Jedna od najprimamljivijih destinacija za odmor i učenje engleskog jezika – Brajton

Jedna od najpoznatijih destinacija u Velikoj Britaniji svakako je Brajton. Ovaj grad se nalazi na južnoj obali Engleske i zajedno sa mestom Houv čini grad Brajton i Houv. Brajton je jedno od omiljenih engleskih letovališta i jedan od najlepših gradova u zemlji. Jedna od velikih predosti Brajtona je svakako njegova lokacija. Nalazi se na na manje od sat vremena vozom od Londona i veoma je popularna destinacija za odmor među žiteljima britanske prestonice. Popularnost ovog grada datira još od kraja 18. veka, kada ga je kraljevska porodica izabrala za svoju zvaničnu letnju rezidenciju. Samim tim, grad počinje da privlači krem engleskog društva i stiče veliki ugled. Danas je Brajton univerzitetski centar, sa dva univerziteta i veoma je popularan među mladima. Za Brajton se često kaže da je London na moru, kao i grad za provod, sa brojnim kafićima i restoranima, kako u gradu, tako i uz samu obalu.

Ulice i obale grada su pune života, naročito u toku letnjih meseci kada se organizuju muzički festivali, koncerti i bioskop na otvorenom. Glavna plaža nosi prestižnu Blue Flag zastavu kao priznanje čistoće i lepote obale i mora. Ukoliko slobodno vreme želite da provedete u prirodi, uživaćete u posetamaRoyal Pavillion, bivšoj kraljevskog rezidenciji; South Downs-nacionalnom parku; Devil’s Dyke – najdužoj i najdubljoj suvoj kotlini u Velikoj Britaniji sa čijih vrhova se pruža zadivljujuć pogled.

Vreme u Brajtonu možete iskoristiti za usavršavanje engleskog jezika u nekoj od mnogobrojnih škola jezika. Egida vam preporučuje školu engleskog jezika sa preko 60 godina iskustva u pružanju usluga učenja engleskog jezika internacionalnim polaznicima, Stafford House School of English. Uspeh škole se zasniva na četiri ključna principa: personalizovanoj usluzi, visokom nivou nastave, odličnim objektima i nastavnim pomagalima i fleksibilnosti.

Škola pruža sledeći izbor kurseva: standardni engleski, intenzivni engleski, super-intenzivni engleski, poslovni engleski, IELTS pripremni kurs, Cambridge ispitne kurseve (FCE, CAE,CPE)  i privatne 1:1, časove.

Više o cenama kurseva i smeštaju saznajte klikom na: škola engleskog u Engleskoj, Brajton.

Brighton_Marina,_Sussex,_UK

Brighton 1

Share