Kursevi engleskog na Malti

Škola

EC

Program za polaznike starosne dobi 30+

EC English Centre je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1905. godine, a danas u sklopu ove organizacije posluju čak 24 škole jezika u 6 zemalja i na 3 kontinenta. Lepa i moderna škola koja postoji još od 1991. godine nalazi se u gradu St. Julian’s, turističkom i zabavnom centru Malte.

Program 30+ je idealan za polaznike starije od 30 godina  koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika među ljudima svojih godina sa svih strana sveta i upoznaju istoriju, kulturu i lepotu Malte.

Vannastavne aktivnosti – Svakako ne treba propustiti posetu plažama Golden Bay i Paradise beach, obilazak  Nemog grada, izlet brodom do prirodnog fenomena Plavi Groto, do ostrva Gozo kao i Plave lagune na ostrvu Comino. Obavezno iskoristite priliku i posetite svetske kulturne baštine – neolitske hramove i lokalitet Tri grada. Pored ovih obilazaka, škola za svoje polaznike organizuje i niz zabavnih aktivnosti i druženja.

Destinacija

Kursevi

Program 30+ ima u ponudi sledeće kurseve:

  • General English (20 časova nedeljno);
  • Intensive English (30 časova nedeljno);
  • English in the City (30 časova nedeljno);
  • Club 50+ Malta (15 časova nedeljno);
  • One to One (individualna nastava);
  • English for Work (30 časova nedeljno).

 

Smeštaj

Škola obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja za svoje polaznike: zajednički apartmani (standard/comfort), privatni apartman/studio i porodičini smeštaj (standard, comfort). Zajednički stan deli više polaznika (kuhinju i kupatilo), dok smeštaj obuhvata 1/1 ili 1/2 sobu bez obroka. Comfort apartmani za nijansu su modernije opremljeni od standardnih, a svi apartmani udaljeni su maksimalno 30 minuta hoda od škole. Privatni studio apartman je opremljen apartman namenjen onima koji žele punu privatnost (maksimalno 1 ili 2 osobe koje putuju zajedno). Porodični smeštaj postoji u više kategorija i može biti udaljen maksimalno 30 minuta prevozom od škole EC. Standard sobe (1/1 i 1/2) u porodici mogu biti na bazi doručka ili polupansiona, a polaznik deli kupatilo sa domaćinom. Comfort sobe (1/1 i 1/2) u porodici isto mogu biti na bazi doručka ili polupansiona, ali ovaj tip smeštaja obuhvata privatno kupatilo.

Video

Utisci

Iz godine u godinu naši polaznici se vraćaju sa Malte puni utisaka. Spoj učenja jezika i letovanja odličan je način da se provede godišnji odmor i steknu veštine potrebne za posao. U nastavku pročitajte kako je našoj polaznici Sandri bilo u školi EC na Malti, na programu 30+, u gradu St Julianˈs.

Vratila sam se sa Malte, pa da se javim.

Smeštaj je bio dobar, blizu škole- peške nekih 15 min. Takođe blizu gradske plaže – 10 min peške.

Bilo nas je sedmoro (prosek godina 23, ali mi to nije mnogo smetalo) svako je imao svoju sobu i kupatilo.  Stan je potpuno opremljen, sa mašinom, peglom za veš, sudovima… Spremačica (koja je iz Srbije) dolazi i sređuje jednom nedeljno. Tako da, ako izuzmem to da su ponekad moje kupatilo koristila dva momka iz Italije i Turske, primedbe nemam. Život sa ljudima iz svih krajeva sveta je odlična prilika da se koristi jezik.

Malta-nastava-škola jezika

Škola je bila dobra, prve nedelje sam imala odlične profesore, u drugoj su ih promenili za neke mlađe i malo opuštenije. Malo opuštenija varijanta nego u Vankuveru ali opet jako dobar kvalitet usluge. Škola na Malti ima dosta vannastavnih aktivnosti tako da za svakoga ima ponešto. St Julianˈs je malo mesto koje vrvi od mladih, noćnog života. Grad pored, Sliema, jako je lep, peške na 10 minuta udaljenosti. Svako veče sam pešacila 5-8 km, tako da sam imala sjajnu rekreaciju. Sve u svemu jako dobro iskustvo, jako sam zadovoljna.

Čujemo se i vidimo nekom drugom prilikom.

Hvala na saradnji.

Sandra

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju