Grupni polasci na programe učenja jezika za mlade

LONDON, St. Mary’s University

Velika prednost ovog programa je odlična organizacija nastave i izleta. Danima kada se odlazi u obilaske Londona i na druge izlete učenici nemaju nastavu, a učenje se nastavlja kroz diskusije o znamenitostima koje razgledaju.

PARIS, Centre d'Echanges Internationaux

Program se realizuje u srcu Pariza, u internacionalnoj rezidenciji Eugene Napoleon, koja se nalazi u bezbednom i mirnom okruženju, u blizini Bastille distrikta. Program polaznicima pruža priliku da usavrše svoje znanje francuskog jezika, posete glavne turističke atrakcije grada i da steknu nove internacionalne prijatelje, u opuštenoj i zabavnoj atmosferi.

BRIGHTON, Brighton College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Brajton je poznat i po nazivu “mali London na moru”. Grad obiluje sadržajima za mlade, odlasci na plažu su obavezni! Smeštaj u tradicionalnom britanskom internatu u modernom gradu, pratnja profesora i društvo vršnjaka!

KIPAR, English In Cyprus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Kipar je mala ostrvska zemlja na Mediteranu, locirana južno od Turske. Spada u vrlo važne turističke destinacije, sa mnoštvom istorijskih znamenitosti i tekovina, ali i zabavnih aktivnosti i atrakcija, veoma je popularno za letnje škole engleskog jezika za mlade i odrasle.

LONDON, UCL

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

Windmill Hill, PGL avanturistički kamp

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Windmill Hill kamp nalazi se nedaleko od obale, u prelepim dolinama istočnog Saseksa, a u blizini Londona i Brajtona. Nakon časova jezika i dnevnih aktivnosti, zabava se nastavlja i u večernjim časovima, kada se organizuju karaoke i kazino večeri, disko, kvizovi, filmske večeri... Polaznici se tada druže sa ostalim timovima, i sa britanskom decom koja su učesnici ovih kampova.

LONDON, Docklands campus

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Škola engleskog je smeštena pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa –Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, je bio nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje.

NEW YORK, Felician College

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Program pored nastave engleskog jezika uključuje obilaske Menhetna i drugih delova Njujorka, obilaze se najveće znamenitosti, muzeji, šoping zone, trgovi i drugo. Program uključuje i brojne popodnevne i večernje vannastavne aktivnosti među kojima se: karaoke veče, sportske aktivnosti, disko veče, filmsko veče, takmičenje talenata, kvizovi i slično.

MALTA, am Language Studio

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere osmišljen je tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom i dinamičnom okruženju. Specijalno osmišljen program kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.