Grupni polazak za mlade London DOCKLANDS

Škola

Embassy Summer- Docklands campus

Uzrast polaznika 11-17 godina

GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM

Termin programa: 07.07-21.07.2019.

Embassy Summer je priznat kao vodeći organizator programa engleskog jezika na engleskom govornom području širom sveta, za decu, omladinu i odrasle.

Na Doklands kampusu su na jednom mestu obezbeđeni nastava, ishrana, smeštaj i kompletan društveni program, što predstavlja bezbrižan boravak za polaznike. Ovaj moderni centar idealan je za polaznike koji žele da imaju komfor zatvorenog kampusa i smeštaja višeg standarda.

Vannastavne aktivnosti – Program se odlikuje izuzetno velikim brojem obilazaka Londona. Učenici svaki radni dan pre ili nakon nastave odlaze u obilaske: London Walking Tour, London British Museum, Covent Garden Shopping, Tower of London, Greenwich, Maritime Museum, Oxford Street shopping, River Thames Cruise, Leicester Square, China Town, London Eye i mnoge druge.

Prednost programa je što polaznici naše grupe u dogovoru sa profesorom mogu posetiti atrakcije po njihovom izboru, a koje možda nisu u planu školskih obilazaka (čuveni fudbalski stadioni, buvlje pijace…).

Nakon večere organizovane su disko ili karaoke večeri, projekcije filmova za tinejdžere društvene igre na otvorenom, sve sa ciljem da se podstakne upotreba engleskog jezika.

Sastavni deo boravka je i upoznavanje sa drugim gradovima Velike Britanije, te će polaznici imati dva celodnevna izleta van Londona i priliku da posete neke od gradova: Brajton, Oksford ili Kembridž.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora iz Srbije od Beograda, pa tokom svih segmenata programa do povratka u Srbiju.

Destinacija

Škola je smeštena pri Univerzitetu East London  i jednom od njegovih najmodernijih kampusa – Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, bio je nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i podsticajnu sredinu za učenje. U sklopu kampusa se pored učionica, biblioteka, smeštajnih kapaciteta i moderne kantine, nalaze i banka, mnogobrojni kafei, restorani i knjižare, teretana na otvorenom i košarkaški tereni.

Prednost Doklands kampusa je i blizina centra Londona gde se nalaze sve veće znamenitosti poput Big Bena i Vestminstera, Bakingemske palate sa čuvenom smenom garde, Pikadilija i Trafalgar skvera, Hajd parka, širokih bulevara…

Kursevi

Standardni program podrazumeva 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno, pri čemu čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje vokabular.

Specifičnost časa je u metodici rada profesora. Na prvom mestu škola angažuje mlade predavače koji imaju spontani pristup u predavanju i odabiru tema uvrštenih u program, jer su prilagođene interesovanjima mladih polaznika i podstiču ih na razgovor i debatu na engleskom jeziku. 

Po dolasku u školu učenici rade test engleskog jezika koji određuje trenutni nivo znanja jezika, koji polaznike svrstava u adekvatne grupe. Na taj način, jednu grupu čine učenici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

Cena programa:  1695 £ + 5400 rsd ( 45 € za Crnu Goru)

Smeštaj

Smeštaj je rezidencijalnog tipa. Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. U jednom bloku  rezidencija 4 do 6 soba dele kuhinju i zajedničku prostoriju, dok u drugim rezidencijama ne postoji zajednička kuhinja već u svaka soba ima mali frižider i rešo. U sobi se nalaze krevet, radni sto, police, komoda sa fiokama i orman. Sve rezidencije su pod nadzorom, tako da u njih može ući samo osoba koja tu i odseda. Bezbednost polaznika osiguravaju i redovne kontrole protivpožarnog sistema. Sobe se redovno čiste, a posteljina se menja jednom nedeljno. Pri dolasku u rezidenciju daje se depozit od 30 £, koji se polaznicima vraća na kraju programa, u slučaju da nema oštećenja u smeštaju. Od dodatnih usluga, u okviru kampusa su: aparati sa sokovima, grickalicama i čokoladicama i prostor u kojem su mašina za uslužno pranje i sušenje veša.

Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera), s tim da prilikom ručka i večere polaznici mogu da biraju između više ponuđenih toplih jela. Smeštaj se organizuje od nedelje pre početka kursa, do nedelje po završetku kursa.

Akreditacije

ACCET

British Council

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

08.07-22.07.2018.
GRUPNI POLAZAK SA PRATNJOM

Sa učenicima je u London otputovao naš profesor Saša Stanković, koji ima višegodišnje iskustvo u vođenju grupnih polazaka u inostranstvu, a ujedno je i profesor engleskog jezika.

Deca pohađaju program pri Univerzitetu East London i jednom od njegovih najmodernijih kampusa – Doklands kampusu sa spektakularnim pogledom na Temzu i London. Ovaj kampus, koji je 2000. godine otvorio gradonačelnik Londona, bio je nominovan za građevinu godine. Polaznici će u njemu naći sigurnu, modernu i dobro opremljenu sredinu za učenje. U sklopu kampusa se pored učionica, biblioteka, smeštajnih kapaciteta i moderne kantine, nalaze i banka, mnogobrojni kafei, restorani i knjižare, teretana na otvorenom i košarkaški tereni.

Pored nastave engleskog jezika, organizovane su i brojne vannastavne aktivnosti, kao i obilasci. Najbolji način da se prenese atmosfera sa programa jesu fotografije. U nastavku pogledajte galerije koje ćemo dopunjavati novim fotografijama tokom trajanja programa.

Docklands

Stigli smo u Docklands kampus u Londonu. Na nastavi smo sa decom iz celog sveta, a sa vođom puta Sašom idemo u obilaske.

London nam se mnogo dopada, a kampus u kome smo smešteni je jako veliki i moderan.

Bili smo u poseti Britanskom muzeju u Londonu, koji nas je oduševio.

05.07-06.-08.2015. GRUPNI POLAZAK, 2 i 3 nedelje

Docklands kampus je ogroman i zaista jako moderan! Nalazi se na šetalištu uz Temzu, a da bi obišao ceo kampus treba ti sigurno pola sata da ga obiđeš. Zgrada u kojoj smo bili smešteni je bila baš blizu restorana, a malo smo šetali do zgrade gde su održavani časovi. Kampus je ograđen i pun je učenika iz celog sveta. Preko dana nikada nismo imali vremena da šetamo po kampusu, zato što se odmah nakon časova odlazi u obilaske Londona.

Uveče je najbolje vreme za druženje na kampusu. Do 10.30h smo smeli da ostanemo napolju, a tada tek počinje da pada mrak. Tada smo se najviše i družili sa strancima.

Pored kampusa je sportski centar sa odličnim terenima za skoro sve sportove.

Subotom smo išli na uzlete van Londona. Mi smo bili u Brajtonu i Kembridžu.

Jako nam je bilo žao što je nekoliko učenika koji su bili na dvonedeljnom programu ranije napustilo druženje.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print