Grupni polasci na programe učenja jezika za mlade

ANTIBES, Atoll

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM - FRANCUSKI NA AZURNOJ OBALI Kampus raspolaže sa opremljenim učionicama, sobama, prostranom baštom za slobodno vreme, restoranom u kojem se služe obroci, kafeom sa televizijom, sportskim objektima, bazenom i kompjuterskom prostorijom.

LONDON, UCL

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

LONDON, Chalfont campus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kampus, sa svojim sportskim terenima za fudbal, ragbi, tenis, odbojku, bejzbol, košarku na raspolaganju je svim polaznicima koji žele svoje slobodno vreme da ispune baveći se sportom. Pored ovog deca imaju organizovan i ples, aerobik, lov na blago, pravljenje maski, a u večernjim satima se organizuju internacionalno veče, kvizovi , modne revije, veče talenata, karaoke i disko večeri.

Marchants Hill, PGL avanturistički kamp

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju deca iz Velike Britanije radi uzbudljivih avnturističkih programa, a deci iz drugih delova sveta pružaju i kurseve engleskog jezika. Letnji kursevi za decu se organizuju na velikom broju lokacija širom Velike Britanije, a škole kao i rezidencije u kojima su deca smeštena se nalaze pri istom kampusu tako da je na jednom mestu obezbeđena nastava, ishrana, smeštaj i kompletan društveni program.

LONDON, Docklands campus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

HENLY-ON-THAMES, Shiplake College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Polaznici su smešteni u okviru samog internata gde se i održavaju časovi jezika za decu. Tradicionalni britanski internatski smeštaj se sastoji pretežno od dvokrevetnih ili četvorokrevetnih soba sa kupatilom koje deli više dece. Obroci su na bazi punog pansiona koji uključuje doručak, ručak i večeru (danima kada je organizovana ekskurzija, ručak je u vidu paketa za poneti).

NEW YORK, Lond Island University

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program pored nastave engleskog jezika uključuje obilaske Menhetna i drugih delova Njujorka, obilaze se najveće znamenitosti, muzeji, šoping zone, trgovi i drugo, plaže Long Ajlenda. Program uključuje i brojne popodnevne i večernje vannastavne aktivnosti među kojima se: karaoke veče, plivanje, sportske aktivnosti, disko veče, filmsko veče, takmičenje talenata, kvizovi i slično.

MALTA, Am Language School

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM - Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

OXFORD, St. Hugh’s College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM St Hugh’s College je osnovan 1886. godine i nalazi se na pešačkoj udaljenosti od centra grada. Zgrada koledža je okružena sa 6 hektara predivnih bašti. Mlađim polaznicima je pored konstantnog nadzora školskog osoblja, boravak na koledžu dodatno obezbeđen sigurnosnim kamerama koje pokrivaju celu zgradu i okolinu.