Studije u Italiji

FLORENCE, FIDI - The Florence Institute of Design International

FIDI The Florence Institute of Design International The Florence Institute of Design International je internacionalna škola dizajna osnovana 2008. godine u Fir...

ROME, FLORENCE, Accademia Italiana

Accademia Italiana Accademia Italiana je internacionalni fakultet lepih umetnosti osnovan 1984. godine u Firenci, čiji osnivač je arhitekta Vincenzo Giubba ko...

Studiranje u inostranstvu

Uslužno apliciranje za studije u inostranstvu, direktan upis na fakultete čiji smo predstavnici, UCAS aplikacija

MILANO, Nuova Accademia di Belle Arti - NABA

Najveća privatna akademiji u Italiji sa visoko obrazovnim sistemom u oblasti umetnosti. Osnovana je u Milanu 1980. godine i već 1981. godine je akreditovana od strane italijanskog ministarstva obrazovanja. Danas važi za uglednu i slavnu akademiju širom sveta.

MILANO, FIRENCA, PARIS, LONDON, Istituto Marangoni

Istituto Marangoni predstavlja jednu od vodećih evropskih škola za modu i dizajn, koja mladim, kreativnim ljudima omogućava da usavršavaju stečene veštine i razviju nove, uz rad sa najvećim imenima sveta mode i dizajna.

ROMA, John Cabot University

John Cabot University u Rimu, osnovan 1972. je nezavisni američki univerzitet koji nudi osnovne BA studije studentima iz celog sveta. JCU nudi četvorogodišnje programe osnovnih studija iz oblasti društvenih nauka.