Grupni polasci na programe učenja jezika za mlade

LONDON, St. Mary’s University

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Velika prednost ovog programa je odlična organizacija nastave i izleta. Program podrazumeva 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, koja se sluša određenim danima u nedelji, a između časova učenici imaju pauze za odmor, druženje i ostale vannastavne aktivnosti. Danima kada se odlazi u obilaske Londona i na druge izlete učenici nemaju nastavu, a učenje se nastavlja kroz diskusije o znamenitostima koje razgledaju.

PARIS, Centre d'Echanges Internationaux

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program se realizuje u srcu Pariza, u internacionalnoj rezidenciji Eugene Napoleon, koja se nalazi u bezbednom i mirnom okruženju, u blizini Bastille distrikta. Program polaznicima pruža priliku da usavrše svoje znanje francuskog jezika, posete glavne turističke atrakcije grada i da steknu nove internacionalne prijatelje, u opuštenoj i zabavnoj atmosferi.

BRIGHTON, Brighton College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Brajton je poznat i po nazivu “mali London na moru”. Grad obiluje sadržajima za mlade, odlasci na plažu su obavezni! Smeštaj u tradicionalnom britanskom internatu u modernom gradu, pratnja profesora i društvo vršnjaka!

KIPAR, English In Cyprus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kipar je mala ostrvska zemlja na Mediteranu, locirana južno od Turske. Spada u vrlo važne turističke destinacije, sa mnoštvom istorijskih znamenitosti i tekovina, ali i zabavnih aktivnosti i atrakcija, veoma je popularno za letnje škole engleskog jezika za mlade i odrasle.

LONDON, UCL

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

Windmill Hill, PGL avanturistički kamp

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju deca iz Velike Britanije radi uzbudljivih avanturističkih programa, a deci iz drugih delova sveta pružaju i kurseve engleskog jezika. Letnji kursevi za decu se organizuju na velikom broju lokacija širom Velike Britanije, a škole kao i rezidencije u kojima su deca smeštena se nalaze pri istom kampusu tako da je na jednom mestu obezbeđena nastava, ishrana, smeštaj i kompletan društveni program.

LONDON, Docklands campus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

NEW YORK, Felician College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program pored nastave engleskog jezika uključuje obilaske Menhetna i drugih delova Njujorka, obilaze se najveće znamenitosti, muzeji, šoping zone, trgovi i drugo. Program uključuje i brojne popodnevne i večernje vannastavne aktivnosti među kojima se: karaoke veče, sportske aktivnosti, disko veče, filmsko veče, takmičenje talenata, kvizovi i slično.

MALTA, am Language Studio

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.