Gosti na Sajmu turizma u Beogradu

Posetite štand Egide International u hali 2a na Sajmu turizma u Beogradu 21-24. februara i iskoristite priliku da se upoznate i sa programima naših gostiju, obrazovnih institucija iz inostranstva:

Cambridge Education Group – Edukativna grupacija koju čine internacionalne internatske škole u Velikoj Britaniji i SAD (CATS College) koje odobravaju stipendije do 40%, fakultet za vizuelne i izvođačke umetnosti u Velikoj Britaniji (Cambridge Visual and Performing Arts) i vrhunske letnje škole engleskog jezika za decu.

Swiss Education Group – Cézar Ritz, SHMS – Swiss Hotel Management School, IHTTI School of Hotel Management, Culinary Arts Academy, HIM Hotel Institute Montreux prestižni švajcarski fakulteti za menadžment u hotelijerstvu, turizmu, ugostiteljstvu, gastronomiji, luksuznim uslužnim delatnostima i menadžment događaja. Studijske programe na ovima fakultetima izdvaja kombinovanje akademskog dela sa opsežnom  radnom praksom u trajanju od 4 do 6 meseci svake školske godine. Praksa se obavlja u kompanijama u Švajcarskoj i drugim zemljama sveta.

Accademia Italiana – Smatra se jednom od vodećih škola u umetničkoj oblasti i koncept programa je takav da se kreiraju direktno u odnosu na specifične potrebe tržišta rada u sektoru dizajna. U svojim centrima u Rimu i Firenci nudi programe osnovnih i master studija, profesionalnih usavršavanja i letnjih kurseva iz oblasti: Fashion Design, Interior and Product Design, Photography, Graphic Design, Jewelry Design i Arts and Culture.

EU Business School – Fakultet sa svojim centrima u Barseloni, Minhenu, Ženevi i Montrou pruža prvoklasno obrazovanje na izuzetno atraktivnim destinacijama i otvara mogućnosti za brzo i lako pronalaženje posla po završetku studija. Mreža kompanija sa kojima ovaj univerzitet sarađuje olakšava studentima pronalazak praksi već za vreme studija. Oblasti studija: Business Administration, Communication & Public Relations, Leisure & Tourism Management, International Relations, Sports Management, Digital Business, Design & Innovation, Finance, Marketing

Share