Kurs engleskog za mlade na Havajima

Škola

Global Village English Centre

Uzrast polaznika 12-17 godina

Globall Village Hawaii je akreditovana škola engleskog jezika. Od svog osnivanja, škola je posvećena učenju engleskog jezika i svojim polaznicima nudi pravu edukativnu avanturu. Svojim dolaskom polaznici postaju deo velike havajske porodice, dok ujedno uče engleski jezik u toploj, prijateljskoj i sigurnoj atmosferi. Nastavno osoblje je visoko kvalifikovano i posvećeno polaznicima. Škola se nalazi u havajskom gradu Honolulu, a u blizini svetski poznate plaže Waikiki.

Program za tinejdžere 12-17 organizovan je u školskom kampusu gde se pohađa nastava. Škola se nalazi u modernoj poslovnoj zgradi i ima 13 učionica. Polaznicima je na raspolaganju internet prostorija sa 26 računara i prelepa prostorija za odmor i druženje sa pogledom na okean.

Vannastavne aktivnosti su sjajan način da se polaznici škole druže tako što zajedno učestvuju na različitim aktivnostima i idu u obilaske. Već prvog dana polaznici imaju organizovan kratak oblizak škole i obližnjih delova grada. Svakog dana nakon nastave i ručka polaznici idu na plažu, uče da igraju drevni hula ples, šetaju po ostrvu, jedre, bave se različitim sportovima. Subota je dan predviđen za zabavu i celodnevnu ekskurziju, pa se planira odlazak u zoološki vrt, poseta luci Perl Harbor, vožnja kanua, poseta akvaparku, predstave sa kitovima i mnoge druge nezaboravne aktivnosti.

Destinacija

Blaga i ujednačena klima, kilometarske plaže, bistro more, vulkanska ostrva, pašnjaci i kišne šume čine Havaje poželjnom destinacijom za surfere, biologe, vulkanologe i sve one koji žele jedinstveno turističko iskustvo. Već po dolasku na aerodrom ili u hotel, gostoljubivi meštani okitiće vas venčićima i ogrlicama (leis) u znak dobrodošlice i možete se prepustiti pravom i veselom Aloha raspoloženju!

Nastava

Standardni kurs engleskog jezika uključuje 15 časova engleskog jezika od ponedeljka do petka u periodu od 09:00h do 11:50h. Nastava je kreativno osmišljena, sa ciljem da polaznici unaprede sve jezičke veštine – govor, pisanje, čitanje i slušanje. Kroz zanimljive vežbe, igre i prezentacije, polaznici unapređuju engleski jezik, ali i uče o kulturi i običajima Havaja.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u porodicama sa kojima škola ima dugogodišnju saradnju. Porodice su sigurne i smeštaj se redovno proverava od strane školskog osoblja. Boravak u porodici je jedinstvena mogućnost da polaznici i van škole komuniciraju na engleskom jeziku i snalaze se u svakodnevnim životnim situacijama. U porodici polaznici imaju obezbeđenu sobu sa krevetom, ormanom i radnim stolom, kao i pun pansion. Nedelja je slobodan dan kada polaznici odmaraju u krugu porodice.

Galerija

Utisci

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print