Kursevi jezika u Italiji

TRST, Piccola Università Italiana

Škola je smeštena u samom srcu grada, na nekoliko minuta od čuvenog trga Piazza dell’ Unita d’ Italia.

MILANO, Scuola Leonardo da Vinci

Milano je savršena kombinacija tradicionalnog i modernog, dizajna i mode, kulture i južnoevropskog temperamenta prisutna je u najkosmopolitskijem gradu Italije i odlična destinacija za učenje italijanskog jezika u Italiji.

ROMA, Scuola Leonardo da Vinci

Glavni grad Italije, te jedna od najpoznatijih i najmodernijih metropola u svetu, Rim je atraktivan grad sa mnoštvom znamenitosti zbog kojih je poseban. Spoj modernog i tradicionalnog, istorijske znamenitosti i turističke atrakcije, pružaju mogućnost za ljude različitih interesovanja, jer ima za svakog po nešto. Toliko toga se dešava u Rimu, i toliko toga ima da se vidi, a sve vreme i učiti italijanski u Rimu.

VIAREGGIO, Centro Giacomo Puccini

Ova škola italijanskog jezika nalazi se u samom centru Viaređa, na pešačkoj udaljenosti od plaže. Osnovana 1988. godine, ova škola ponosi se svojojm dugogodišnjom tradicijom i priznata je od strane Italijanskog Ministarstva za Obrazovanje.

SIENNA, Scuola Leonardo da Vinci

Sijena je grad u središnjoj Italiji, u pokrajini Toskana svetski je poznat kao grad sa očuvanih srednjovekovnim jezgrom i ogromnim kulturnim i umetničkim nasleđem, zbog čega je pod zaštitom UNESCO-a. Sam centar grada, Trg Piazza del Campo je mesto mnogih dešavanja, proslava i festivala.

FIRENZE, Scuola Leonardo da Vinci

Sa 35 godina iskustva, ova škola pruža širok spektar različitih kurseva italijanskog jezika tokom čitave godine. Sva četiri školska centra u Italiji locirana su u centrima gradova, u blizini gradskih znamenitosti i idealni za učenje italijanskog u Italiji.

VERONA, Lingua It

Ova škola italijanskog jezika smeštena je u istorijskom centru Verone, na samo par metara od trga Piazza delle Erbe, a u blizni mnogih prodavnica, kafea i restorana u centru grada.

Škola je specijalizovana za podučavanje italijanskog jezika za strane polaznike.

SICILIA, Babilonia

Ova škola italijanskog jezika nalazi se u srcu grada Taormine. Kursevi italijanskog se održavaju u Casa Silvi, istorijskoj vili, samo 200 m udaljenoj od grčkog amfiteatra (arhitektonsko, prirodno blago koje je Taormina čudesno uspela da očuva).