GRATIS 1 nedelja kursa u AMERICI

Egida svojim klijentima pruža jedinstvenu priliku da otputuju na kurs engleskog jezika u Njujork ili Majami i da dobiju GRATIS jednu nedelju standardnog kursa jezika.

Ova ponuda važi za svaki kurs u trajanju od tri ili više nedelja u centrima ugledne škole Rennert Bilingual.

Želite da vidite Ameriku?

Iskoristite priliku da učinite svije putovanje kvalitetnijim i dok upoznavanje neki od ova dva fantastična grada, UČITE engleski jezik. Kursevi jezika u inostranstvu su odličan i izuzetno efikasan način, kako sticanja novih znanja, tako i aktiviranja “uspavanog” znanja jezika.

Ako želite da ostanete duže, zašto ne biste kombinovali oba grada? Upoznajte i Majami  i Njujork!

Central Park, Manhattan, New York Desktop Background

Zašto baš škola Rennert Bilingual?

Škola Rennert osnovana je 1973. godine sa ciljem da postane visoko kvalitetna i svetski priznata škola engleskog jezika. Rennert je danas obrazovni centar koji upisuju polaznici iz više od 65 zemalja. Ono što ovu školu izdvaja od ostalih je rad u malim grupama, posvećenost svakom polazniku i konverzaciona nastavna metoda.

Nastavno osoblje škole profesionalno je i stručno za rad sa odraslim ljudima. Primarna vizija u obrazovanju im je težnja da stvore okruženje orijentisano ka polaznicima, u kojem se može maksimalno napredovati u znanju. Nastavnici škole organizuju i vode veliki broj aktivnosti s ciljem da se polaznici zabave i koriste engleski jezik i izvan učionice.

Zašto Majami?

Majami je jedan od najlepših i  najatraktivnijih gradova na istočnoj obali Floride. Ima preko 800 parkova, a okružuju ga dva nacionalna parka, Biscayne na istočnoj strani grada, Everglades na zapadnoj. Jedini je grad SAD koji je osnovala žena. Danas je vodeći centar u oblasti finansija, biznisa, medija, zabave, umetnosti i međunarodne trgovine pre svega zbog luke koja je svetska prestonica kruzera. Ovde se govori preko 80 jezika, od kojih su najzastupljeniji engleski i španski.

Jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u SAD, svakako je južni deo grada poznatiji kao SoBe (South Beach) u kojem se i nalazi škola engleskog jezika Rennert Bilingual. Sa prelepim plažama, plavim okeanom, prepoznatljivim visokim palmama, fantastičnim restoranima i zabavnim noćnim životom u kombinaciji sa Art Deco arhitekturom i radnjama najpoznatijih svetskih brendova, SoBe je zaista mesto koje treba posetiti i doživeti.

Više informacija o školi: Škola engleskog u Majamiju

Zašto Njujork?

Njujork zasigurno predstavlja jedan od najuzbudljivijih gradova na planeti. Centar je finansija, kulture, umetnosti i zabave za sve generacije. Raznolikost populacije u Njujorku i njegova veličina čine da ovaj grad predstavlja svet u malom. Sa tolikom dozom dinamike nikome ne može biti dosadno, tako da grad koji nikad ne spava ostaje u srcu svih onih koji ga posete.

Samo neke od znamenitosti ovog kosmopolitskog grada svakakako su Times SquareCentral Park, čuveni BroadwayStatue of LibertyBrooklyn Bridge, centar grada Midtown ManhattanRockefeller Center, najpopularnije ulice grada kao što 5th Avenue i Madison Avenue, zgrade koje su simboli grada – Chrysler Building i Empire State Building, te pregršt muzeja, galerija, restorana, barova, kafića, butika i tržnih centara.

Više informacija o školi: Škola engleskog u Njujorku

Share

Ostavite Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *