Kurs engleskog jezika u Londonu

Stafford house London

Škola

Stafford House International

Škola ima preko 60 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika i radu sa internacionalnim polaznicima. Uspeh škole se zasniva na četiri ključna principa: personalizovanoj usluzi, visokom nivou nastave, odličnim objektima i nastavnim pomagalima i fleksibilnosti. Bilo da želite da usavršite engleski za svakodnevnu komunikaciju, poslovni napredak, upis na akademske studije, škola ima odgovarajući program za vas.

Škola je opremljena prema najvišim standardima. Učionice su svetle i prijatne, sa savremenom tehnologijom uključujući IT prostorije, besplatan bežični internet, udobne prostorije za odmor i druženje polaznika. U školama postoje i biblioteke iz kojih možete iznajmiti knjige i tako proširiti svoje učenje i van učionica. Učionice su opremljene najsavremenijim interaktivnim tablama, što omogućava upotrebu HD videa i društvenih mreža u nastavi. Ovo omogućava časove koji su relevantni, interesantni i interaktivni.

Destinacija

London, grad koji živi 24 časa dnevno, na vrhu je liste najposećenijih i najprimamljivijih metropola. Od svetski poznatih robnih kuća kao što je Harrods, do jedinstvenih specijalizovanih prodavnica, London je san svakog ljubitelja kupovine. Preko 200 turističkih atrakcija su besplatne za posetioce. Za posetu muzejima Natural History Museum, Science Museum i British Museum nije vam potrebno ništa osim vremena. Grad je prepun zelenih površina gde se možete opustiti i uživati u sportskim i kulturnim aktivnostima. Škola se nalazi u srcu grada, na oko 5 minuta od atrakcija kao što su British Museum, Oxford Street i Covent Garden.

Kursevi

Škola pruža sledeći izbor kurseva engleskog jezika: Essential, Standard, Intensive, poslovni engleski, IELTS pripremni kurs, ispitne kurseve (FCE, CAE,CPE) i privatne 1:1 časove.

Smeštaj

Škola smatra da je prijatan boravak van škole podjednako bitan kao i kvalitetna nastava u školi. U ponudi su pažljivo izabrane opcije porodičnog, rezidencijalnog i privatnog smeštaja. Porodični smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona (London) i polupansiona radnim danima i punog pansiona vikendom (Brajton i Kenterberi). Rezidencijalni smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnim sobama visokog kvaliteta sa sopstvenim kupatilom. Privatni smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama u zajedničkom stanu se preporučuje polaznicima koji planiraju duži boravak.

Galerija

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

ALTO

alto

Established in 1983, IALC is as an association for quality assured independent language schools throughout the world. All Schools accredited by IALC are regularly inspected and monitored under the IALC Quality Scheme.

Membership is by invitation only. While each member of IALC is independent and unique, each shares the highest commitment to professionalism and excellence in all aspects of service.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print