Škola engleskog jezika na Floridi

fort lauderdale

Škola

Inlingua

Ova škola engleskog jezika na Floridi je deo jednog od vodećih svetskih lanaca škola jezika Inlingua, koji sa svojih 350 školskih centara širom sveta uspešno posluje već više od 40 godina. Na Floridi u Fort Loderdejlu, škola se nalazi u centru grada, na samo nekoliko minuta udaljenosti od čuvenih plaža i uzbudljivog centra noćnog života, te najznačajnijih turističkih destinacija Floride. Škola je moderno opremljena za usavršavanje engleskog jezika (moderne učionice, biblioteka, jezička laboratorija, zajednička soba za druženje…).

Vreme van nastave – Škola organizuje veliki broj sportsko-rekreativnih, kao i društvenih i kulturnih aktivnosti i izleta. Polaznici imaju mogućnost da posete svetski čuveni Walt Disney World Resort, Unviersal Studios Orlando i Islands of Adventure, Key West Florida, Sea World i brojne druge atrakcije i znamenitosti. Ljubitelji sporta imaju priliku da uživaju u golfu, surfovanju, skijanju na vodi, SCUBA kursu ronjenja i brojnim drugim ekstremnim sportovima na vodi. Organizuju se karaoke takmičenja, noćni biskop, razne igre, međunarodne tematske večeri, latino plesovi i drugo.

Destinacija

Sunčani Fort Loderdejl, grad na Floridi i glavni grad metropolitske oblasti Južne Floride, popularna je turistička destinacija na obali Atlantika. Grad je poznat pod nazivom „Venecija Amerikeʺ zbog velikog broja kanala, a pored toga poznat je i kao glavni centar za jahte i brodove. U Fort Loderdejlu nalazi se preko 4000 restorana, 120 noćnih klubova i mnoštvo luksuznih hotela. Južno od Fort Loderdejla se nalazi Majami.

Grad je idealno tropsko mesto za usavršavanja engleskog jezika uz nezaboravan odmor, gde svako popodne obećava uživanje na plaži, a svako veče je moguće obići neke od mnogobrojnih noćnih klubova, diskoteka i kafea.

Kursevi

Škola na Floridi, u svojoj ponudi ima sledeće kurseve engleskog  jezika:

  • Standardni kurs jezika (22 časa nastave nedeljno);
  • Intenzivni kurs jezika (24 časa nastave nedeljno);
  • Poslovni engleski (22 ili 36 časa nastave nedeljno);
  • Ispitni kursevi jezika (TOEFL, TOEIC, SAT i GMAT);
  • Letnji kurs jezika (20 ili 24 časova nedeljno, samo u letnjim mesecima).

U nastavi se koristi jedinstven pristup polaznicima i njihovom usavršavanju engleskog jezika. Za razliku od tradicionalnih metoda učenja, nastavnici podstiču komunikaciju i razvoj konverzacije u različitim oblastima. Istovremeno se radi na usavršavanju čitanja, pisanja i slušanja, odnosno razumevanja.

Smeštaj

Kako je cilj ove škole jezika u Americi da uz kvalitetne kurseve i sadržajan boravak polaznik ima kompletno zadovoljstvo, u ponudi su različiti tipovi smeštaja. Porodični smeštaj nudi sigurnost i udobnost, kao i upoznavanje sa svakodnevnicom, načinom života ovog dela Amerike, gastronomijom, ali pruža i mogućnost dodatne konverzacije. Hotelski smeštaj je namenjen polaznicima koji žele više nezavisnosti i mogu odabrati hotel u gradu ili hotel na obali mora, uz kontinentalni doručak.

Akreditacije

NAFSA

nafsa

NAFSA Founded in 1948 as the National Association of Foreign Student Advisers. The name was changed in 1990 to NAFSA: Association of International Educators and is headquartered in Washington, DC. This non-profit organization promotes the exchange of students and scholars between universities worldwide. Members are also encouraged to enhance the international perspective in all curricula.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print