Grupni polasci na programe učenja jezika za mlade

LONDON, UCL

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

LONDON, Kingswood Hall

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog jezika za mlade u Londonu, u Kingswood Hall kampusu poznatog univerziteta Royal Holloway.

BRIGHTON, Brighton College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Brajton je poznat i po nazivu “mali London na moru”. Grad obiluje sadržajima za mlade, odlasci na plažu su obavezni! Smeštaj u tradicionalnom britanskom internatu u modernom gradu, pratnja profesora i društvo vršnjaka!

KIPAR, English In Cyprus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kipar je mala ostrvska zemlja na Mediteranu, locirana južno od Turske. Spada u vrlo važne turističke destinacije, sa mnoštvom istorijskih znamenitosti i tekovina, ali i zabavnih aktivnosti i atrakcija, veoma je popularno za letnje škole engleskog jezika za mlade i odrasle.

Marchants Hill, PGL avanturistički kamp

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Marchants Hill se nalazi u Sariju, na sat vremena od Londona. Ovo imanje se prostire na 45 ari prelepe prirode i nudi čitav niz aktivnosti između ostalog izgradnju splava na jezeru, kao i Powerfan jedinstveno iskustvo slobodnog pada i nežnog prizemnjena (samo za najhrabrije!).

LONDON, Docklands campus

Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

NEW YORK, Iona College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program pored nastave engleskog jezika uključuje obilaske Menhetna i drugih delova Njujorka, obilaze se najveće znamenitosti, muzeji, šoping zone, trgovi i drugo. Program uključuje i brojne popodnevne i večernje vannastavne aktivnosti među kojima se: karaoke veče, sportske aktivnosti, disko veče, filmsko veče, takmičenje talenata, kvizovi i slično.

MALTA, am Language Studio

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.