Konsultacije sa obrazovnim institucijama iz inostranstva

Egida International i ove godine ima goste na Sajmu turizma u Beogradu naše kolege, predstavnike obrazovnih institucija iz inostranstva.
Iskoristite priliku da se konsultujete i dobijete najbolje smernice za dalje školovanje, 22-25. februar 2018. na štandu Egide International u hali 2a.

1. CATS Collegeje vodeća internacionalna srednja škola u Velikoj Britaniji, sa kampusima u Londonu, Oksfordu i Kenterberiju. Saznajte sve što Vas zanima o tradicionalnom britanskom A level programu i međunarodnom IB diploma programu, kao i o mogućnosti dobijanja STIPENDIJE do 40% 
Termini konsultacija: petak do 16.00h, subota i nedelja ceo dan

2. ONCAMPUS pripremni program za studije na najboljim univerzitetima u SAD i Velikoj Britaniji. Odlična priprema za srednjoškolce koji imaju želju da upišu najbolje akademske programe i budu vrhunski studenti, da se kroz ove programe uspešno pripreme za dalje studije.
Termini konsultacija: petak do 16.00h, subota i nedelja ceo dan
3. Cambridge Visual and Performing Arts jedna je od vodećih obrazovnih ustanova u oblasti umetnosti, glume i muzike u Velikoj Britaniji. Ova institucija osnovana je 1985. godine i do današnjeg dana u svoju ponudu uvrstila je osnovne i master studije, kao i pripremu za master studije pod okriljem renomiranih obrazovnih institucija, poput University of Arts LondonKingston Universityi najčuvenije britanske pozorišne škole The Royal Academy of Dramatic Arts.
Saznajte sve o letnjim kursevima iz oblasti glume, muzike, mode i dizajana, grafičkih ilustarcija, osnovnim BA i master studijama, kao i specijalističkim programima iz navedenih oblasti.
Termini konsultacija: petak do 16.00h, subota i nedelja ceo dan
4. Swiss Education Group (Cézar Ritz, SHMS-Swiss Hotel Management School, IHTTI School of Hotel Management,  Culinary Arts Academy, HIM Hotel Institute Montreux) Grupacija od 5 prestižnih švajcarskih fakulteta za menadžment u hotelijerstvu, turizmu, ugostiteljstvu, gastronomiji, luksuznim uslužnim delatnostima, menadžment događaja – event management…). Studijske programe na ovima fakultetima izdvaja kombinovanje akademskog dela sa opsežnom  radna praksa u trajanju od 4 do 6 meseci. Praksa se obavlja u kompanijama u Švajcarskoj i drugim zemljama sveta. Saznajte u koji upisnim rokovima postoje POPUSTI za buduće studente!
Termin konsultacija: petak uz predhodnu najavu, subota ceo dan.

5. BHMS – Business & Hotel Management School se nalazi u Lucernu, gradu koji je proglašen za najbolji grad za život u Švajcarskoj. Godišnje, BHMS pohađa najviše 400 studenata iz 35 zemalja sveta, i u ovom multinacionalnom okruženju studenti apsorbuju iskustvo koje je krucijalno za buduće lidere u globalnoj industriji – sposobnost da rade i komuniciraju sa ljudima različitog porekla. BHMS sarađuje sa velikim brojem međunarodnih agencija za zapošljavanje, a takođe učestvuje i u velikom broju sajmova zapošljavanja, da bi predstavio svoje diplomce globalnoj mreži poslodavaca.
Predstavnik fakulteta će razgovarati sa zainteresovanim budućim studentima i njihovim roditeljima na teme: prednosti studiranja u Švajcarskoj,  obavezna radna praksa na svakoj godini studija sa plaćenim poslom, finansijske olakšice za EGIDINE studente, smeštaj u kampusu fakulteta, mogućnosti za rad nakon studija.
Termin konsultacija: svi dani Sajma

AKO NE DOLAZITE NA SAJAM TURIZMA, KONSULATCIJE SA SVIM PARTNERSKIM USTANOVAMA VAM MOŽEMO ZAKAZATI PUTEM SKYPE TOKOM CELE GODINE U TERMINU KADA VAMA ODGOVARA.
TAKOĐE, ORGANIZUJEMO I ZAKAZUJEMO PRIVATNE OBILASKE OBRAZOVNIH  INSTITUCIJA SA RAZGOVORIMA SA TIMOM ZA PRIJEM NOVIH UČENIKA I STUDENATA.

AKTUELNI SAJAMSKI POPUSTI ZA KURSEVE JEZIKA U INOSTRANSTVU

PROGRAMI ZA ODRASLE

  • ENGLESKI u Velikoj Britaniji, Malta, SAD, Irska – POPUST 20%
  • FRANCUSKI u Nici – POPUST 100-350€

PROGRAMI ZA MLADE

  • GRUPNI POLASCI U LETNJE ŠKOLE JEZIKA ZA MLADE POPUST 100 $

ŽELITE DA NASTAVITE ŠKOLOVANJE U INOSTRANSTVU?

Egida upisuje učenike i studente u srednje škole i fakultete širom sveta! Zakažite svoje BESPLATNO savetovanje, tokom kojeg ćemo se upoznati sa Vašim planovima, željama, ciljevima i pomoći Vam da odabere program koji će biti NAJBOLJI ZA VAS.

SREDNJE ŠKOLE U INOSTRANSTVU 

  • Privatne škole sa internatom
  • Državne škole
  • Programi kulturne razmene

STUDIRANJE U INOSTRANSTVU

  • Evropa
  • SAD
  • Kanada
  • Kina, Indija, Rusija, Ukrajina…

Egida International nastoji da obezbedi najbolje finansijske uslove za svoje učenike i studente, za koje  ostvarujemo POPUSTE I STIPENDIJE u obrazovnim institucijama čiji smo ovlašćeni predstavnici. 

USLUŽNO APLICIRANJE NA FAKULTETE – Ako želite da upišete fakultet koji nije u našoj ponudi, ali ne želite da rizikujete da pogrešite u procesu apliciranja, obratite nam se! Izučavamo kompletnu proceduru upisa, pravilno popunjavamo prijave, proveravamo motivaciono pismo i pisma preporuke, pratimo rokove koje je potrebno ispoštovati,  vršimo komunikaciju sa fakultetom u ime studenta i pratimo proceduru upisa do samog kraja. Mi garantujemo da će procedura prijave na fakultet biti ispravna, pravovremena i sa kompletnom dokumentacijom.

PRIJAVOM NA EGIDIN NEWSLETTER OSTANITE U TOKU SA POPUSTIMA I STIPENDIJAMA KOJE REDOVNO OBJAVLJUJEMO

Share