Kursevi engleskog na Malti

Malta

Škola

EC

Program za polaznike starosne dobi 30+

EC English Centre je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1905. godine, a danas u sklopu ove organizacije posluju čak 24 škole jezika u 6 zemalja i na 3 kontinenta. Lepa i moderna škola koja postoji još od 1991. godine nalazi se u gradu St. Julian’s, turističkom i zabavnom centru Malte.

Vreme van nastave – Svakako ne treba propustiti posetu plažama Golden Bay i Paradise beach, obilazak  Nemog grada, izlet brodom do prirodnog fenomena Plavi Groto, do ostrva Gozo kao i Plave lagune na ostrvu Comino. Obavezno iskoristite priliku i posetite svetske kulturne baštine – neolitske hramove i lokalitet Tri grada. Pored ovih obilazaka, škola za svoje polaznike organizuje i niz zabavnih aktivnosti i druženja.

Destinacija

Malta je mnogima poznata kao dragulj Mediterana. Jedna je od najmanjih i najgušće naseljenih ostrvskih zemalja Evropske Unije. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije, u arhipelagu od sedam ostrva u Mediteranskom moru.

Topla mediteranska klima, bezbrojne plaže i predivna opuštajuća atmosfera čini je idealnom za odmor, zabavu, nova poznanstva i učenje engleskog jezika. Malta ima po nešto za svakoga: kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima.

Kursevi

Program 30+ je idealan za polaznike starije od 30 godina  koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika među ljudima svojih godina sa svih strana sveta i upoznaju istoriju, kulturu i lepotu Malte.

Program 30+ ima u ponudi sledeće kurseve:

  • General English (20 časova nedeljno);
  • Intensive English (30 časova nedeljno);
  • English in the City (30 časova nedeljno);
  • Club 50+ Malta (15 časova nedeljno);
  • One to One (individualna nastava);
  • English for Work (30 časova nedeljno).

Smeštaj

Škola posebnu pažnju polaže na smeštaj svojih polaznika, a u ponudi su porodični smeštaj i smeštaj u zajedničkim apartmanima. Porodični smeštaj je najbolji način za upotrebu engleskog jezika i upoznavanje malteške kulture i običaja kroz učešće u svakodnevnom životu jedne porodice. Polaznik može da bira između jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa sopstvenim ili zajedničkim kupatilom. Porodični smeštaj se nalazi na pešačkoj udaljenosti od škole ili se do njega stiže kratkom vožnjom gradskim prevozom. Uglavnom se nalazi na sledećim lokacijama: St Julian’s, Sliema, Sweiqi, San Gwann, St Andrew’s, Ta’ Xbiex, Gzira, Msida i Pembroke. Smeštaj u zajedničkim apartmanima podrazumeva trosobne, dvosobne ili jednosobne potpuno opremljene apartmane, sa zajedničkim ili sopstvenim kupatilom. Aranžman ne uključuje obroke. Plaznicima su na raspolaganju zajednička kuhinja, prostorija za druženje, besplatan WiFi i dr. Apartmani se nalaze na pešačkoj udaljenosti od škole, kao i od St. George’s peščanih plaža, Bay Street šoping i zabavnog centra sa brojnim restoranima, supermarketima, bioskopima, klubovima i sl.

Utisci

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus Pošalji prijatelju Print