Grupni polasci na programe učenja jezika za mlade

CAMBRIDGE, Bellerbys College

POPUST 100 £ ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno (čas od 45 minuta). Veoma je bogat obilascima - učenici će imati dva poludnevna i čak šest celodnevnih obilazaka.

LOS ANGELES & LAS VEGAS, Pitzer College

POPUST 200 $ ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program uključuje obilaske popularnih atrakcija Los Anđelesa, ali i muzeje, odlaske na čuvene plaže sa kojih se posmatra zalazak sunca... Neki od obilazaka su: Hollywood and Highland with Walk of Fame, Santa Monica Beach and Pier, The Getty Center: Museum of Fine Art, California Museum of Science: IMAX and Space Shuttle Endeavour, Long Beach: Dockweiler Beach bonfire, LA Live and Staples Center, LA Farmers Market and The Grove.

BAWDSEY MANOR, PGL avanturistički kamp

POPUST 100 £ ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju učenici, ali i cele porodice iz Velike Britanije radi uzbudljivih avanturističkih programa, a mladima iz drugih delova sveta pružaju i mogućnost učenja engleskog jezika.

MIAMI & ORLANDO, Lynn University

POPUST 200 $ ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM, MAJAMI I ORLANDO - Upoznajte Floridu: plaže i močvare, zabavne parkove i šoping centre.

MALTA, Easy School of Languages

POPUST 100 € ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

VIENNA, ActiLingua GRUPA

POPUST 100 € ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program za učenike od 11 do 18 godina organizuje se u samom centru Beča u prestižnoj privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija.

LONDON, UCL

POPUST 100 £ ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

CYPRUS, English In Cyprus

POPUST 100 € ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kipar je mala ostrvska zemlja na Mediteranu, locirana južno od Turske. Spada u vrlo važne turističke destinacije, sa mnoštvom istorijskih znamenitosti i tekovina, ali i zabavnih aktivnosti i atrakcija, veoma je popularno za letnje škole engleskog jezika za mlade i odrasle.

LONDON, Docklands campus

POPUST 100 £ ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

NEW YORK, Iona College

POPUST 200 $ ZA PRIJAVE DO 31.12.2019. GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program pored nastave engleskog jezika uključuje obilaske Menhetna i drugih delova Njujorka, obilaze se najveće znamenitosti, muzeji, šoping zone, trgovi i drugo. Program uključuje i brojne popodnevne i večernje vannastavne aktivnosti među kojima se: karaoke veče, sportske aktivnosti, disko veče, filmsko veče, takmičenje talenata, kvizovi i slično.