Kamp engleskog, francuskog, nemačkog i holandskog u Belgiji

Škola

CERAN

Ekskluzivni junior programi

Uzrast polaznika 9-17 godina

Ceran je ugledna belgijska organizacija sa preko 40 godina tradicije u organizovanju jezičkih i edukativnih programa za decu i odrasle na nekoliko ekskluzivnih lokacija u Evropi.

Dečiji kamp u Belgiji organizuje se pri internatskoj srednjoj školi Collège Saint-Roch u mestu Ferie koje karakteriše bezbedno i mirno okruženje. Kampus je prelepo imanje sa sportskim i rekreativnim terenima: zatvoreni bazen, sportska hala, tereni za badminton, odbojku na pesku, fudbal, dva mini tenis terena i drugo.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI vrlo su važan deo učenja jezika, jer obuhvataju praktivanje jezika van učionice. Svaki dan deca imaju izbor različitih aktivnosti u kampusu koji uključuju sportove poput odbojke, fudbala, košarke, atletike, vaterpola, rukometa i drugi.

Destinacija

Kraljevina Belgija jedna je od najmanjih država Evrope, koja je zanimljiva zbog činjenice da je podeljena na tri regije u kojima se koriste tri zvanična jezika – nemački, holandski i francuski. Belgija se smatra centrom evropske kulture, a njen glavni grad Brisel sedište je većine evropskih institucija.

Ferie (Ferrières) je malo mesto od svega par hiljada stanovnika koje je smešteno na istoku Belgije. Grad se nalazi u regijii Valonija (Wallonia) koja spada pod francuskog govorno područje, a koja je prepoznatljiva po nestvarnoj prirodi prožetoj istorijom i tradicijom.

Programi

Svi programi uključuju intenzivnu nastavu od 28 časova odabranog jezika nedeljno – engleski, francuski, nemački, holandski. Nastava se odvija u grupama od maksimalno 9 polaznika i odlikuju je specifične metode koje se koriste poput QRI tehnike asimilacije sa jezikom, verbalno-tonalne tehnike i drugih.

Pored intenzivnog kursa polaznici imaju  mogućnost da odaberu i dodatnih 2, 4, 6 ili 8 individualnih časova jezika nedeljno ili sporta po izboru (8 sesija nedeljno) polaznika: tenis, golf ili jahanje. Svaka opcija jezika ili sporta odvija se pod nadzorom kvalifikovanih predavača, stručnih trenera i instruktora za polaznike svih nivoa, ali i apsolutne početnike.

Smeštaj

SMEŠTAJ polaznika organizovan je u internatu i obuhvata 179 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba koje koriste zajednička kupatila (u sobi ima lavabo). Internat ima WiFi tačku i računare koji su za upotrebu u određenim delovima dana. Pored toga deca imaju pristup sobi za relaskaciju i druženje, kao i restoranu u kojem se služe obroci. Ishrana je rađena na bazi punog pansiona, a u ponudi su različite kuhinje koje su prilagođene internacionalnoj sredini. Danima kada se organizuju ekskurzije ručak je u vidu lanč paketa.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print