Irska

Akademska razmena u Irskoj

Program može da traje jedan semestar, godinu ili dve godine, a deca pohađaju manje privatne škole (300-400 učenika), uz mogućnost dobijanja diplome irske srednje škole.

LIMERICK, Villiers School

Villiers School je privatna internatska i dnevna škola smeštena u Limeriku, na severozapadu Irske. Škola je multinacionalna i do sada su je pohađali učenici iz različitih delova sveta, od Španije, Nemačke, Rusije, Italije, pa sve do Meksika, Kine i Japana.

CAVAN, Royal School Cavan

Ova privatna, internatska srednja škola, deo je porodice od pet škola pod nazivom The 1608 Royal Schools, koje se nalaze u Irskoj, a koje je još davne 1608. godine osnovao kralj Džejms I. Royal School Cavan nalazi se u istoimenom malom gradu na severu Irske, na oko 100 km od Dablina.

CORK, Hewitt College

Proglašena ”najuspešnijom školom u državi” od strane Irish Times magazina, Hewitt College se ponosi izvanrednim nastavnim osobljem, motivisanim učenicima i velikim brojem različitih predmeta koji omogućavaju učenicima da svoje obrazovanje prilagode krajnjem cilju dobijanja diplome tj. Leaving Certificate.