 meseci svake školeske godine. Praksa se obavlja u kompanijama u Švajcarskoj i drugim zemljama sveta.

Riga Technical University  – najveći univerzitet u Letoniji sa akademskim programima na engleskom jeziku.

Cambridge Education GroupEdukativna grupacija sa internacionalnim internatskim školama u Velikoj Britaniji i SAD (CATS College), pripremnim programima za studiranje u Velikoj Britaniji i SAD, fakultet za vizuelne i izvođačke umetnostnosti u Velikoj Britaniji (Cambridge Visual and Performing Arts), škole engleskog jezika za decu i odrasle.

American University in Bulgaria (AUBG) je  univerzitet osnovan 1991. godine u Blagoevgradu u Bugarskoj koji nudi američki stil obrazovanja u Evropi. Studentima daje mogućnost da kombinuju različite oblasti studija u cilju ostvarivanja profesionalnog uspeha i ličnog zadovoljstva.

 

Share

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *