HIT PROGRAMI

MIAMI & ORLANDO, Lynn University

POLAZAK SA PRATNJOM, MAJAMI I ORLANDO - Upoznajte Floridu: plaže i močvare, zabavne parkove i šoping centre.

LONDON GREENWICH, Oxford International English Schools

Škola engleskog jezika koja je u centru Londona, Big Ben, Piccadilly Circus i Trafalgar Square su na korak od škole, a nekoliko minuta je udaljena od metro stanice Oxford Circus.

VERMONT, Lyndon Institut

Sama škola se nalazi na imanju površine od 60 hektara. Sa 600 đaka, škola je dovoljno velika da pruži raznovrsno i kvalitetno školovanje, ali dovoljno mala da osoblje škole može da posveti svakom učeniku posebnu pažnju.

ST. GALEN, Institut Rosenberg

Institut auf dem Rosenberg je jedina luksuzna internatska škola u nemačko-govornom delu Švajcarske. Upisom deteta u ovu školu, pružate mu šansu da odrasta u društvu dece koja pripadaju eliti.

BUDAPEST, VIENNA International Business School

Ukoliko student dostigne prosek 75% u bilo kom semestru, IBS Budapest može da odobri STIPENDIJU u visini do 75% od cene narednog semestra. Cena semestra sa stipendijom iznosi 825€. IBS nudi osam programa osnovnih i četiri programa master studija i privlači studente iz oko 75 različitih zemalja sveta - istinski međunarodno iskustvo. Sve programe osnovnih studija je akreditovao britanski univerzitet The University of Buckingham.

NICE, Institut Alpha.b

Institut Alpha.b od maja ’99. godine ima novu školsku zgradu koja je locirana u najužem centru Nice. Reč je zapravo o pansionu, sa početka veka, građenom u tzv. Belle Epoque stilu koji je u potpunosti renoviran i usaglašen sa svim najvišim standardima Evropske Unije.

VIENNA, ActiLingua

Actilingua škola za odrasle locirana je u samom srcu Beča, tik uz dvorac Belvedere i Botaničku baštu. Kompletno je renovirana i moderno opremljena, na prvom spratu zgrade u Art Nouveau stilu. Učionice su prostrane i svetle sa prijatnim ambijentom, a polaznicima su na raspolaganju biblioteka i računari sa internetom, dok je u celoj školi moguce koristiti i bežični internet.