Internatska škola u Torontu

Škola

Havergal College

Ova škola sa internatom za devojčice se nalazi u centralnom Torontu i spoj je istorijskih zgrada koje su nadograđivane izuzetno modernim arhitektonskim objektima, sa obiljem travnatih površina i drvoredima koji presecaju kampus.

Havergal College priprema devojke da načine promene i pomak u svom budućem pozivu, da budu inovativne i uporne, da imaju čvrste lične stavove, ali i da se zauzimaju za druge. Pristup koji škola ima pri podučavanju učenica baziran je na opsežnim istraživanjima koja su pokazala da se u jednorodnim grupama devojčice mnogo više učestvuju u nastavi i pokazuju mnogo više samopouzdanja. U ovoj školi, devojčice se ugledaju na starije učenice i uče da sve može da se postigne, da ne postavljaju sebi granice, prikazuju veću želju za preuzimanje rizika i izazova.

Svi programi škole zadovoljavaju i prevazilaze zahteve zvaničnog Ontario Ministry of Education, koji je akreditovao školu. Svi predmeti koje učenice pohađaju su na naprednom nivou i daju odličnu pripremu za univerzitetske  predmete.

Havergal College nudi veliki broj vannastavnih aktivnosti za svoje učenice, koje svoje talente i interesovanja mogu da usmere i realizuju kroz članstvo u različitim klubovima, sportskim, umetničkim, muzičkim ili društveno korisnim.

Profil

Lokacija škole: Toronto, Ontario

Godina osnivanja: 1894.

Tip škole: ženska škola

Najbliži aerodrom: Toronto’s Pearson International Airport

Nastavni programi: Ontario Secondary School Diploma, Advanced Placement

Cena za internacionalne učenike: od 53.180 $

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju