Grupni polasci na programe učenja jezika za mlade

Marchants Hill, PGL avanturistički kamp

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM PGL je vodeći organizator letnjih kampova koje posećuju učenici, ali i cele porodice iz Velike Britanije radi uzbudljivih avanturističkih programa, a mladima iz drugih delova sveta pružaju i mogućnost učenja engleskog jezika.

BRIGHTON, Roedean School

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Novi program u ponudi sa mogućnošću da polaznici pohađaju SUMMER ACADEMIC STUDY program (23h nedeljno nastave srednjoškolski predmeta) ili MULTI ACTIVITIES program sa 15h nastave engleskog i 8h poslepodnevnih aktivnosti i sportova

MIAMI, Barry University

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM, MAJAMI I ORLANDO - Upoznajte Floridu: plaže i močvare, zabavne parkove i šoping centre.

MALTA, Easy School of Languages

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

VIENNA, ActiLingua GRUPA

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program za učenike od 11 do 18 godina organizuje se u samom centru Beča u prestižnoj privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija.

LONDON, UCL

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

BOURNEMOUTH, Cavendish School of English

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Bornmut je jedna od najomiljenih destinacija za odmor u Velikoj Britaniji, jer obuhvata sve u jednom – prirodu, zabavu, rekreaciju i mnoštvo aktivnosti za različite uzraste. U svetu je prepoznatljiv po 7 milja dugačkim peščanim plažama koje se protežu duž zaliva, a koje ga čine izuzetno atraktivnim turističkim centrom tokom cele godine. Program za decu organizuje se u elegantnoj viktorijanskoj zgradi u mirnom delu Bornmuta, na 5 minuta od samog centra grada.

KIPAR, English In Cyprus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kipar je mala ostrvska zemlja na Mediteranu, locirana južno od Turske. Spada u vrlo važne turističke destinacije, sa mnoštvom istorijskih znamenitosti i tekovina, ali i zabavnih aktivnosti i atrakcija, veoma je popularno za letnje škole engleskog jezika za mlade i odrasle.

LONDON, Docklands campus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

NEW YORK, Iona College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program pored nastave engleskog jezika uključuje obilaske Menhetna i drugih delova Njujorka, obilaze se najveće znamenitosti, muzeji, šoping zone, trgovi i drugo. Program uključuje i brojne popodnevne i večernje vannastavne aktivnosti među kojima se: karaoke veče, sportske aktivnosti, disko veče, filmsko veče, takmičenje talenata, kvizovi i slično.