Grupni polasci na programe učenja jezika za mlade

LONDON, St. Mary’s University

POPUST 100 $ za prijave do 31.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Velika prednost ovog programa je odlična organizacija nastave i izleta. Program podrazumeva 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, koja se sluša određenim danima u nedelji, a između časova učenici imaju pauze za odmor, druženje i ostale vannastavne aktivnosti. Danima kada se odlazi u obilaske Londona i na druge izlete učenici nemaju nastavu, a učenje se nastavlja kroz diskusije o znamenitostima koje razgledaju.

PARIS, Centre d'Echanges Internationaux

POPUST 100 $ za prijave do 31.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program se realizuje u srcu Pariza, u internacionalnoj rezidenciji Eugene Napoleon, koja se nalazi u bezbednom i mirnom okruženju, u blizini Bastille distrikta. Program polaznicima pruža priliku da usavrše svoje znanje francuskog jezika, posete glavne turističke atrakcije grada i da steknu nove internacionalne prijatelje, u opuštenoj i zabavnoj atmosferi.

BRIGHTON, Brighton College

POPUST 100 $ za prijave do 31.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Brajton je poznat i po nazivu “mali London na moru”. Grad obiluje sadržajima za mlade, odlasci na plažu su obavezni! Smeštaj u tradicionalnom britanskom internatu u modernom gradu, pratnja profesora i društvo vršnjaka!

KIPAR, English In Cyprus

POPUST 100 $ za prijave do 31.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kipar je mala ostrvska zemlja na Mediteranu, locirana južno od Turske. Spada u vrlo važne turističke destinacije, sa mnoštvom istorijskih znamenitosti i tekovina, ali i zabavnih aktivnosti i atrakcija, veoma je popularno za letnje škole engleskog jezika za mlade i odrasle.

LONDON, UCL

POPUST 100 $ za prijave do 31.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

Windmill Hill, PGL avanturistički kamp

POPUST 100 $ za prijave do 18.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju deca iz Velike Britanije radi uzbudljivih avanturističkih programa, a deci iz drugih delova sveta pružaju i kurseve engleskog jezika. Letnji kursevi za decu se organizuju na velikom broju lokacija širom Velike Britanije, a škole kao i rezidencije u kojima su deca smeštena se nalaze pri istom kampusu tako da je na jednom mestu obezbeđena nastava, ishrana, smeštaj i kompletan društveni program.

LONDON, Docklands campus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

NEW YORK, Felician College

POPUST 100 $ za prijave do 31.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program pored nastave engleskog jezika uključuje obilaske Menhetna i drugih delova Njujorka, obilaze se najveće znamenitosti, muzeji, šoping zone, trgovi i drugo. Program uključuje i brojne popodnevne i večernje vannastavne aktivnosti među kojima se: karaoke veče, sportske aktivnosti, disko veče, filmsko veče, takmičenje talenata, kvizovi i slično.

MALTA, am Language Studio

POPUST 100 $ za prijave do 31.03.2017. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.