Učenje japanskog jezika

Škola

ISI Japanese Language School

Ova škola jezika osnovana 1977. godine, a danas posle mnogo godina iskustva u radu i edukaciji predstavlja jednu od najbolje rangiranih škola japanskog jezika u svetu. Škola ima četiri školska centra: ISI Language School Tokyo, ISI Language College Tokyo, ISI Chukyo i Nagano Language College. Školski centri privlače veliki broj polaznika iz celog sveta koji su prepoznali retkost poznavanja japanskog kao drugog jezika. Škola se može pohvaliti hiljadama polaznika iz čak 70 zemalja.

ISI Language School Tokyo jedna je od najvećih škola japanskog jezika. Škola ima 26 učionica, biblioteku, prostoriju sa računarima, apoteku, aparate sa pićima i grickalicama, prostorije za samostalno učenje kao i za odmor i druženje polaznika. Nalazi se na 3 minuta udaljenosti od Takadanobaba stanice. Ovo je studentski deo grada, pun mladih ljudi i pozitivne energije.

ISI Language College Tokyo je nešto manji školski centar fokusiran uglavnom na pripremu za upis studija u Japanu.  Škola raspolaže sa preko 20 učionica, bibliotekom, prostorijom sa računarima, sobom za odmor i druženje, salom za konferencije, apotekom, aparatima sa pićima i grickalicama. Lokacija škole je u delu grada Ikebukuro. U blizini škole nalazi se mnoštvo restorana, barova, hotela, bioskopa i drugih turističkih zanimljivosti.

ISI Chukyo najmanji je školski centar u grupi, a poseduje 4 učionice, biblioteku, aparate sa pićima i grickalicama i prostoriju za samostalno učenje opremljenu računarima. Zbog prijatne i tople atmosfere vrlo je  popularan među studentima. Nalazi se u mirnom i malom gradu Gifu, u kome je boravak odlična prilika za interakciju sa lokalnim stanovništvom.

Nagano Language College lociran je u gradu Ueda u srcu oblasti Nagano, a u predivnoj prirodi i odličnom okruženju za učenje. Ova škola prvenstveno je usmerena na razvoj karijere svojih polaznika. Ima 22 učionice, biblioteku, prostoriju sa računarima, apoteku, prostoriju za samostalno učenje i aparate sa pićima i grickalicama. Polaznici imaju priliku da posete i skijališta ali i vide mnoge atrakcije grada Samuraja.

 

Destinacija

Japan, zemlja izlazećeg sunca, nalazi se u severoistočnoj Aziji između Severnog Pacifika i Japanskog mora. Ovu  zemlju čine 4 glavna ostrva – Honšu, Kjušu, Šikoku i Hokaido, a okružuje ih još 4000 manjih ostrva. U Japanu živi preko 126 miliona stanovnika koji se mogu pohvaliti da žive u jednoj od tehnološki i industrijski najrazvijenijih zemalja. Bogata istorija i kultura stara hiljadama godina, kao i prirodne karakteristike Japana u vidu vulkanskih planina, valovitih dolina i mističnih ostrva, čine ovu zemlju jedinstvenom. Najveći i glavni grad Japana jeste Tokio, koji se sastoji od 26 gradova, 6 gradića i 8 sela koji su se tokom vekova spojili. Ovaj grad je najnaseljeniji grad na svetu sa čak preko 35 miliona stanovnika.

Gifu je grad u centralom delu Japana čijim se ulicama nižu tradicionalne japanske kuće. Veliki broj izvora tople vode čine ga rajem za odmor i opuštanje, a stanovništvo još uvek čuva stare zanate. Grad još uvek gaji duh starog Japana.

Nagano se nalazi na japanskom ostrvu Honšu. Nazivaju ga i „krov Japana” jer je okružen planinama. Veliki broj ljubitelja zimskih sportova poseti ovaj grad svake godine. Oblast grada je bogata izvorima tople vode koji oduševljavaju posetioce.

Vreme van nastave – Japan je zemlja čiju kulturu  i istoriju treba upoznati ukoliko učite japanski jezik. Vreme van nastave možete iskoristiti da obiđete neke od mnogobrojnih hramova, zamkova, predivnih japanskih vrtova, muzeja, da prisustvujete čuvenim sumo mečevima ili pak da idete u kupovinu.

Kursevi

Škola sa svojim školskim centrima u ponudi ima različite kurseve japanskog jezika:

  • Kratki kursevi jezika (standardni, konverzacijski) za polaznike koji jezik žele da uče kraće od 6 meseci;
  • Semestralni kursevi jezika (standardni, konverzacijski, akademski) za polaznike koji jezik žele da uče do 24 meseca;
  • Letnji jezički kursevi u trajanju od 4 nedelje u julu i avgustu.

Smeštaj

Škola u ponudi ima različite tipove smeštaja: porodični smeštaj, studentske i gostinske kuće.

Akreditacije

CSN

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print