Kurs engleskog sa časovima plesa, drame ili multiaktivnostima

dulwich college

Škola

Dulwich College

Uzrast od 13-18 godina

Organizacija Our World English Schools osnovana je 1989. godine i od tada obezbeđuje letnje kurseve engleskog jezika za decu. Sa preko 27 godina iskustva u radu sa decom, škola je svake godine domaćin hiljadama polaznika iz preko 50 zemalja sveta. U svojoj ponudi ima Dulwich College namenjen deci uzrasta od 13-18 godina.

Koledž se nalazi se južnom delu Londona, a na oko 20 minuta gradskim prevozom od samog centra grada. Prostire se na oko 30 hektara zelene površine, što pruža sigurno okruženje za decu. Kampus raspolaže sa moderno opremljenim učionicama, internatskim smeštajem, bazenom, sportskim objektima koji su na raspolaganju polaznicima i nadzorom odraslih.

Vreme van nastave – Škola organizuje vannastavne aktivnosti i ekskurzije. U sklopu programa organizuju se dve ekskurzije nedeljno, od kojih jedna uvek podrazumeva obilazak Londona i njegovih znamenitosti, dok druga može da bude obilazak okolnih gradova poput Brajtona, Lidsa, Kembridža, Oksforda ili drugih.

Aktivnosti nakon nastave mogu biti različite sportske aktivnosti (gimnastika, košarka, badminton, aerobik, odbojka, plivanje, tenis ili druge) ili društvene aktivnosti poput večeri talenta i disko večeri, roštiljanja, različitih kvizova, takmičenja, potrage za blagom i mnogih drugih.

Destinacija

London je glavni grad, ali i muzički, modni, pozorišni, kulturni, komercijalni i turistički centar Engleske. Jedan je od najvećih turističkih centara u svegu, a godišnje ga poseti na milione posetilaca iz različitih krajeva sveta. Ovaj kosmopolitski grad obiluje istorijskim znamenitostima koje su obeležja grada i po kojima je prepoznatljiv u svetu.

 

Prilikom posete Londonu nikako ne biste trebali da propustite obilazak simbola grada poput Palace of Westminster, Buckingham Palace, London Eye, Trafalgar Square. Tu su  i znamenitosti poput muzeja Madam Tussauds, Tower of London, ali mnoštvo muzeja, galerija, prodavnica, restorana i drugih atrakcija koje ovaj grad čine veličanstvenim i posebnim.

Kursevi

Deci je na raspolaganju više kurseva jezika. Kursevi se sastoje od kombinacije 15 sati engleskog jezika nedeljno i neke od sledećih opcija prema izboru polaznika:

  • Aktivnosti (12 sati jezičkih, kulturnih i sportskih aktivnosti),
  • Scenske umetnosti (12 sati nedeljno: ples ili dramska sekcija)-program uključuje odlazak na mjuzikl na West End
  • Priprema za IELTS (12 sati pripreme za IELTS nedeljno).

Nastava se odvija u malim grupama od 12-15 polaznika po grupi. Po dolasku u školu, svaki polaznik radi orijetancijski test jezika kako bi se procenio trenutno nivo znanja engleskog. Nakon toga polaznici se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe prema svom nivou znanja.

Smeštaj

Polaznici su smešteni u rezidenciji koja se nalazi u okviru kampusa škole, te je sve na jednom mestu: smeštaj, nastava i neke vannastavne aktivnosti. Sobe u kojima su deca smeštena mogu biti jednokrevetne ili dvokrevetne, a sve sobe imaju privatno kupatilo. U cenu programa uključen je pun pansion koji se služi u kantini u kampusu. Takođe, polaznicima su na raspolaganju i zajedničke prostorije za druženje i odmor nakon nastave, a prostorije poseduju televiziju, DVD i druge pogodnosti.

Galerija

Akreditacije

British Council

bc

The British Council is the national accrediting body in the UK for schools, colleges and universities that provide courses in English as a foreign language. As part of the English in Britain Accreditation Scheme (EiBAS), the British Council carries out regular inspections on behalf of English UK of all those institutions that provide training of high quality.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print