Kurs engleskog za finansije u Londonu

London, kurs engleskog za finansije

Škola

Experience English

Ova škola osnovana je 1977. godine i do danas važi za jednu od najboljih škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji sa školskim centrima u četiri grada – London, Jork, Mančester i Edinburg. Školski centar u Londonu raspolaže sa 33 učionice opremljene interaktivnim projektorima i tablama, studentskom bibliotekom, WiFi internetom kroz celu školu, dva prelepa dvorišta i zajedničku prostoriju za odmor polaznika nakon nastave.

Škola se nalazi blizu pomodnog dela grada Hempsteda koji je jedan od najočuvanijih starih delova Londona. Na pešačkoj je udaljenosti od čuvenog londonskog parka Hampstead Heath, jedne od najvećih zelenih površina u gradu sa travnjacima, sportskim terenima, jezercima, 3 otvorena bazena…

U svojoj ponudi škola ima različite kurseve za profesionalce koji imaju potrebu za usavršavanjem engleskog jezika u određenoj oblasti poslovanja. Kursevi se sastoje od 15 sati specijalizovanog engleskog jezika nedeljno, a nastava se odvija u malim grupama od maksimalno 4 polaznika po grupi.

Vreme van nastave – Škola organizuje zanimljiv vannastavni program za svoje polaznike, a na nedeljnom nivou planiraju se različite aktivnosti kako bi polaznici imali priliku da upoznaju grad i njegove znamenitosti. Svake nedelje organizuje se klub konverzacije u lokalnom pabu, kafeu ili u parku, a na raspolaganju su šetnje po gradu, obrazovne radionice koje su besplatne, ali i posete različitim atrakcijama grada koje se doplaćuju oko £20/nedeljno.

Destinacija

London je glavni i najveći grad Velike Britanije, ali i jedan od najnaseljenijih gradova u svetu. Specifičan je po čak 300 različitih nacionalnosti, što ga čini najkosmopolitskijim gradom Evrope. London je jedan od vodećih globalnih gradova sa izuzetnim uticajem u oblasti umetnosti, trgovine, obrazovanja, zabave, mode, medija i turizma.

Grad obiluje znamenitostima koje su njegova obeležja i koje bi svaki turista trebao posetiti dok je u Londonu. Neke od njih su British Museum, National Galery, čuveni Madame Tussauds, Tower of London, ali i Palace of Westminster, Victoria Memorial, Buckingham Palace, Houses of Parliament i mnoge druge.

Kursevi

Kurs engleskog za finansije namenjen je profesionalcima u finansijskoj industriji kao što su računovođe, bankari, revizori finansijskih menadžera, direktori i rukovodioci. Kurs je pogodan i za studente, kao i bilo koje druge polaznike koji žele da usavrše jezik u ovoj oblasti.

Kroz kurs ćete usavršiti sposobnost međunarodnog poslovanja u vidu govornog i pisanog engleskog jezika, razviti ključnu finansijsku terminologiju i korišćenje jezika u stvarnim životnim situacijama koje su bitne za finansije, kao i da poboljšate komunikacione sposobnosti u širem finansijskom kontekstu

Kurs traje 2 nedelje, a minimalan uzrast polaznika 21 godina. Da bi se pohađali specijalizovani kursevi jezika, potrebno je da polaznici imaju minimalno B2 nivo engleskog jezika.

Smeštaj

Škola u ponudi ima smeštaj u studiju i porodični smeštaj. Smeštaj u studiu namenjen je polaznicima koji žele više privatnosti i samostalnosti tokom boravka u Londonu. Sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilom. Porodični smeštaj namenjen je polaznicima koji još više žele da usavrše jezik, a kroz svakodnevnu komunikaciju sa svojim domaćinom. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu dok preostale prostorije delite sa svojim domaćinom.

Škola u ponudi ima i doplatu za povratni transfer od/do aerodroma. Transfer podrazumeva predstavnika škole koji Vas dočekuje na aerodromu, sprovodi do odabranog smeštaja i tako i u povratku kući.

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print